""
""

Bjelić: Pobede protiv Partizana i Steaue ulivaju nadu

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.15. | 14:29

Trener Borca optimističan uoči starta nove sezone

Košarkaši Borca, prema rečima trenera Aleksandra Bjelića, još sklapaju mozaik seniorskog pogona.
„Tim još uvek nije ukomponovan i sve rešavamo u hodu“, kaže Bjelić i dodaje: „Evidentno je da će biti sastavljen pre svega od mladih igrača, povratnika, ali biće i iskusnijih košarkaša. U međuvremenu u klub se vratio Aleksa Avramović, a angažovali smo i Strahinju Mićovića. Vodimo pregovore sa iskusnijim igračima, sa nama su bili Nikola Pešaković i Branko Jorović, popularni Jore još uvek trenira sa ekipom i sa njim se priča i pregovara, dok je Pešaković pršao u Igokeu“.

Izabrane vesti

Borac ima prostora da angažuje još jednog igrača, ali ima i četiri licence u toku sezone. To je što se eventualnih dolazaka tiče, a kako gledate na odigrane kontrolne utakmice?
„Naše igre tokom priprema variraju, pobede protiv Partizana, Tajfuna, ali i meč sa Steauom ulivaju nadu. Sa druge strane odigrali smo nešto lošije protiv timova iz naše lige. Ipak, bilo je tu i povreda, evo Radonjić se oporavio posle duže pauze, kažem sve rešavamo u hodu kako bi spremni dočekali prvo kolo i utakmicu protiv Konstantina. Nišlije su nam uvek neugodan rival, ali nadam se da ćemo se spremiti i startovati pobedom“, zaključio je Bjelić.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

KLSAleksandar Bjelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara