Branko Maksimović (©MN Press)
Branko Maksimović (©MN Press)

Bivši trener FMP preuzeo Lokomotivu Kubanj od Pašutina

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.12.21. | 11:00

Biće tu dok klub ne pronađe drugo rešenje

Teškim porazom u Hamburgu neslavno je završen i drugi mandat Jevgenija Pašutina u Lokomotivi iz Krasnodara. Odlazak iskusnog ruskog stručnjaka potvrdio je klub u četvrtak ujutru, a na njegovo mesto postavljen je - Branko Maksimović.

Nekadašnji trener FMP i mlađih kategorija Crvene zvezde, između ostalog, imaće funkciju vršioca dužnosti dok Lokomotiva ne pronađe trajno rešenje. Maksimović je u Krasnodar stigao februara ove godine na insistiranje Jevgenija Pašutina, da bude član stručnog štaba.

Izabrane vesti

Lokomotiva je u Hamburgu poražena uz 100 primljenih poena, što je bila kap koja je prelila čašu. Pogotovo jer se Partizan sada osamostalio na vrhu tabele Grupe A. Lokomotiva godinama unazad važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrokupa, ali od poslednjeg učešća u Evroligi tokom sezone 2015/16 samo je jednom igrala polufinale drugog po kvalitetu evropskog takmičenja. Podsetimo, naredni Lokomotivin rival je Partizan, a meč se igra naredne srede u Krasnodaru.

U stručnom štabu Lokomotive je još jedan Srbin, Jovan Beader. Podsetimo, igrački kadar čine Erik Mekolum, Džonatan Motli, Darijus Tompson i Ivan Paunić, između ostalih...

Lokomotiva posle sedam utakmica ima skor 5-2.



tagovi

KK Lokomotiva KubanjBranko MaksimovićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara