Birčević stiže u Partizan, Stefan Janković u AEK, odlazi Pecarski

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 16:15

Promene na poziciji broj četiri u Partizanu

Stefan Janković je počeo pripreme sa Partizanom, a kako sada stvari stoje, u nastupajućoj sezoni će nositi dres AEK, piše Basketballsphere. Takođe, Marko Pecarski je dobio raskid ugovora na arbitraži KSS, saznaje Zona Press. U isto vreme Stefan Birčević stiže u Partizan, saznaje MOZZART Sport. On bi trebalo da potpiše ugovor sa crno-belima posle Svetskog prvenstva ako sve bude po planu. Kako saznajemo, Birčević će potpisati ugovor na godinu dana. Sve je dogovoreno.

Dakle, ukoliko i kada Janković i Pecarski napuste Partizan, crno-beli bi ostali samo sa Rašonom Tomasom na poziciji četiri, pa je tako za očekivati da crno-beli krenu u potragu za pojačanjem i to će biti Birčević. Naravno, očekuje se i da se vidi šta će biti sa Novicom Veličkovićem kome je istekao ugovor, ali bismo vrlo lako mogli da ga vidimo u dresu Partizana i sledeće sezone.

Izabrane vesti

Janković dakle ide u Atinu. Atinjani, koji će osim domaćih takmičenja, prvenstva i kupa Grčke, igrati i FIBA Ligu šampiona, čiji su osvajač bili pre dve sezone, nedavno su pokazali konrektno interesovanje za Jankovića. Upornost im se na kraju isplatila…

Crno-beli su u isto vreme ostali bez talentovanog Marka Pecarskog, što je takođe udarac jer je tim Andree Trinkijerija ostao bez talentovanog srpskog igrača što manjka Partizanu.

Dakle, velike promene na poziciji četiri kod Partizana. Za sada nije poznato da li će Janković u AEK na pozajmicu, ili će biti u pitanju transfer, jer je vezan ugovorom za Partizan.

Pecarski je svakako gubitak. A Birčević veliki dobitak. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će igrati na Svetskom prvenstvu.

Partizan je sa ovim zaokružio prelazni rok uz dodatak da se čeka pojačanje na poziciji dva, odnosno na poziciji beka. Sa time crno-beli ne žure, gledaju tržište i čekaju pravu priliku.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara