Davis  Bertans (© AFP)
Davis Bertans (© AFP)

Bertans napada ugovor u Golden Stejtu, Partizan Mozzart Bet nije realna opcija

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.24. | 20:08

Za sada

Davis Bertans i Partizan Mozzart Bet? Tema koja se među navijačima crno-belih često pokretala tokom leta. Letonski šuter je i dalje slobodan igrač što je automatski značilo da su se vrata potencijalno otvorila za njegov povratak u Humsku gde je i stekao afirmaciju. Ipak, kako meseci prolaze, tako je sve manje nade da je čitava priča realna. Prema poslednjim informacijama koje stižu iz SAD, Bertans je trenutno u San Francisku gde će pokušati da obezbedi sebi mesto na početku trening kampa Golden Stejt Voriorsa.

Kako navodi cenjeni novinar Mark Stajn, ništa od ovoga ne znači da bi Bertans dobio ugovor od Voriorsa, ali bi imao konkretnu priliku da se bori za isti ako ostane na pripremama. Pozov slavnog tima je stigao da Bertans trenira, a ostaje da se vidi kako će se sve završiti.

Izabrane vesti

Što se Partizana tiče, poznato je da je klub iz Humske otvoren za mogućnost da dovede još jednog krilnog centra ako se nađe pravo ime. Davis Bertans bi definitivno bio pravo ime, ali po svemu sudeći, apsolutni prioritet je NBA liga što nikoga i ne treba da čudi pošto je Letonac već osam godina u najjačoj ligi na svetu.

U NBA ligu se otisnuo još 2016. godine posle dve sezone u Baskoniji u koju je stigao posle dve sezone u Partizanu. Što se tiče NBA lige, počeo je kod Grega Popovića u San Antoniju, igrao je u Vašingtonu, Dalasu, Oklahomi i Šarlotu gde su mu saigrači bili Vasa Micić, Aleksej Pokuševski i Frenk Nilikina.

Poslednja dvojica su sada u crno-belom kod Željka Obradovića.


tagovi

Davis BertansKK PartizanNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara