Komentari na vest

Barkli o poređenju Edvards - Džordan : Prestanite sa tim, jedino zajedničko im je boja kože

X

X

pre 4 meseca

Podseca - da, obecava - da, ali daleko je od Dzordana, svi mu vec stavljaju to breme, a mlad je, izgorece... Ili nece.
B

Boža Badovinac

pre 4 meseca

Mesi nije ni blizu Maradone. DM je izvukao grupu građana da budu prvak sveta. Ko se seća Olartikočee, Ruđerija, Batiste i inih sem nas sa sličica. Imao dva odlična igrača pored sebe, buručagu i Valdana. Sa Napolijem bio prvak ispred Milana sa Van Batenom, Gulitom i Rajkradom. Majkl Džordan bi u proethodne dve utakmice razigrao još dvojicu-trojicu saigrača, "udavio" Maereja, podigao ekipu... Sve što Edvards nije. Sigurno je da će neko nekda da prevaiđe i dijega i Majkla, ali na silu poturati Mesia, lebrona, Edvardsa je komeNdija.
J

Ja se secam

pre 4 meseca

Buričage i Valdana.Ne vidim da je Mesi imao bolje saigrače...
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Jedan je jedini Majkl Dzordan!!!Po stilu igre i liderstvu na terenu najblizi mu je bio Kobe Brajant,ostalo stepenik ispod. Sad ce da lupaju minuse ova decurlija jer nisam pomenuo Lebrona,ali za nas malo matorije Lebron i Majkl su totalno dva razlicita igraca po stilu igre. Plus da uzmemi i cinjenicu da je Lebron uzimao titule a uz sebe uvek imao 2,3 ol star igraca i najbolju ekipu u ligi. Ako izummemo titulu sa Klivlendom. Mada i tu je imao paklen tim. A Majami i to ne bih pominjao,jer sa onim timom ie morao da ima makar 5 nba titula!!!On je gubio od Dalasa Finala,San Antonija i djedova.
J

Jedan ..

pre 4 meseca

jeste Jordan.Ne znam samo kako ti je Kobi ispred Lebrona.Prve dve titule su osvojene najviše zbog Šeka.Ako hoćeš malo statisstike Stef Kari ima bolji procenat šuta za tri nego Kobi za dva. Lebron i Kari su mnogo više uticali na košarku nego Kobi.Možeš pogledati utakmice Čikago Juta98 npr.samo se za tri čuvaju Ker ili Hornosek.Ostali slobodni da šutiraju do mile volje...
R

Raffa

pre 4 meseca

Inace Pipen je igrao golf i uopste nije bio bitan u NBA.
L

Like a boss

pre 4 meseca

Samo da mali ne poleti previse, dug je put do Jordana a svetla su jaka.
k

kojotski

pre 4 meseca

Batica Barkli posle prve tekme je izjavio da ne vidi način da Denver pobedi Sotu. Posle 2:0 je izjavio da što se njega tiče ta serija je završena. Na 2:1 je rekao da svaki tim u seriji ima po jednu slabu utakmicu i da nije Denver pobedio, nego je Sota izgubila. Jutros jedva da je tri reči spojio. Danas čekam Stiven A. Smita na ESPN da vidim hoće li opet vaditi metlu i govoriti kako je Edvards novi Džordan.
V

Vinegar

pre 4 meseca

Stvarno je dosadno to poredjenje, al jbg jace je od ljudi. Ali je jos dosadnije to “Dzordan je najbolji i niko nece biti tako dobar”. Zasto ne bi bio? Bili Di Stefano, Pele, Maradona pa dosao Mesi. Edvards ako ovako bude igrao celu karijeru, a logicno je da bude jos bolji, on komotno moze biti najbolji ikad. Kao sto ce se pojaviti neko novi i biti bolji od njega. Nego matroci svuda isti, sve je najbolje bilo kad su oni bili mladi i spavali u snegu.