Komentari na vest

Barcokas: Petrušev je želeo da ode, gurao je u tom pravcu

D

Druze treneru

pre oko 2 sata

Logicno Filip je bolje odigrao i O.igre od Milutinova a da ti greje klupu
m

ma da bre to

pre oko 2 sata

ne nego ce lik koji je bio 3 na OI i odigrao odlican turnir da ti greje klupu...pa nije taj oli najbolji klub na svetu, normalno da decko ne zeli da bude tu, da je drugacije znacilo bi da mu je samo do para.

Proficap

pre oko 3 sata

Dobro dosao.
I

Ivan...

pre oko 3 sata

Imaju je veliku nesrecu da ode kod ovog trenera. Posle EP svuda bi bio medju vaznim igracima osim kod ovog.
T

Tocilo

pre oko 4 sata

Da li neko moze da kaze konkretan razlog zbog cega igraci poput Petruseva (Efes, NBA, Olimpijakos), Dobrica (Virtus), Kalinica (Barsa) i drugi - igraju 5 puta bolje u Zvezdi nego u inostranstvu? Komentar nije zlonameran, ne implicira povlastice neke itd, tako da botovi stop.
M

Mile g

pre oko 3 sata

Veća primanja, bolja igra.
n

neshha

pre oko 3 sata

Kalinic je svuda igrao dobro osim u Barsi,znaci trener je u pitanju.Za ostale-jednostavno nekim igracima prija neka sredina,atmosfera,da bi se snasao u drugom klubu potrebno je da se slozi mnogo kockica.Ko se seca Mendiete,fudbalera Valensije?Tamo je bio glavni igrac,igrao je besprekorno,jedan od najboljih u Evropi.I vise nigde nije ponovio takve igre.
O

Objašnjenje

pre oko 2 sata

Nije isto kada si u svojoj zemlji pricas svoj jezik, igraš sa igracima koje znaš ceo život, igraš za klub za koji navijas još od kada znaš za sebe, imaš poverenje strucnog staba. Bas ima mnogo faktora koji utiču direktno na igraca.
D

Diletant

pre oko 1 sat

Ima malo i do toga ,ili mozda malo vise,kakva im je uloga u timu Petrusev sta je igrao pre Zvezde,samo Mega,Dobric i Kalina isto... jednostavno igrac da bi bio dobar trebaju minuti.
J

JSO

pre oko 4 sata

Samo da ga Zvezda ne razigrava za sledecu sezonu u Olimpijakosu. Glupo bi bilo.
N

Nemanja1988

pre oko 4 sata

Nije on mlad igrac, koji tek ulazi u prvi tim pa da ga Zvezda razigrava. On je doveden na pozajmicu kao pojacanje, instant pojacanje pod kosem.. Svako ce imati dobro od pozajmice.
P

Prvaci Evrope

pre oko 4 sata

Dobro došao nazad kući Filip Petrušev legendo u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
S

Scaloneta

pre oko 4 sata

Jok ne nego će reprezentativac Srbije da greje klupu u Olimpijakosu sa 24 godine, kako da ne.
J

Just

pre oko 4 sata

Pa i Dobric je starter u reprezentaciji U Zvezdi nije u 12
@

@just

pre oko 4 sata

Dobric će dobiti mnogo na značaju kako sezona bude odmicala i večeras mislim da ga čeka bitna uloga da se Musom ili čak Facuom...
@

@ssss

pre oko 3 sata

@ just za te uloge sa Musom i Kampacom o kojima pišeš je sumo rvač Lazić.Dobrić je prefinjen igrač da bi mu jedina uloga u timu bila da bije protivničke igrače.Pravo je pitanje kako neko ko je starter ili među bitnijim igračima u repki koja je trebalo da uzme Olimpijske igre u Zvezdi greje klupu i gotovo da ne igra?
Z

Zaza Paculia

pre oko 4 sata

Insistirao na prelasku u Zvezdu celo leto, Olimpijakos nije želeo da pregovara o prodaji, ali će na leto svakako popustiti.

lpool

pre oko 4 sata

A kod vas je igrao jako bitnu ulogu i imao mnogo minuta .. "Bratski" klub haa haaa ..
2

24.232

pre oko 5 sati

Brat Fića! Sa ostalom bracom je jos lepse.