Paolo Bankero (Foto: AFP)
Paolo Bankero (Foto: AFP)

Bankero brži od sirene, Branson nije mogao sam protiv Bostona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 06:47

Orlando dobio Detroit, Boston slavio u Gardenu

Košarkaši Orlanda dobili su najslabiji tim u NBA ligi ove sezone, ali tek u poslednjim sekundama. Pri nerešenom rezultatu, u finalnom napadu na susretu, odgovornost je preuzeo Paolo Bankero i teškim šutem sa poludistance, pod faulom, rešio pitanje pobednika u okršaju sa Detroit Pistonsima 109:112.

Bankero je bio jedan od osmorice dvocifrenih košarkaša u pobedničkom sastavu sa 15 poena, dok su po 14 dodali Džejlen Sags, Franc i Mo Vagner.

Izabrane vesti

S druge strane, Kejd Kaningem je ubacio 26 poena, dok je Simone Fontekio brojao do 17. Džejlen Duren je upisao dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova, dok je Evan Furnije dodao 13 poena.

Kaningem je pokušao da uzvrati i izbori produžetak, ali je umalo bio neprecizan sa zvukom sirene.

Džejlen Branson je odigrao odličan meč protiv Bostona, ali nije mogao sam da savlada lidera Istoka u Gardenu. Seltiski su savladali Nikse 102:116 i nastavili sa odličnim rezulatima ove sezone.

Branson je bio na pragu dabl-dabla sa 34 poena i devet skokove, ali mu je najbliži bio Džoš Hart sa 16 poena, osam skokova i šest asistencija.

Kod Kelta se izdvojio Džejlen Braun sa 30 poena, dok je Kristaps Porzingis dodao 22, a Džejson Tejtum 19. Boston je upisao 45. trijumf (45-12), dok su Niksi pretrpeli 23. poraz (34-23).

Pored lidera Istoka, očekivano je slavio i lider Zapada, pošto je Minesota bila bolja od Bruklina kod kuće 101:86.

Entoni Edvards sa 29 i Karl Entoni Tauns sa 28 poena predvodili su Timbervulvse do 40. trijumfa, dok je u poraženom sastavu sa 18 poena najefikasniji bio Kem Tomas.



tagovi

Paolo BankeroDžejlen Branson

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara