""
""

Ažinsa poručio Jokiću: Pogledao sam snimak, mogao sam da te povredim... Izvini! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.16. | 23:45

"Hteo sam samo da zaštitim saigrača. Respekt, veliki čoveče", rekao je francuski centar

Poletele su varnice na parketu Bersi Arene u Parizu kada su fizički konflikt ušli Nikola Jokić i Aleksis Ažinsa, zbog čega su momentalno isključeni s utakmice. Bilo je usijanih glava, jedna iskra falila je da se sukob možda pretvori i u ozbiljniji skandal, ali na kraju se ipak sve završilo kako treba. Uz pobedu reprezentacije Srbije!

Izabrane vesti

Uzavrela atmosfera u Parizu: Ažinsa nesportskim potezom bacio Jokića na zemlju! (VIDEO)

Nedugo pošto je meč završen na društvenim mrežama javio se francuski centar, koji je imao direktnu poruku mladom srpskom asu, uz iskreno izvinjenje.
"Pogledao sam snimak onog što se dogodilo i zato moram da se izvinim Nikoli Jokiću. Mogao sam da te povredim i zato mi je žao. To nisam ja. Respekt, visoki čoveče", napisao je Ažinsa, a zatim dodao:
"Hteo sam samo da zaštitim saigrača, Ali sam napravio grešku. Izvinjavam se reprezentacijama Francuske i Srbije, ono što sam uradio nije košarka".

I selektor Trikolora Vensan Kole prokomentarisao je duel dvojice snažnih igrača, a njihovo isključenje okarakterisao je kao detalj koji je uticao na ishod susreta.
"Šteta zbog incidenta koji je promenio tok meča. Ali, nije to tako strašno, bila je ovo zanimljiva utakmica. Zamalo smo izgubili. Važno je da smo odigrali dobro", poručio je Kole posle meča. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Nikola Jokićkošarkaška reprezentacija Srbijekošarkaška reprezentacija FrancuskeAleksis Ažinsa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara