Komentari na vest

Avramović uzeo Zvezdine klince: I proizvodnja i rezultat! Danas igrači poput Ljulja i Jaga ne bi prošli

J

Jtd

pre oko 1 mesec

Nadam se da ovaj trener kadeta nije onaj mag iz zrenjanina ali ako jeste kuku njima. Pa tu je onda radila veza sa vrha kule. A ovo ostalo, ko ce to znati, mi u generaciji mozda imamo jednog dva igraca koji donose razliku a zvezda nije ni prva ni druga opcija kad oni biraju sredinu tako da ono sto ostaje je isto bilo gde. Izbori u startu su pogresni a da li ce avramovic nesto promeniti, npr u selekciji reci da je najvazniji talenat, brzina, sut...ne verujem, trenerski integritet u zvezdi ne postoji
M

Milan8484

pre oko 1 mesec

Odakle poređenje Ljulja i Jaga, kad ni približno nisu jednaki po visini. Ljulj ima apsolutno normalne visine za tu poziciju.
S

Soichiro

pre oko 1 mesec

Problem je u forsiraju akceleranata... Kako su razvijeniji i fizici i psihički oni dominiraju, ali kako da napreduju kad sa 15 godina imaju dva metra i sve pod kose je njihovo a na ulazu su jaci od svih... Neke ekipe gomilaju akceleranti koje svake godine menjaju cekajuci cudo od deteta.. A talenti koji zenit dostizu u 21 ili 22 godini napustaju kosarka razočarani jer nemaju minute.. A i stranci upitno uzrasta se dovode sa africkog kontinenta.
0

09999

pre oko 1 mesec

KO je taj?
S

Sima0

pre oko 1 mesec

Veliki problem za Avramovića će biti da privoli talentovane klince da izaberu Zvezdu pre Mege... Mega trenutno nudi mnogo više od Zvezde i Partizana što se tiče prostora za mlade igrače.
O

Ok

pre oko 1 mesec

On je do juce radio u Megi. Oduvek je u Zvezdi.
S

Small Owl

pre oko 1 mesec

"Sve ih treba čuti, jer samo mudar čovek ne iskoristi priliku da sasluša nekoga i nečiji savet, viđenje"...Hmmmm, zanimljivo razmišljanje. Šalim se, vjerovatno greška redakcije.
b

bićeš bolji

pre oko 1 mesec

od Jorovića što i nije bilo teško jer čovek nema pojma. Tu je bio i Antonić da smeta, činjenica je da Zvezda ima kod kadeta i juniora po jednog ili dva igrača, a tim nemamo. Protekle dve godine od 12 juniora, 5 je bilo za rvanje, 4 za rukomet, i 2 nizašta. Ovaj mora biti bolji, pošto ovi prethodni nisu bili nikakvi.
a

alala

pre oko 1 mesec

Bez zelje da bilo koga branim, jer malo je reci da sam nezadovoljan kako se radi sa mladima u ovom zemlji, ali meni je mnogo bolje da po generaciji bude 2 3 ekstra talenta, a da ostali momci iz drugog plana traze svoju sansu. Kosarka je takav sport, lopta je samo jedna, a ti talentu moras da das loptu u ruke da prolazi kroz razlicite situacije i na taj nacin se razvija. Ako pokupis 12 najtalentovanijih, odmah moze da se kaze da ces barem njih 8 uproprastiti, jer ce da coskare, a tako se sigurno nece razviti. Mislim da je kss morao da ogranici transfere u mladjim kategorijama, pogotovo medju regionima, jer je mnogo bolje da neki talentovani klinac od 15 16 godina, koji ne moze da bude noseci igrac u Zvezdi, Partizanu i Megi umesto da greje klupu i mase peskirom, ostane u svom mestu i da uporedo igra za svoju selekciju i takodje trenira i igra za seniore u nekoj 2 ili 3 ligi. Naravno duznost saveza je takodje da mi kao super sila u kosarci imamo u svakom mestu dovoljno edukovane trenere da sve to iznesu. Zasto savez ne bi imao odredjeni trenerski savet, kome bi svaki trener u malom mestu mogao da se obrati za pomoc, za misljenje, da u slucaju da ima talentovanog klinca, moze da zatrazi misljenje na koji nacin je najbolje tog klinca razvijati. Ne znam, meni je kao beogradjaninu ta fascinacija, da svi klinci dodju u Zvezdu, Partizan i Megu, od kojih je potpuno jasno da prva dva kluba mladje kategorije uopste ne zanimaju, potpuno pogresna.
p

perorope

pre oko 1 mesec

Dobar intervju
n

nidza1981

pre oko 1 mesec

odavno mlad igrac u USA nije neko sa 23 godine.. Oni kvalitetni rade one and done i u NBA su sa 19.... Kod nas recimo se neko smatra mladim sa 22, prijatelju do tada ili si igrac ili nisi....
J

Jaaaa

pre oko 1 mesec

Pa ne znam bas, pogledaj koliko je u poslednje vreme bitno to kakvu radnu etiku ima igrac i da dolazi do toga da veliki broj igraca koji su bili veliki talenti sa 18,19 a procvetaju oni koji su bili losi i osrednji.
O

Ok

pre oko 1 mesec

Ovo da si igrac ili ne si u pravu. Dodacu da razliciti ljudi razlicito i sazrevaju te fikcija godine starosti nisu faktor. Sretao sam mentalno zrele ljude sa 20 godina ali i nezrele sa 30. Veoma bitan trener u mladjim uzrastima mora na prvu da vidi materijal i da mu pomaze i usmerava ga ka uspehu. Da ga unapredjuje i to je timski posao.
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Edvards se racuna u mlade igrace, kao neko ko ce u buducnosti biti najbolji igrac lige, a decko ima 23 godine. U NBA si mlad igrac sve do 25