Komentari na vest

Avramović smiren: Sve je ovo normalno, imamo želju i energiju

.

.......

pre oko 2 meseca

Uopšte mi nije jasno zašto Vasa Micić ovoliko loše izgleda u dresu reprezentacije svaki put. Neverovatno! Aleksa treba da startuje, samo mnogo racionalnije i smirenije da igra u napadu i da shvati svoju ulogu, a u odbrani da teroriše protivničke bekove kako to on to radi, a radi najbolje na svetu. Lagano smo mogli i na ovih 30% da izdevetamo Australiju, čak i bez Dobrića, Bogdana, Jovića, Davidovca i Vanje, koji se nadam da je ok i da nije u pitanju neka povreda. Ozbiljno raduje Petrušev i njegove partije, jer deluje da smo dobili savršenog parnjaka Jokiću, što opet daje i slobodu da Jović može u paru sa Milutinovim da igra, a odlično su i oni kliknuli prošle godine. Jako mi je krivo što je Kalinić odustao i što je naoravljen previd sa Teodosićem, kao i što su i mladi Đurišić i Topić povređeni jer su nam budućnost, ali ne mogu da prežalim pre svega Stefana Jovića i to kako bi on kliknuo sa ovim timom, a pre svega kako se dobro dopunjuje sa Bogdanom i koliko isti ima napadačku slobodu kada je sa njim na parketu, jer je potpuno rasterećen od obaveza u kreaciji, što sada neće biti. Ta glava, na ovu petorku, sa Bogdanom, Vanjom, Petruševim i Jokićem, savršeni bi bili!
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Ne sme na OI da promasuje onakve zicere ispod kosa. Sut za tri jako neprecizan veceras. I to su uglavnom bili otvoreni sutevi.
п

паћино

pre oko 2 meseca

Његова мана је што жели да он буде тај, он жели да буде неко ко ће да реши меч, да лопта буде у његовим рукама. Да ли због ега или због велике жеље не знам али то му је највећа мана. Некада делује да превише срља и да изгори у жељи. Поседује огроман квалитет, када жели један је од најбољих одбрана у евролиги, али исто тако уме да буде јако штетан за тим. Данас је имао исфорсиране шутеве ни један није погодио а исто тако је имао добре одбране и истрчане контре. Мислим да га је то коштало статуса у Партизану. Волео бих кад би схватио да треба да игра рационалније и више подређено тиму.
d

dežurn1kr1vac

pre oko 2 meseca

Prevelika želja ... Juri protivnike kao ker i time kupuje minute .. On nema šut , ali će šutnuti svaku kad mu se ukaže prilika .. Za razliku od Gudurića koji je postao Sergej u košarci , i ne zaslužuje mesto za OI !
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Mislim da Pešić najbolje vidi ko zaslužuje, a ko ne zaslužuje. Gudurić je doživeo ne tako naivnu povredu u finišu turskog šampionata. Nije na nama da sudimo selektoru, ne može da pozove Lebrona i Tejtuma, već mora da izabere od onog što ima u ponudi. Kad bi otpisao one koji ne zaslužuju prema mišljenju navijača, na Olimpijadu bi vodio 9 igrača. Smatram da Aleksa ima preveliku želju, ali i solidan šut. Ipak, ume da srlja ponekad. Na treneru je da onda napravi zamenu. Fali timu još jedan plejmejker, kada Vasa ima prazne minute. Stefan Jović bi dobro došao, ali ne može da igra zauvek. Nikola Jović takođe fali. Sve u svemu, ima više sjajnih reprezentacija (SAD, Španija, Francuska, Kanada, Grčka, Australija, Nemačka i Srbija). Zlato je gotovo sigurno za SAD. Srebro i bronza su uspeh, 5 odličnih reprezentacija će ostati bez medalje.