Aleksa Avramović (Starsport)
Aleksa Avramović (Starsport)

Avramović se oprostio od Partizana: Proživeo sam neke od najlepših trenutaka u karijeri

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.24. | 12:20

"Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao", ističe u oproštajnoj poruci energični Čačanin

Posle tri godine, Aleksa Avramović i Partizan se razilaze. Klub iz Humske je na svojim zvaničnim kanalima obelodanio da će energični plejmejker naredne sezone nastupati za drugi klub, i pritom mu zahvalio na svemu što je učinio u crno-belom dresu u proteklom periodu.

U isti čas kada i klub se i Avramović emotivnom porukom na Instagramu oprostio od navijača čiji je miljenik postao, ali i svih u taboru slavnog kluba sa kojim je 2023. osvojio titulu ABA lige i igrao u plej-ofu Evrolige.

Izabrane vesti

"Dragi Partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina, a posebno deci zbog kojih radimo sve što radimo. Borio sam se da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa", stoji u poruči Čačanina.

Iako je srpski reprezentativac koji se trenutno nalazi u Francuskoj gde nastupa na Olimpijskim igrama, imao važeći ugovor sa "valjkom" i za narednu sezonu, odlučeno je da se dve strane raziđu. Bio je tražena roba Avramović za čije usluge su se interesovali najpre Pariz, pa Makabi da bi na kraju sjajni organizator igre prihvatio ponudu moskovskog CSKA gde će nastaviti karijeru.



Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara