Ergin Ataman (©MN Press)
Ergin Ataman (©MN Press)

Ataman u razgovoru oko produžetka saradnje sa Panatom

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 10:11

Gazda Zelenih, Dimitris Janakopulos navodno voljan da ponudi novi petogodišnji ugovor Turčinu

Uživa Ergin Ataman božanski status u zelenom delu Atine. Kako i ne bi kada je Panatinaikosu posle 13 godina vratio dugo čekanu titulu Evrolige. I to posle samo jedne sezone na klupi. Zato gazda kluba, Dimitris Janakopulos želi da na duže staze obezbedi energičnog Turčina sa kojim će prema navodima grčkih medija ovih dana sesti za pregovarački sto i ponuditi mu produžetak saradnje na četiri-pet godina.

Kako se može čuti, sastanak će se desiti narednog ponedeljka ili utorka.

Izabrane vesti

"Nisam u žurbi. Nemam zahtev da se odmah produži ugovor. Predsednik zna koliko sam srećan u ovoj sredini i verovatno je i on opušten. U profesionalnom životu nikad ne znaš šta će se sledeće desiti. Videćemo šta će biti u narednim danima. Trenutno je u Atini sve veoma lepo i postoji ogromna ljubav. Naravno, voleo bih da ostanem u Panatinaikosu još mnogo godina posle ove ljubavi i uspeha, ali kao što sam rekao, predsednik i moj menadžer će to oceniti profesionalno. Ne volim da pričam previše o ovim stvarima. Razmotrićemo ovo u narednim danima”, kazao je Ataman oko svoje budućnosti.

Zasada, trostruki osvajač Evrolige ima važeći ugovor samo za narednu sezonu po kojoj će zaraditi 1.200.000 evra, ali se očekuje da mu bude ponuđena ozbiljna povišica.


tagovi

Ergin AtamanKK PanatinaikosDimitris Janakopulos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara