Komentari na vest

Ataman mora da radi još 100 godina da bi stigao Željka Obradovića

S

Soichiro

pre 9 dana

Navijaci donjeg doma evrolice uvek imaju komentar.
J

Je nd

pre 9 dana

Realno, Atamanu je trebao da se dodeli trofej EL za vreme korone. Ubedljivo su bili prvi i igrali najlepšu košarku. Do kraja karijere će sigurno osvojiti još neku Evroligu.
Z

Zoki SU

pre 9 dana

Kako li je nas narod prevrtljiv... Ataman je okoreli mrzitelj srba i svega sto iz Srbije dolazi. Ali ovde jedan deo naroda ipak vise ceni Atamana od Zeljka Obradovica. Ovo je danasnja Srbija ...Nisu slucajno neki Grobari a neki turske delije.
p

pandaja

pre 9 dana

Tako su govorili i za federera
;

;)

pre 10 dana

Axaxaxa, dobar vic.
M

Mikula

pre 10 dana

Ma još 200😂
К

Кљаки

pre 10 dana

Читам коментаре. Нема потребе за пљувањем по Жељку. Ипак је он наш човек Србин. Не мора се Жељко волети мало поштовања не би шкодило. Лепо је да је један Србин најтрофејнији у Европској кошарци.
K

Kokošar

pre 10 dana

Čovek je poznat kao prevarant i hoštapler a ako je ovo stvarno rekao onda je verovatno tako i mislio
t

ti ga

pre 10 dana

poznajes inace...
T

Torbicis

pre 10 dana

Kakav je ovo igrač bio!!!
G

Gosttt

pre 10 dana

Hahahahha, vazi.

Sakur

pre 10 dana

Kako mozete da poredite dva trenera.Ovom ce ostati ceo rosater od prosle godine i jos ce se pojacati dok kod nas odu svi najbolji igraci i oet sve iz pocetka.Zamislite Partizan sa Exumom i Lesorom da su ostali
Г

Гост

pre 10 dana

Па то му се само у Партизану распада тим, док је тренирао Панату и Фенер само су му доводили још боље.
@

@sima

pre 10 dana

U Partizanu je imao kostur tima na okupu 3 godine. I na kraju 1/13 i 🧹🧹🧹
Г

Групни

pre 10 dana

нисте ви ипознали Сферу и Тадоњу,
L

Letac

pre 10 dana

Ajmo sponzori, odavno niste pisali o njemu. Ukapiracete i vi da je covek najveci trener u istoriji evrolige, ali bivsi trener. Prevazidjen, procitan, jednostavno sad beskoristan. Ataman, kakav god da je, je sadasnjost, a vas ljubimac proslost. I da, sta god da napisete, dzabe je. Covek je osvojio jedan trofej za dve godine u avangardi. A za to vreme, mi sve ostalo! Dabogda vam ostao jos 10 godina i bio vam ovako bericetan.
Г

Групни

pre 10 dana

"све остало све је лажно, све остало није бажно, све остало све је лажно..." о, да ...превазиђене су вам те титуле ...служе за прање пара, куповину нових "чувениј " Срба која гради култ домаћих играча .... Кенан, КТМцТ...
B

Babakarniang

pre 10 dana

Prosta računica je da mu treba 6 godina, a ne 100.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Aha morace 6 puta za redom da osvoji Evroligu hahaha sanjaj
b

baninjo karioka

pre 10 dana

pa kako sad to kad ovi iz efempe zeleznika piskaraju da nema pojma!?
O

Odlazi Zeljko

pre 10 dana

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener!
P

PD

pre 10 dana

Sve li ti znaš, da to nije Čović neki rod?
R

Rumunija

pre 10 dana

Naredne sezone i ovog ce dr.Nebojsa da posalje u Rumunuju u penziju kao laznog generala pre 15 godina,istorija ce se ponoviti!
.

......

pre 10 dana

Tvoj komentar o Vujoševiću je bolesno ružan, sramoti se bedo nečovečna. Nikakav Čović nije nikoga oterao u Rumuniju, već je Vujošević zbog političkih izjava koje su bile protiv vlasti morao da napusti zemlju a samim tim i Partizan. Bila je i pretnja da ako Vujošević ne ode iz Partizana, Partizan neće dobijati pare od sponzora, Vujošević je oteran a Partizan nije dobio pare, skoro je bio zakatančen. Vujošević je otišao u Francusku a ne u Rumuniju a kasnije usled pogoršanja zdravstvenog stanja, jedini klub koji mu je izašao u susret da vodi ekipu bez punih treninga, zbog svakodnevnih dijaliza i odlaska u bolnicu bio je Kluž iz Rumunije. I kao takav bolestan, uspeo je da osvoji prvenstvo i kup Rumunije, pre nego što se penzionisao.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Nakon gubitka cak Triple Krune i 8 puta za redom poraza u svim mogucim derbijima ove sezone od Covica i Zvezde,krajnje je vreme da ovaj deda sa slike ode u penziju kod naseg generala u Rumuniju obecanu zemlju svih nasih trenera u poslednjih 30 godina!
Q

Qwertyz

pre 10 dana

Napiši članak o Željku i imaš pun odeljak komentara privatnih vesninih navijača iz predgradja. Neprocenjivo.
M

Metla

pre 10 dana

8-0...8-0...8-0... jel boli? 🧹🤫
M

Metla

pre 10 dana

8-0...8-0...8-0... jel boli? 🧹🤫
P

Pita s mesom

pre 10 dana

O njima dovoljno govori da se dive Nebojši i Vesni a pljuju Željka...tu se priča završava!
M

MJK

pre 10 dana

tesko da ce neko Atamana 8:0 razbiti
R

Realizam

pre 10 dana

Željko ostani još 5 godina, makar ni jedan trofej ne osvojio. Koliko ih boli što nemaju nekog ko ti je bar do kolena. Privatna armija porodice Čović uvek je spremna za napad, a to samo znači da si veći od celog njihovog kluba. Ili što bi rekao jedan veliki gospodin “…ali opet smo dovoljno veliki da nas neki jako niski dohvate.”
U

Uvuvibibki

pre 10 dana

Nisi ti prošao pored gospodina.I nama i vama je Žota ok.S tim što je vama otac.Nama je samo ok.Mi ne bismo ovoliko trofeja osvojili ni protiv Čanka.Zato Žota od srca hvala i da nastavimo!
V

View

pre 10 dana

tesko da neko moze i za 100 godina da ga pometla 8 puta za redom
K

Kmeeek

pre 10 dana

Ajde da se rumenom malo digne rep posle ovog trogodišnjeg ponižavanja. Nadjite po evropi još koga da ga intervjuišete. Moral mu se srozao pa da ga ohrabrite malo. Taman sam mislio da će jedna nedelja da prodje bez robije ali ne vredi. Šta bi bilo da je nešto osvojio slučajno, penjali bi nam se na glavi svaki dan sa sto tekstova. Ajde bre odmorite. On je penziober samo mu niko to noje rekao.
T

Triton

pre 10 dana

Zelimire tvoje je proslo 1/13 trofeja za 3 sezone .Penzija
.

.....

pre 10 dana

Željko kao trener reprezentacije doneo ovoj državi olimpijsko srebro 1996., evropsko zlato 1997., svetsko zlato 1998., sa Partizanom bio šampion Evrope 1992., to je za ovu zemlju šta je učinio, na stranu uspesi u Realu, Huventudu, Panatenaikosu, Fenerbahčeu. I nađe se neki internet debilko koji ne može da popravi keca iz fizike i matematike i koji još briše nos o rukav i žica lovu od mame i tate, jer ništa ne radi da pljuje takvog čoveka.
K

Kg

pre 10 dana

Misliš debilko kao ti. On je bio Dudin pomoćnik i ne prisvajaj tudje titule. Za, Srbiju nije ništa uradio. Nisam ga video 99 da je došao da brani svoju zemlju od NATOa, sikter bre.
L

Lažov lažov

pre 10 dana

Ne kradi titule pokojnom Dudi. Kad je žoc bio selektor sa najjačom ekipom smo u Srbiji doživeli katastrofu. A veliki neuspeh je svalio nb a igrače. Kukavica obična. Ništak kao čovek. Bolje ćuti
P

Prti

pre 10 dana

Ono kad pomocni trener preko noci postane glavni 🤣🤣🤣
T

TAKO BESE...

pre 10 dana

JEDINI PUT KAD JE SAMOSTALNO VODIO SRBIJU, RASKANTALI NAM NAJJACU EKIPU IKAD, A ZELIMIR BIO TRENER, I TO U SRBIJI EVRO...I DA KONFERENCIJA ZA MEDIJE GDE SU KRIVI 12 IGRACA A NE ON....HAHAH I DANAS SU MU SVI KRIVI SAMO NE ON...
.

.......

pre 10 dana

O čemu vi bre pričate?? Željko Obradović je bio pomoćni trener Dudi Ivkoviću poslednji put 1995. godine, posle je postao 1. trener reprezentacije!
G

Gost 120980

pre 10 dana

I ti takav ,kakav si, bi sa Divcem, Djordjevicem, Bodirogom, Paspaljjem, Savicem, Rebracom , Tomasevicem, Bericem i Sasom Obradovicem ,sigurno osvojio neko prvenstvo. Imao je ubedljivo najjacu generaciju, a osim Litvanaca ostale ekipe su bile smesne.
I

Ibubububz

pre 10 dana

Mi ga ne pljujemo.Mi se sprdamo s vama, s njim.Može nam se a vama se i hoće.Tužno je njegovo ponašanje u posljednjih 6 meseci.Ali mi se molimo Bogu da ostane, jer svi trofeji su naši.Sećam se kada je dolazio, prva godina okupljanje kostura tima, druga uigravanje i treće napad na sve trofeje.Ovo je bila treća.Raspadoste se.
a

alal vera

pre 10 dana

dva ponosa turske
A

APAJDIN/ METLA

pre 10 dana

Sto ne pisete o Janisu Sferopulosu i o podvigu od 8-0 koji je metlom postigao, sto njega ne hvslite i pisete bombasticne naslove..?
S

Sf

pre 10 dana

Pa nisu sponzori Zvezdi.
@

@Sf

pre 10 dana

I to znaci da ne treba da budu objektivni?
B

BOBAdiljans

pre 10 dana

Nikola upoređuje i bira između dva turčina.
P

Poredjenje

pre 10 dana

Mislis izmedju Atamana i Delija? Oboje su poreklom iz Turske.
T

Tripla Kruna

pre 10 dana

Cak ni najgori trener u celoj Evropi sa 30mil budzetom ne ni sebi nikad dozvolio da ga neko pocisti sa metlom od 8-0🧹 i uzme mu Triplu Krunu i to sve za samo godinu dana,pa kud ces vece bruke od toga,nema dalje!
8

8 za redom...

pre 10 dana

Atamana niko nikad nije toliko ponizio i ometlao kao Covic cveklimira sa cak 8-0 to treba da se upamti!
n

nemojNikola

pre 10 dana

Nemoj Vujicicu to da im radis, pocrkace nam navijaci Fmp-a kojem niko ne moze da zabrani kako ce da se zove
1

12345ss

pre 10 dana

kako god da se zove, može i Ibarski kolašin, al 8:0 je 8:0. ahaahaaaha. goodbye kk kamerun
C

CiriBuciriBA

pre 10 dana

Ne znaju kako se zovu a tapkali tu loptu pre vas na Kališu, ne znaju kako se zovu a najtrofejniji srpski klub. Ako vam je tako lakse, neka budemo da ne znamo kako se zovemo....:)
@

@12345ss

pre 10 dana

Kad bi bar znao za koga navijas...Ali ne znas i to najvise boli. FMP, Radnicki Basket ili Ivo Lola Ribar? Biraj...Neces pogresiti.
M

Metla 8-0

pre 10 dana

ATAMAN NIKAD NIJE IZGUBIO 3-PLU KRUNU I 8-0 U DERBIJIMA ZA JEDNU SEZONU!
M

Ma da

pre 10 dana

Zanimljivo je kako niko ne spominje prvu sezonu zelimira, kada je Radonja dosao na pola sezone i uzeo kup i abu. Sada Sferopulos to ponovio jos bolje. Da ima malo srama pobegao bi u Rumuniju, a ne jos da kuka kako su drugi uvek krivi.
S

Sf

pre 10 dana

Radonja je uzeo triplu krunu. I šampionat Srbije isto.
M

Ma da

pre 10 dana

Naravno, ali Zelimir je pobegao, pa nisam to ubrajao, to je tek sramota...
s

spiritus movens

pre 10 dana

Zna li neko gde na TV-u/Internetu gledati PAO - Olimpijakos 3. utakmicu koja se igra danas?
Б

Бане 2

pre 10 dana

Спорт клуб
Z

ZV

pre 10 dana

Dobro,mora da se uzme u obzir i ko je dao izjavu...normalno da ce da pohvali trenera kluba iz svoje zemlje,privremeno smestenog u Srbiji.
G

Gost9999

pre 10 dana

Dace bog da covek pozivi jos dugo i obori sve rekorde rumenog Zelja
Č

Čitajući komentare

pre 10 dana

Koje je uživanje čitanje botovskih komentara od strane simpatizera kkczsnsfmp, koji po direktivi na svaku vest o Željku kreću sa spinovanjem i omalovažavanjem. O najvećem evropskom treneru IKADA, koji ima više titula u svojoj karijeri nego zvezda u košarci kroz celu istoriju, pričaju ljudi koji su svog igrača Smarta pre 2-3 meseca vređali misleći da je Punter, o drmanju koševa, kesama sa urinom je glupo i pričati, njima je čovke legenda, kunu se u srpstvo a potkupljeni su sa svih strana da ne dižu glas protiv vlasti, 5 dana od izbora dovode šakom i kapom igrače u fudbalu i basketu, frljaju se milionima...ipak istorijski poraz od Efes-a i polu prazne dvorane kada igraju govore o njima i koliko ih poštuju druge ekipe i navijači, ipak su ih dočekali i sa Who the Fuck are you?? Želim vam opet F4 al od pozadi kao i do sada što ste imali
m

mukice

pre 10 dana

ala je tebi tesko
1

12345ss

pre 10 dana

Čoveče, pa ti mnogo patiš!!! Bensendina 2 do 3 dnevno i možda ti jednog dana bude bolje . ahahaaahah
N

NN7

pre 10 dana

Da Ataman i bilo koji trener svake sezone ima najveći budžet i može da dovede igrace koje poželi pa stigli bi ovu trenersku prevaru za čas,jasno kao dan
N

NN7

pre 10 dana

Da Ataman i bilo koji trener svake sezone ima najveći budžet i može da dovede koga pozeli,stigli bi ovu trenersku prevaru rumenu za čas
Z

Zvezda 91

pre 10 dana

Realno, mozda i 200! Da neko izgubi 8 puta za redom to ne moze niko sam Zoc. hahahahha
s

spiritus movens

pre 10 dana

Obojica su dali ogroman doprinos razvoju turske klupske kosarke, jedan u Feneru drugi u Efesu.
M

Ma daaaaa

pre 10 dana

Pa koliku platu prima zeljko u partizanu tacno je da Ataman mora jos 100 godina da radi za taj novac
к

кикоман

pre 10 dana

Да би га стигао по спиновању јесте у праву си...кме кме кад изгуби коме је сада до кошарке, виђи мене кад победи
a

arroyo

pre 10 dana

samo nek sponzor nastavlja da pravda najljubičastijeg, daleko bilo da se neko usudi da nešto izjavi što se ne gađa sa naredbama
r

rea

pre 10 dana

Da ga pravda za šta? 9 osvojenih titula prvaka Evrope?

Sakur

pre 10 dana

Smesno je porediti dva trenera.Da je Zeljko mogao da zadrzi Lesora druga prica bi bila,ovako ovaj ga uzeo i odmah osvojio evroligu
B

Budo banana

pre 10 dana

Dao mu više banana.
H

Hahaha.....

pre 10 dana

tačno inače laso ili kako se već piše ovaj igrač panatinaikosa je sam osvojio titulu el.da ga je veliki ometlani imao u timu,tačno bi uzeli nba prsten🐴
M

Ma da bre to

pre 10 dana

Nije hteo da ga zadrzi. Mislio je da su mu okosnica tima panter, ledej i naneli. A i lesor je muva bez glave. Tako da nemoj da se zavaravate da nesto niste mogli. Mislili ste kaminski je taj koji vam treba.
@

@budo...

pre 10 dana

Zdmp...