Komentari na vest

Arenasov plan za "spas" NBA lige: Rešite se Evropljana, ne igraju odbranu

*

**Al zato

pre 2 meseca

Lebron i KD kazu niko ne moze...eto ti znas bolje..epizodisto nba lige
a

al zato

pre 2 meseca

napad kidaju...Jokera i Luku ko moze da cuva ??Lebron i KD
B

Brt

pre 4 meseca

Naduvani crnci snimaju podkaste. U 90% ovih podkasta urade se ko zmajevi, pa onda kao tripuju da su mnogo pametni, kao izvaljuju fazone, pa se kidaju od smeha...šou
M

MILOJICA

pre 4 meseca

Američka košarka je prilagođena tome da fizički dominantniji igrači imaju najviše šansi da pobeđuju dok evropska daje veće šanse talentovanim i snalažljivi.
Š

ŠTO SE MENE TIČE - MOŽE

pre 4 meseca

Ako do ovoga dođe, nadam se da će Jokić, Wembanyama, Pokuševski, Bertans i Bogdanović u Partizan. A ako odlaze svi stranci, onda i Landale i Exum kod crno-belih.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Kupi Željko Majkl Džordana...
P

Pjer Karden

pre 4 meseca

Priča gluposti naravno a što se tiče igrača iz Evrope njima su vrata otvorena prinudno zato što je bio veliki deficit belih igrača od sredine devedesetih,bukvalno si na prste jedne ruke mogao da ih izbrojiš,što je počelo da utiče na gledanost,amerika je segregaciono društvo.Sada je situacija paradoksalna nema ni belih ni crnih vrhunskih igrača,američka košarka je truba.
B

Byk09

pre 4 meseca

Baš truba, dođu sa trećom postavom na svetsko i prošetaju se do zlata... Trubaduri ....
B

Bel

pre 4 meseca

Vidimo kako su se prošetali na zadnja dva SP sa trećom postavom a neki igrači komotno upadaju i u prvih 12 njihovih najboljih klasa su oni za sve kad dodju sa prvom postavom ali ovaj ubraja Evropljane "belce" hahaha e zamisli samo tim Evrope,sa Jokicem,Janisom i Doncicem bas bi voleo da vidim tu njihovu dominaciju.
O

Obilić

pre 4 meseca

Kakav je košarkaš bio takav mu je i komentar. Nikad čuo za dotičnog, kakvi su rezultati ostali iza njega???
k

kokanidja bro

pre 4 meseca

ali zato Kemba dosao kao zvezda u Evropu, i sad moze u Cibonu.. Strasan defanzivac.. alo zato gomila koji nisu bili na koledzu, igraju kosarku..
P

PERAPERA

pre 4 meseca

Sve je u pravu samo bi moralo prvo da Ameri svoje igrače a naročito tamnopute pošalju prvo u Evropu da nauče da igraju košarku. Nija košarka samo trčanje i ono čuveno a sada se i vi sklonite da Lebron zakuca. Košarka traži i mozak.
y

y77

pre 4 meseca

koliko je pukao, al ajde, neka se rese Janisa, Luke, Jokica, Wembija, sve max ugovori.
y

y77

pre 4 meseca

al zato napad razbijaju, samo pogledaj MVP-eve zadnjih 5 godina
K

Ksavijer

pre 4 meseca

Neopterećen inteligencijom!
@

@@@

pre 4 meseca

Oni bolje da se pozabave trajanjem sezone gde tim koji osvoji titulu igra preko 100 utakmica. Totalno van smisla gde prakticno utakmice nisu za gledanje pre playoff-a. Igraju utakmice na dva,tri dana, igraci umorni, svi statiraju na terenu.
G

Gost83

pre 4 meseca

Daj Boze da nas više STVARNO ostavite na miru, pa gde bi nam kraj bio kompletnoj Evropi...igrajte svoju ragbi NBA ligu, kao 90ih kad su se Barkley i ekipa pesničili po terenima i uživajte. A na nas ovde zaboravite barem na jedno 50ak godina...pa se vidimo tamo negde oko 2080te 👋🏻👋🏻
H

Hxhdh

pre 4 meseca

Ima istine da evropljani dodju do novca i igraju ladovinu u nba, sutiraju i eto neke statistike. Marej ,porter, Kemba Voker, Durant, dzon Vol, tre jang ,sve poznati odbrambeni igraci,ma daj. Evropljani su 20 posto nba a mozda i manje. Glupo je reci da ne igraju odbranu. Postaviti pitanje celnicima nba zasto su igraci razmazeni, svi im podilaze,zato sto primaju silne pare. Pa upravo zato sto im se daju tolike pare i treba da se daju u svim segmentima igre. Odbtana se igra daleko jaca od plej ofa.
P

Pjer75

pre 4 meseca

Iritantno glup lik...
G

GostJevropa

pre 4 meseca

Ovaj je lud Pa mi jedini i igramo odbranu u NBA

Mile Stručnjak

pre 4 meseca

U kakvoj iluziji oni žive. Jokić, Dončić, Atetokumpo, Sabonis, Wenbajama, da ne nabrajam dalje (verovatno sam nekog pogrešno napisao) sve igrači koji su u vrhu po statistici. NBA je u slobodnom padu kao i igrači koji dolaze sa američkog područja, ako ovaj trend nastavi, upravo neamerički igrači će biti najdominantniji u ligi u narednom periodu...
g

gostić

pre 4 meseca

Zašto mu dajete prostora??? Dajte onda prostora svakom ko ima misljenje...
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Iskreno bilo bi dobro da se to dogodi. Drzite se vi vasih koledz igraca a svi ovi da se vrate u Evropu. Bilo bi kvalitetnije takmicenje duplo od NBA cirkus lige. I da nam mladi igraci ne odlaze I sede na klupi sa 20 i slicno. I davreprezentacija ima sve igrace a ne da se odbija.
R

Realno istina

pre 4 meseca

NBA:sou za kos vise i dolar vise. Kad dosadi bice kos manje za dolar vise.
l

ludoooo

pre 4 meseca

brat naduvan kao Super Mario, vidi zmajeve i leteće kornjače, zato lupa ovakve gluposti.
a

auuuu

pre 4 meseca

hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha
e

ej

pre 4 meseca

moze, ali da skinu naziv world champions ...
P

Patrik Šik

pre 4 meseca

Iako ovaj Arenas lupeta gluposti, isto stoji i za autora teksta koji napominje da se u Evropi igra bolja odbrana nego u NBA, a zabraovlja da napomene da tamo ima pravilo defanzivne 3 ske u reketu pa su maestralni evroligaški defanzivci poput Tavareša bili teške rupe u NBA, sportski pozdrav
B

Bjelac

pre 4 meseca

Opet sluzite bjelcima ovaj put za trcanje
K

Kiker

pre 4 meseca

Isti Dzerom Boateng na ovoj slici
Z

Zvezdas1989

pre 4 meseca

Sta lik naprica,NBA i odbrana ahhahahhahahahahhaha dva razlicita sveta.A Evropljani drze ligu,pola igraca Amera sto igra u NBA ne bi moglo da igra Evroligu upravo zbog odbrane

Bojan Urosevic

pre 4 meseca

Pa ne znam koliko godina imaš ali pogledaj NBA samo do 2010 godine pa ćeš videti koliko je malo utakmica u sezoni bilo sa preko 210 poena on što priča to se tako poklopilo kad su poslednjih 10 do 15 naglo počeli Evropljani i ne Amerikanci da ulaze u NBA do period koji sam ti naveo išli su najviše po 2 evropljana godišnje u NBA a dosta se i vraćali nazad sad svaki polu košarkaš iz Evrope ide u NBA godišnje po 10 igrača ode preko košarka u Evropi u naredni period će postati polu profesionalna pa pogledaj Euroligu koliko vetarana i dalje igra kad oni završe nema više toliko talenata kao ranije
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 4 meseca

Da se resis evropljana? Pa nba ligu trenutno drze bas oni. Jokic, luka, janis. Veliki hajp se digao oko vembanijame. Dalje tu su veoma bitni po svoje klubove sabonis, valanciunas, markanen, porzingis, oba bogdanovica, braca vagner, kapela, vucevic, gober, zubac, sruder, nurkic… Vecu glupost odavno nisam cuo…
B

Bravo Arenas

pre 4 meseca

Tačno plus pretačno. NBA liga je sav šmek izgubila drugom polovinom 00 i početkom 10 kada se previše otvorila ka Evropi. Pa pogledajte vi samo Jokića, taj je šupalj kao kačkavalj, ne bi mogao da sačuva ni konja svoga debelog a ne košarkaša. Dončić zvani Poli Gudi salama, nabacio 50kg sala od kad je došao u ligu, jedva trči. Jedini koji nešto igra odbranu je Giannis, i to jer je crnac. Ostali presmešno. I odlično je rekao, mora i to neko reći. Kako nikada niko nije imao problem da dodje iz NBA u Evroligu a uvek je obrnuto problem, ako se u Evropi igra jača odbrana. Jednostavno previše usporavaju igru i moraju da lete, da se ograniči na po 2 u timu i ćao zdravo.
R

Realno 100%

pre 4 meseca

Je tacno,postali su premekani,ali opet bi tu ostali 75 % Evropljana koji igraju sada sto je dobro, ali ne bi mogla da se juri statistika kao sada.
d

domino

pre 4 meseca

Jokic supalj, ti decko mozda treba da gledas neki drugi sport
S

S1

pre 4 meseca

Da budemo politicki korektni, Gilberte, Ti nisi puno pametan
J

Juju

pre 4 meseca

S utokom u svlačionici ulazio