"Androić"
"Androić"

Androić: Pritisak je na igračima Galatasaraja

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.06.14. | 20:03

Pomoćnik Željka Obradovića pred nastavak finalne serije plej-ofa turskog prvenstva najavio da će inat košarkaša Fenerbahčea biti ključan za ostvarivanje brejka

AndroićU finalnoj seriji turskog plej-ofa Fenerbahče našeg trofejnog trenera Željka Obradovića i njegovog pomoćnika Vlada Androića vodi sa 2:0 u duelu sa velikim rivalom ekipom Galatasaraja.
Prvu utakmicu smo možda neočekivano dobili sa velikom razlikom (89:70), ali smo u drugoj jedva pobedili. Drugi meč nismo odigrali na potrebnom nivou, dali smo šansu rivalu, ali smo na kraju imali puno sreće (74:73)“, rekao je Androić za MOZZARTSPORT.

U sledeća dva duela Galatasaraj je domaćin, prvi meč je u nedelju, drugi u utorak.
Ovo je najveći derbi u Turskoj, poput onog grčkog Panatinaikos - Olimpijakos. Igraćemo na vrućem terenu jer su njihovi navijači za nijansu vatreniji od naših, tu su i fudbalski navijači Galate...Ipak, kod nas će proraditi inat i nadam se jednom brejku“.

Finale se igra na četiri pobede.
„Vodimo sa 2:0 i pritisak je na igračima Galatasaraja, mi ćemo biti rasterećeni. Očekujemo makar jednu pobedu na gostovanju. Ekipe se odlično poznaju, nema se vremena za neke krupne promene, osim za sitnije taktičke detalje“.

Izabrane vesti

Androić je rekao da je Željko Obradović navikao na osvajanje titula i da njegov tim spremno očekuje sledeći meč.
„Ništa novo za najtrofejnijeg trenera Evrope, ali i za Fener koji je i ranije osvajao titule. Nadamo se najboljem i spremni, sa svim raspoloživim snagama, dočekujemo treći meč“, zaključio je Androić.    

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vladimir AndroićTurskaKK GalatasarajKK FenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara