"Anđušić"
"Anđušić"

Anđušićev trener: Ko prođe rigoroznu Vujoševićevu školu taj se svuda snađe

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.01.16. | 15:34

Igor Miličić misli da Danilo može da pruži daleko bolje partije nego što je to do skoro činio u Partizanu

AnđušićDanilu Anđušiću je 31. decembra istekao kratkoročni ugovor s Partizanom, a ubrzo je pronašao novi klub i preselio se u poljski Anvil. Trener tog kluba Igor Miličić istakao je da je zadovoljan novim pojačanjem i misli da će se doskorašnji košarkaš Partizana brzo snaći u novoj sredini.
"To je igrač koji je prošao rigoroznu školu Duška Vujoševića. To znači da on mora da je igrač koji se brzo adaptira na nova pravila i novu sredinu. To su igrači koji su navikli da igraju u sistemu, tako da možemo očekivati da Danilu neće biti potrebno mnogo vremena da se navikne", kaže Miličić.

Ovaj stručnjak rođen u Slavonskom Brodu smatra da Anđušić može da pruža mnogo bolje partije nego što je to do skoro činio u Partizanu.
"Jasno je da on može mnogo bolje. Spreman je fizički. Nismo želeli igrača koji je imao pauzu i zato smo odabrali Danila. Odličan je u šutu, ali zna i da prodre. Može da igra na pozicijama od jedan do tri. Mislim da će se dobro uklopiti u naš sistem", zaključio je Miličić.

Izabrane vesti

Anđušić je ove sezone u ABA ligi prosečno postizao 6,8 poena, 1,2 asistencije i 1,7 skokova. Tokom karijere igrao je za Hemofarm, Mega Vizuru, Virtus iz Bolonje, Valjadolid i Bilbao.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

PoljskaIgor MiličićEvropaDuško VujoševićDanilo AnđušićAnvil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara