Kevin Durant (©AFP)
Kevin Durant (©AFP)

Ameri verovatno bez Durantule protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.24. | 08:38

Roviti Kevin Durant razgovarao sa selektorom Stivom Kerom

Ne igraju Amerikanci baš kao što se očekuje od Drim tima tokom pripremnih mečeva za Olimpijske igre, ali to svakako ne znači da će u Lilu tokom grupne faze, a potom i u Parizu kada krenu odlučujuće bitke, biti maksimalno motivisani. Ipak, kako stvari stoje, prvi meč na Igrama selekcija sastavljena od NBA zvezda igraće oslabljena za Kevina Duranta, javlja poznati košarkaški novinar Brajan Vindhorst.

Ta vest ide u prilog reprezentaciji Srbije, pošto će naši košarkaši biti prvi rival Sjedinjenim Američkim Državama na predstojećim Olimpijskim igrama. Utakmica se igra u nedelju od 17.15.

Izabrane vesti

"Mislim da će SAD igrati protiv Srbije bez Kevina Duranta. Stiv Ker je razgovarao sa njim i odlučili su da mu daju još vremena zbog istegnuća mišića. Veruju da će moći da igra na Igrama, ali male su šanse da to bude već protiv Srbije", preneo je Vindhorst.

Amerikanci, takođe, ne planiraju zamenu za krilo Finiks Sansa.

"Jednu stvar je Stiv Ker jasno stavio na znanje, a to je da neće praviti promene u sastavu. Imaju pravo na to, ali neće se dogoditi. Kevin Durant će biti u timu", zaključuje novinar ESPN-a.

Podsetimo, SAD i Srbija su nedavno odigrale prijateljski meč u Dubaiju u kom su Amerikanci slavili sa 105:79. Potom su se namučili sa Južnim Sudanom (101:100) i Nemačkom (92:88), dok su Orlovi bili bolji od Japana (119:100) i Grčke (94:72).



tagovi

košarkaška reprezentacija SADkošarkaška reprezentacija SrbijeOlimpijske igre 2024Pariz 2024Kevin Durant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara