""
""

Ameri razvalili Kinu sa 49 razlike, a šta radi Deandre Džordan - zarađuje 88.000.000, ne može da dobaci sa penala?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.07.16. | 08:59

Centar Los Anđeles Klipersa predmet podsmeha saigrača s klupe...

Tokom pet čudnih minuta, ekipa Sjedinjenih Američkih Država delovala je kao da je pred njom dug proces uklapanja i upoznavanja. Ali to je trajalo samo pomenutih pet minuta. Sve nakon toga izgledalo je kao čista egzibicija novoformiranog Drim tima u duelu sa Kinom, koji je završen rezultatom 106:57 (26:13, 29:16, 23:9, 28:19).

Izabrane vesti

Kina je u ovom meču imala samo sporednu, čak i epizodnu ulogu, jer sve je zavisilo od toga kakav će zalet uhvatiti Ameri. U prvoj polovini uvodnog kvartala selektor Majk Kžiževski mogao je samo zabrinuto da posmatra šta rade njegovi puleni, iako je duboko u sebi znao da poraz ne dolazi u obzir. Jer nije poražen još od 2006. godine. Od prvih dvanaest šuteva Amerikanci su u svom Stejpls Centru pogodili samo dva, za rezultat 4:4 nakon pet minuta.

No, kad su se Ameri malo doveli u red sve nakon toga bila je vožnja u trećoj brzini. Mada, za Deandrea Džordana stekao se utisak da je još u „leru“. Bez obzira na to što je igrao na svom terenu, pred publikom koju je video toliko puta i koja ga je bodrila u nebrojano navrata, Džordan je uspeo da se obruka. Snažni centar Los Anđeles Klipersa je uspeo da ne dobaci šut sa linije za slobodna bacanja (?!) što je ozbiljno nasmejalo publiku i posebno saigrače na klupi, koji su se kasnije šalili na njegov račun. A ne treba zaboraviti da on ima potpisan ugovor na 88.000.000 dolara.

Na kraju Kevin Durant je bio najefikasniji igrač utakmice sa 19 poena i pet asistencija, Klej Tompson je ubacio 17, Demar Derozan 13, a Džordan i Demarkus Kazins po 12 koševa, s tim što je as Sakramenta imao i sedam skokova. Kod Kine nekadašnji NBA igrač Ji Đijanlijan skupio je 18 koševa i sedam uhvaćenih lopti.

(FOTO: Action Images)


tagovi

košarkaška reprezentacija SADkošarkaška reprezentacija KineKlej TompsonKevin DurantJi ĐijanlijanDeandre Džordan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara