Komentari na vest

Aleksandar Đorđević: Biće mi čast da vodim Kinu protiv Srbije, moraću da potisnem emocije; Luka Dončić nije Jusein Bolt

2

2 na 2

pre 9 meseci

Ne znam gde to Zvezdaši mrze Saleta? Veliki čovek i igrač koji nikad nije upadao u zamke klubštva nakon kraja karijere poput većeg broja groblja. Primer kako jedan uspešan sportista nakon karijere treba da se ponaša u svojoj zemlji. Zato je uvek i dočekivan aplauzima kao trener svih timova koje je vodio protiv Zvezde. Sitna skandiranja ako ih je bilo su plod trenutnih strasti, al je uvek bio ispoštovan. Lično sam smatrao da su uspesi repke do njega, ali vreme je pokazalo da sam nedostojan prava na mišljenje, da nije do Saleta već do motivacije Srba u vremenu love. Možda klupski neuspesi govore u prilog da sam možda bio u pravu na temu njegovog kvaliteta kao trenera, al danas sam siguran da je on pravi izbor za selektora jer je košarka nisu milioni i stranci, uspesi po svaku cenu. Inače je u pravu na temu novca spucanog u totalno neekonomično takmičenje, najgore u strance, a to je najbolji pokazatelj sulude logike ovog naroda. U dve sezone je spucano love kao za celu deceniju i duže. A to se znalo onog momenta kad je rumena veličina došla da nas prosvetli šta su milionska ulaganja u gotove strance da bi bio uspešan u cirkus takmičenju koje je osmislio par klubova bogatih budala i klubova koji se šlepaju uz fudbal.
s

sale nacionale 1

pre 9 meseci

Sale molim te ugazi nas i ovog našeg selektora ćurana
p

profesorogi

pre 9 meseci

Sale mislim da ti sada Skola češće dolazi u snove,naročito kada si u Kini?!
0

035

pre 9 meseci

MRZNJA JE MISLJENJE DA JE LOS TRENER?
К

Кљаки

pre 9 meseci

Чему мржња навијача Звезде према Ђорђевићу? Чиме је заслужио? Зашто?
k

ka...ko

pre 9 meseci

"Niko ne bih osvojio" ????
0

035

pre 9 meseci

ON STRUCNJAKU PA NEMA. POSLE KINE PREUZIMA FARSKA OSTRVA
M

Marko689

pre 9 meseci

On zivi od kosarke, a ti pises komentare...
S

Sale Grande

pre 9 meseci

pamte se trofeji i medalje, trojka Hrvatskoj....
V

Vlada79

pre 9 meseci

Da je samo malo mozga u KSS-u, kao što nije, vratili bi Saleta za selektora momentalno. Kari je vrhunski trener, ali čovek ima 70+ godina i treba mu da razmislja tri puta više vremena nego neki mladji trener. I to je naša slabost. Povedemo i prokockamo vodjstvo, jer je Kariju potrebna serija od 9poena protivnika da zatrazi timeout. Tako da, moj glas ide Saletu....
T

Tata Martino

pre 9 meseci

Joj samo kad se setim kako su ga strucnjaci u komentarima na Mozzartsport portalu omalovazavali posle poraza u finalu evropskog prvenstva 2017. godine. Tada je za nas bio neuspeh osvojiti srebrnu medalju, a vidite sad gde smo samo sest godina kasnije!
v

vlahovic..

pre 9 meseci

bolji od halanda, to su ti strucnjaci
V

Vidi

pre 9 meseci

Čovek je vratio neki kult reprezentaciji, ali isto tako za vreme njega smo pobedili koga smo trebali, ali i izgubili od koga smo trebali, a pred kraj i gubili od koga nismo trebali. Da li se stvarno treba smatrati uspehom pobediti Hrvatsku, Australiju i slične, a gubiti od USA, Španije, Slovenije, Italije? Isto kao što je Hrvatska sada u fudbalu napravila rezultate, malo žreb, malo sreća i eto ti njih u finalu, ali neće njihov selektor trenirati Real zbog toga, isto tako i Sale. Pa čovek je OTERAN iz sve i jednog kluba u kome je radio i sada će voditi velesilu Kinu u košarci i kao jaooo kakvog smo stručnjaka izgubili. Realno, nikakav trener, dobar kao legenda, da on bude nekom ono što je Muta Nikolić bio drugima i ništa više od toga.