Aleksandar Đorđević naciljao novo pojačanje

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 15:52

Virtus ponudio ugovor Alesandru Đentileu

Deluje da ekipa Virtusa iz Bolonje ne namerava da stane kada su u pitanju pojačanja za predstojeću sezonu. Nakon što su u ovaj italijanski klub tokom leta između ostalih došli Miloš Teodosić, Stefan Marković, Kajl Vims i Džulijan Gembl, crno-beli su ugovor ponudili i njihovom bivšem igraču, Alesandru Đentileu.

Italijan je prethodno za tim iz Bolonje igrao u sezoni 2017/18, a ovoga puta Virtus je spreman da mu ponudi ugovor na godinu dana uz mogućnost produžetka na još dve godine. Kao glavni razlog za tako nešto navodi se činjenica da je klub tokom leta napustio Pijetro Aradori, te da se sada traži drugi iskusan italijanski košarkaš koji bi mogao da povuče ekipu napred.

Izabrane vesti

Ugovor koji se Đentileu nudi, ipak, ima mnogo klauzula koje bi morao da prihvati. Pregovori su u toku, mada je najrealnije da konačna odluka bude doneta po završetku Svetskog prvenstva u Kini gde će Đentile nastupiti u dresu Azura.

Prethodne sezone igrao je za španski Estudijantes, a na 22 utakmice u proseku je upisivao 15,2 poena uz 4,1 uhvaćenu loptu. Tokom karijere igrao je i za grčki Panatinaikos, te Olimpiju iz Milana i Beneton.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara