Komentari na vest

Aleksa, Panter, Kaminski... Partizan nijednom nije pogodio za pobedu ove sezone

M

MNM

pre 11 dana

Pa ne znaju:))
K

Karlo Veliki

pre 11 dana

Ovakvi natpisi nisu u funkciji KKP, vec u kreiranju defetizma u KKP pred majstoricu, a u funkciji stvaranja haosa i mogucih dobitnih dogadjaja za CZ... Iza ovoga ne stoji Covic, vec neko ko ima manje mozga, a Covic je sledeci... Mislim da finale ABA, ako budu igrali veciti, nece se zavrsiti, a ne bi me cudilo, da se u medjuvremenu JSD Partizan proglasi kao nepotreban ostatak (recidiv) Jugoslavije, i da ga treba ukinuti.. Da podsetim, vec su se po tom osnovu oglasili Covic i Terzic, pa onda Šapic, SPC ispod zita, ali i Crnogorac, a po potrebi Srbin, Milan Knezevic... Naravno sve potice od najveceg navijaca... Sto bi rekao pokojni Mladen Delic ..." Ljudi moji, da li je ovo moguce"...?
K

Klhfdhf

pre 11 dana

Sta li mlatis brate? Jel znas sta si uopste napisao? Utakmica mi je sumnjiva, da Panter na minut i po promasi dva bacanja i Avramovic da promasi zicer! Pa pogledaj sut, u vrh table! Ma daj, nego mora da su bile velike uplate, pa potpredsenik KKP nije dao da dobije ta Zeljkova institucija!
L

Lazarighno

pre 11 dana

Dao je nunally protiv olympiakosa za izjednacenje to je to
n

neshha

pre 11 dana

Pa naravno da je najvecim delom u pitanju sreca.Prosle sezone su 50% utakmica dobili na srecu,provlacili su se i gde je trebalo i gde nije.Zamalo od Derbija da ispadnu u PO ABA lige.E sad se ove sezone samo sve vratilo u normalu.Za pobedu treba i kvalitet,ne samo sreca i Boltauzer!
B

Bg1

pre 11 dana

Da li je moguce da je neko komentarisao da je utakmica izugbljena da bi se pridalo vise karata. Znaci i dalje Partizan ne moze da izgubi jer je bio losiji vec je u pitanju sudija ili neka zavera.

Srpski samuraj

pre 11 dana

Hajde više, ne pravite dramu! Pobediće drugu i otići u finale.
Г

Групни

pre 11 dana

"ако нешто желиш, онда то и урадиш, ако не урадиш, онда нађеш разлог зашто то ниси урадио ..." дакле, "тријумф воље" је Рифенштал снимила тридесетих прошлог века ....
I

IVAN 82

pre 11 dana

Svako ko se malo bolje razumije u kosarku vidi jos u decembru da to nije to ove sezone sto smo ocelivali od Partizana. Nadamo se da ce se probuditi tim i ratuvjeriti nas. Ali ono sto se vidi, to ce nas kostati ove godine i finala mozda ABA lige a i ako prodjemo vidim poraz od 3-1. Zasto? Pa zato sto je sve moglo biti drugacije!! Da se nije dala astronomska plata Panteru(koji je ove sezone uopste ne zasluzuje) a imali smo Nan za mnogo manju platu. Lesero da se ponudilo 150,200 hiljada ostao bi. Sta reci o zlocinu koji traje Pontika,baba necija bi bila bolja i konkretnija u napadu od njega. Kaminski,Kaboklo toplo hladno, ove sezone nema ni Nanelijevih poena( posebno bitnih). Sta onda ocekivati?? U nadi da ce se podici i krenuti da igraju kako treba, NAPRED PARTIZAN!!
n

neshha

pre 11 dana

Jaramaz u Bajernu i Andjusic u Monaku bili bas dobri,odlicni.Ponitka pouzdan gde god je igrao do ove sezone.Panter ni senka proslosezonskog igraca.Avramovic i Smailagic konstantno nazaduju.Od Ledeja ostala jos samo prljavstina,kvaliteta nigde.Pa ko bi mogao da bude glavni krivac za to,ne znam,da nije Ostoja?Ili ipak...

☝️

pre 11 dana

Panter ima više trofeja sa Zvezdom za jednu sezonu, nego kod ovih skoro 4 sezone!!!
O

Opet se gubite

pre 11 dana

Ovo mu je treca sezona kod nas, kakve bre cetiri sezone?!
K

Koji trofej

pre 11 dana

Sta je tacno Panter osvojio sa Zvezdom?
G

Grobarcina

pre 11 dana

Титула у АБА лиги имате 6 а Партизан 7. ! И да .. Држава је вама 2х (читај ДВА ПУТА ) платила учешће у ЕЛ ! И ЧИТАЈ И ОВО .. Ви нисте играли ЕЛ пуних 17 година .. Тачније од 1998 до 2015 !

@Koji trofej

pre 11 dana

Vazno je da su oni lupili to kao i 1000 drugih nebuloza ali ako ponove jos jedno 1000 puta upecace nekog da im poveruje.Vrlo lako se moze proveriti kada je bio u Zvezdi te sezone Partizan je uzeo 2 trofeja a ona 0 iako je to bio drim tim sastav za vecinu igraca Partizana tada.
B

Bruka

pre 11 dana

Pitajte Zeljka Obradovića, on je najveći trener, sigurno ima odgovor čim kaže da je Partizan dobro juče igrao, a ni jednu trojku nije dao u drugom poluvremenu. Čim stane sut, gotovo, poraz neminovan, nema rešenja u napadu, gde li se dede onih 100 akcija sto ih Žoc ima u glavi. Superkup ABA lige, 47 sekundi do kraja vode 7 razlike i gube utakmicu, trenerov poraz 1000%, kako su počeli tako celu sezonu igraju. Za kad je to tempirana forma? Treća sezona, za sad od 10 trofeja uzet 1. Još su 2 u igri ABA liga i KLS. I šta ćemo ako izgubi opet, znači biće 1 od 12. Je li to uspeh, je li to veliki trener? Koga briga da li si bio 5,6,7,8,9 u Evroligi. Za toliku ljubav I vernost navijaca sramno uzvraceno. Ne zaslužuju to uopšte. Da nije Zeljka dušmani bi nas ugasili, ali stoji da je kao trener teško razočaranje. Jedan je neponovljiv i veliki Vujosevic Dusko.
t

tenkista

pre 11 dana

Ae, ne botuj! Nama je sport borba na život i smrt, get a life! Greg Popovič već dugo vremena ima katastrofalne sezone, a ove godine je dobio rukija sezone, pa opet ništa. I gubio je utakmice brutalno, pričao o tome da je potrebno vreme. Kod nas nema ni vremena, ni stabilnosti, a svi megalomani.
K

Ko je bio trener '92

pre 11 dana

Kako 1/12 kad u dva takmicenja nismo ucestvovali? I nije 1/10 vec 1/11 (zaboravio si da uracunas upravo Superkup ABA lige), od toga otpisi 3 EL jer to nije realno ocekivati da se osvoji, ostaje 1/8 s tim sto smo osteceni za ABA u 21/22 i Kup u ovoj sezoni, a ostaje da se vidi ko ce uzeti ova preostala dva trofeja...
s

sezona-za-zaborav

pre 11 dana

Lošu ekipu smo sklopili, promašili sa novajlijama i to je to, ekipa bez lidera i pobedničkog karaktera…Skup a loš tim, nadam se da se neće ponoviti
A

Astoria

pre 11 dana

Kratko i jasno. Sve potpisujem.
P

Poraz ,

pre 11 dana

Sezona je propala jer nije izboren plasman u Top 10
T

Tiza

pre 11 dana

Bitno da je KK CZ ispogađala za -45 i 16 mesto u EL
X

XD

pre 11 dana

Neko od gore vidi sve a vi razmislite.
K

Ko to?

pre 11 dana

Odakle?
M

Mile led

pre 11 dana

Džabe ceo državni aparat i Pio fond, džabe najveći budžet u Evropi, džabe najveći trener u Evropi, kada će i ove sezone Miletova Igokea ostati bez trofeja, ehhh grehote.
g

gorannnn6

pre 11 dana

limitiran tim ...vidi se to..previse izgubljenih utakmica u aba ligi...buducnost je dobar tim ali tim koji bi partizan morao da dobije obe...ovde se vidi da je partizan ove sezone tim koji pobedjuje jedino na svom terenu...ne znaju dq se nose u jakoj atmosferi...kako bilo ,smatram da samo par igraca treba da ostane ako zelimo da se borimo sledece sezone u aba i evroligi
B

Borky10

pre 11 dana

Limitiran tim? Evo jedno pitanje kojeg bi igraca Partizana zamenio za igraca Buducnosti? Apsolutna glupost je sto se pise da igraci nisu dobri a to su sve vrhunski igraci, na tribinama sjede Andjusic,Jaramaz,Smit(do nedavno), Koprivica pa ko ima takav luksuz da mu ti igraci sjede na tribinama? Ovi igraci bi vjerovatno bili u prvoj petorci Buducnosti! Naravno svi su krivi sem njegovog bozanstva koji ima dve ekpie da se proseta kroz Aba ligu jer je sa druge strane Zvezda apsolutno promasila selekciju i dovela veterane sa hronicnim povredama.
@

@borky10

pre 11 dana

Bukvalno bih svih 5 igraca Buducnosti uzeo pre Andjusica, Jaramaza, Balse i Trifunovica.
K

Kalčopolista

pre 11 dana

Svi ste vi Tumbasi i Pantići.
G

Gosttt

pre 12 dana

Ne prizivajte, neka samo nastave tako.
U

UPDP

pre 12 dana

I ne samo to, koliko puta smo (i ne "samo" ove sezone") primil kos u poslednjim sekundama meca ili i bukvalno u poslednjoj sekundi? Neozbiljno.
V

Vl@dimir

pre 12 dana

Ући ће кад највише буде требало
p

pitanje

pre 12 dana

zar nema najboljeg trenera u evropi?
N

Naravno da

pre 12 dana

Ima.
G

Grobarcina

pre 12 dana

Pogodice kad bude trebalo ono sto su igrali u Moraci sa 60% mogucnosti treba se zaraditi malo i na kartama tako da ocekujem brejk protiv fmpa i naravno drugu uzastopnu titulu !!!
S

Siroti

pre 12 dana

hahahahaha
H

Hahahhaa

pre 11 dana

Isto ste tako priali za Real prosle god za cetvrtu utakmicu,karte...prenosi...cuda...
G

Gostpoipoi

pre 11 dana

Kako da zarade na kartama kad imate 22 hiljade sezonskih? Pa to dve dvorane treba za vas 🤣
r

rea

pre 12 dana

Zato što je to bila prva pobeda Partizana u Madridu ikada.
@

@rea

pre 12 dana

...laz. takva institucija je cekala do prosle sezone na prvu pobedu u madridu?
g

gunnersi

pre 12 dana

Zato su prosle godine pogodili svaki. Lopta je okrugla sto bi se reklo.
n

nešto onakon

pre 11 dana

Ne verujem puno u sreću, mislim da se sreća zaslužuje... Prošle godine su zaslužili, ove nisu...
s

stankelitza

pre 12 dana

Istorijska trojka Puntera u Madridu?? Zašto?
D

Da bi ti pitao

pre 12 dana

Eto zasto.