Komentari na vest

Aleksa Avramović MVP turnira u Moskvi, Uroš Plavšić u idealnom timu

S

Sta reci

pre 3 dana

Plavsic je neupotrebljiv u ozbiljnoj kosarci. U napadu tanak i limitiran, u odbrani katastrofalan. Najbolja petorka (Mekintajer, Dobric, Deda, Kalina i Luka) potpuno nemocna. Eventualno mozda Bolomboj umesto Luke, tesko je proceniti ko je bolji. Kenan ubedljivo najbolji, uz Mekintajera. Bar trenutno. Lazic i Ilic solodno odigrali. Proigrace Kalina i Deda.
N

Navijacki gledano

pre 3 dana

To je bilo ok uglavnom,ali realno tesko da udjemo medju 10 u EL.
N

Nishlija

pre 3 dana

@pekifizik prijatelju samo polako, bez nekog veceg uzbudjavanja... Treba da gledas celu utakmicu i onda vidis svaki detalj. Ja sam zadovoljan kako je zvezda igrala i sta je pokazala bey nekoliko bitnih igraca u rotaciji. To sto se desavaju padovi u igri je nesto sto se ispravlja, pa prijateljske utakmice su covece...Bice ovo dobra sezona za Crvenu zvezdu.
N

Nishlija

pre 4 dana

Sta reci za Aleksu, decko je u zivotnoj formi. Partizan je napravio katastrofalnu gresku sto ga je pustio. Uros Plavsic ce biti iznenadjenje u Evroligi. Zvezdi je potreban ovakav centar. Dobar turnir, Zvezda bey nekoliko igraca pokazala da moze dosta. Ima mesta za napredak.
p

pekifizik

pre 3 dana

Pokazala da moze dosta? od +6 na poluvremeno do -13...Cak je i bilo +11 sredinom trece cetvrtine...Ako je to tebi "moze dosta" a ne zabeinjavajuce onda se sivim tvom optimizmu...