(MN Press, AFP)
(MN Press, AFP)

Aktivno u Barseloni: Anderson na ulaznim, a Nađi na izlaznim vratima

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.24. | 17:13

Katalonci nastavljaju sa rekonstrukcijom igračkog kadra

Prometno je ovih dana u Barseloni. Kako na ulaznim tako i na izlaznim vratima. U najskorije vreme bi novi košarkaš katalonskog kluba mogao da postane Džastin Anderson, prošlogodišnja uzdanica Valensije, dok bi mladi centar Džejms Nađi trebao da pređe u redove Gran Kanarije.

Kako pouzdani "Encestando" saznaje, Andreson će potpisati jednogodišnji ugovor čime će posle Kevina Pantera i Huana Nunjeza postati treće pojačanje sastava Joana Penjarole.

Izabrane vesti

Prošle sezone je u Valensiju stigao najpre na kratkoročni ugovor koji je kasnije produžen do kraja sezone. U celokupnoj prošlogodišnjoj kampanji je prosečno po utakmici beležio 8,5 poena u ACB ligi, odnosno 6,5 poena u Evroligi gde je takođe imao 57 odsto šuta za dva.

Sa druge strane, na Nađija ne računaju u sledećoj sezoni pa su zato vrlo otvoreni da ga prodaju ili pošalju na pozajmicu. Za usluge 19-godišneg centra je veoma zainteresovana ekipa sa Kanarskih ostrva kojoj nedostaje "mesa" u reketu. Barsi do odgovara pošto želi da prodajom Nađija i Rokasa Jokubaitisa restereti budžet za dovođenje još nekih novih imena.

Momak rodom iz Nigerije je prošle sezone imao velike probleme sa povredama, a u prethodne dve godine nije dobijao posebnu pažnju pa bi mu zato promena sredine možda dobro došla.


tagovi

KK BarselonaKK Gran KanarijaKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara