"Saša Pavlović, Predrag Danilović i Saša Đorđević"
"Saša Pavlović, Predrag Danilović i Saša Đorđević"

Akcija „Grobari za nas“ uspela je i u Čačku!

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.03.15. | 18:43

U Partizanu očekuju da će biti prikupljena značajna sredstva kako bi se pomoglo klubu iz Humske 1

Saša Pavlović, Predrag Danilović i Saša Đorđević

U najtežim vremenima poznaju se pravi prijatelji! Košarkaški klub Partizan prolazi kroz najteže momente od osnivanja, ali navijači ne dozvoljavaju da kandže finansijske krize progutaju najuspešniji košarkaški klub u Srbiji. Pre samo nekoliko nedelja pristalice kluba iz Humske 1 organizovale su akciju „Grobari za nas“, a posle spektakularne prijateljske utakmice, u kojoj su učestvovali sadašnji igrači i bivše zvezde prikupljeno je čak 5.190.276 dinara!

Izabrane vesti

Ali, tu nije kraj... Baš kao što je i bilo najavljeno, u hotelu „Livade“ u Preljini kod Čačka okupili su brojni navijači Partizana kako bi svojim prilozima pomogli voljenom klubu.

Prema informacijama do kojih je došao MOZZART Sport preko organizacionog odbora, kojeg sačinjavaju Milun Todorović, Dule Dragićević, Duško Radišić, Milan Tatalović, Mikica Ćaja Damjanović rasprodato je 250 ulaznica po ceni od 2 500 dinara, a deo sredstava biće prikupljen i aukcijom sportske opreme košarkaškog i fudbalskog kluba. Fotografije studija “Foto Lejča” deliće se besplatno, ali će se i za njih skupljati prilozi koji su namenjeni crno-belima.

Akcija će imati i humanitarni karakter jer će Zdravstvenom centru Čačak biti uručen aparat za prevremeno rođene bebe u vrednosti od 45.000 dinara.

Ispred košarkaškog kluba, kao gosti večeri, pojavili su se predsednik Partizana Predrag Danilović, poslovni direktor Mlađan Šilobad, trener Duško Vujošević, potom i trener fudbalske sekcije Marko Nikolić, kapiten Saša Ilić, kao i veteran Ilija Zavišić. Prema poslednjim informacijama postoji mogućnost da će veče svojim prisustvom uveličati selektori košarkaške i fudbalske reprezentacije - Saša Đorđević i Radovan Ćurčić, kao i mladi fudbaler Liverpula Lazar Marković. Dolazak su potvrdili bivši trener Partizana Vlada Jovanović, potom bivši igrač Uroš Tripković, kao i Borčeva legenda Radmilo Mišović.

Organizatori očekuju da će se prikupiti značajna sredstva i da će se akcija proširiti na ceo region Moravičkog okruga.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 


tagovi

Predrag DanilovićMlađan ŠilobadDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara