(©AFP)
(©AFP)

Ajzea Tomas i Džon Vol treniraju sa Milvokijem

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 16:52

Obojica pokušavaju da ponovo pronađu angažman u NBA ligi

Nekada su žarili i palili terenima NBA lige, ali su ih mnogobrojne povrede osakatile na putu da svoje ionako lepe karijere učine legendarnim. Ipak, Ajzea Tomas i Džon Vol se ne predaju, već na ovogodišnjoj Letnjoj ligi pokušavaju da ponovo pronađu angažman u najjačoj ligi sveta.

Pomenuti dvojac trenutno trenira sa ekipom Milvokija, pod budnim okom Darvina Hema, prošlogodišnjeg trenera LA Lejkersa, a od pre nekoliko meseci prvim pomoćnikom Doka Riversa.

Izabrane vesti

Obojica su već duže vreme slobodni agenti. Vol nešto duže s obzirom da je poslednju utakmicu odigrao još početkom 2023. godine u dresu LA Klipersa. Tomas je sa druge strane prošle sezone potpisivao dva desetodnevna ugovora sa Finiksom, pa onda 9. aprila i dugoročni do kraja sezone. Nije se bog zna kako naigrao u Arizoni tako da je sada u potrazi za novim poslom.

I on je, kao i Vol, poslednjih sezona muku mučio sa zdravljem, ali opet tu je i podatak da su obojica debelo zašla u četvrtu deceniju života tako da bi im ovo mogao biti poslednji ples.

U svoj "prajmu" i jedan i drugi su bili pakleni igrači. Ol-star kalibra. Vol je pet puta učestvovao na meču najvećih zvezda i jedanput je bio deo najboljeg trećeg tima lige, dok je Ajzea dvostruki Ol-star, a jednom je bio uvršten u drugu najbolju postavu.


tagovi

Milvoki BaksNBA ligaAjzea TomasDžon Vol

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara