Suso: Hoću da ostanem u Sevilji, Milan na ovaj način ne može da napravi ništa veliko...

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.03.20. | 15:31

Španac neće nazad na San Siro jer mu se dopada klupska filozofija...

Španski napadač Suso nada se de da neće morati nazad u Milan. On je zimus prešao u Sevilju na pozajmicu - u pitanju je takav dogovor da bi transfer mogao da postane obavezan, radi se o pravu na otkup za cifru od 21.000.000 evra, ali ako u narednih godinu i po dana odigra određeni broj utakmica, to pravo "pretvoriće se" u obavezu; postoji i drugi način da se tako nešto dogodi: da Sevilja ove ili sledeće sezone izbori plasman u Ligu šampiona, što uopšte nije nerealno - i posle svega šest utkmica sa Pishuanu deluje da je odlučan da tu ostane. 

Njegove poslednje izjave govore tome u prilog:
"Nadam se da ću igrati sa Seviljom u Ligi šampiona i da ćemo osvojiti neki trofej. Voleo bih da ostanem ovde, nadam se da će se to i dogoditi", kazao je Suso za AS pa obrazložio: "Dok sam bio u Milanu promenili smo trojicu predsednika, nekoliko trenera i na desetine igrača. Na takav način ne možete da stvorite ništa veliko i čvrsto. Ne može toliko da se menja svake godine".

Izabrane vesti

Na pitanje o pandemiji i situaciji u Španiji Suso je rekao:
"Niko nije mogao da očekuje ovako nešto... Znam da je prodica Matea Musakija doputovala iz Italije nedelju dana pre zatvaranja granica. On je sada ostao sam tamo".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara