Komentari na vest

Adetokunbo nosi zastavu Grčke na otvaranju Igara

s

sgdp

pre oko 2 meseca

Iako je Janis definitivno najpopularniji grčki sportista, najuspešniji poslednjih godina je skakač udalj Tentoglu, koji dominira u svojoj disciplini na svetskom nivou. Po mom skromnom mišljenju, on bi trebalo da nosi zastavu za Grčku.
B

Babic

pre oko 2 meseca

A gde su najveci od najvecih? Vaterpolisti .
.

.........................

pre 2 meseca

Ma šta kažeš i prosvetli me sada. Znači rođen u Grčkoj ima Grčko ime, otac i majka Nigerijci i dalje je crne boje kože, ali nije isto kao Marko, Jovan ... hmmm .Znači to bi trebalo ovako . Dušan i Stana Petrović, odu u Nigeriju dobiju sina Omobukli Petrovića , rođenog u Nigeriji bele boje i taj njihov sin sada više nije ono što jeste, nego je ono što nije.Svašta ovde može da se nauči od "pametnih osoba".
.

............................

pre 2 meseca

Nemoguće pa zar da jedan Nigerijac Giannis Antetokoumpo nosi zastavu Grčke na otvaranju Olimpijade??? Crnac, a nije pravoslavne vere.Gle čuda, ali kod nas ako dovedeš igrača druge boje kože ili vere u klub odmah se javi Velikosrpstvo.Mi čak nismo ostali ni u srednjem veku, mi smo ostali u vremenu neandertalaca.
E

E magare

pre 2 meseca

Mozda jesu njegovi koreni iz Nigerije ali je rodjen u Grckoj i Ima Grčko ime! Nije isto i nikada nece biti Marko, Jovan, Milos i Braun, Nilikina i Bonga
D

Da je pravde

pre 2 meseca

Pa da nasu zastavu nosi Ivana Spanović! A ako idu i musko i zensko da to bude NOVAK ili Jokara!
G

GostSteva

pre 2 meseca

Ivana i Novak su već nosili zastavu. Trebalo bi, ili Jokić ili neko od mladih atletičarki ( moje mišljenje)
N

Nosioci

pre 2 meseca

Novak je nosio, ali Ivana nije. 2008 - Šekarić, 2012 - Đoković, 2016 - Ivana Maksimović (Anđušić), 2021 - Sonja Petrović (Vasić) i Filip Filipović