Partizan u kupu bez Gordića i Redinga

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.20. | 12:36

Crno-beli objavili spisak igrača za turnir u Nišu

Društeve mreže “vrište” zbog pasoša uručenog Vilijamu Mozliju, istina je da ga on nije (još) dobio niti je Partizanu bar trenutno potreban, jer zbog povreda Redžija Redinga i Nemanje Gordića šef stručnog štaba na završni turnir Kupa Radivoja Koraća svakako neće voditi više od četvorice stranaca.

Reding je već mesec dana van stroja zbog povrede grudnog mišića, dok je Gordiću na gostovanju kod Virtusa stradao skočni zglob, pa je broj Partizanovih stranaca svakako sveden na četiri, s obzirom na to da je Markus Pejdž još prošle zime “preko reda” dobio srpski pasoš.

Izabrane vesti

U Nišu će tako igrati kao stranci voditi Kori Volden, Džejms Mekadu, Rašon Tomas i Vilijam Mozli. Još jedno, Pejdž se vodi kao Srbin, kao i Čarls Dženkins i od ove nedelje Kevin Panter u Crvenoj zvezdi.

Kako bilo, Partizanove boje će u Čairu braniti: Kori Volden, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Džejms Mekadu, Ognjen Jaramaz, Novica Veličković, Stefan Birčević, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Lazar Stefanović, Luka Tarlać, Nikola Radovanović.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara