Počinje lov na Šaponjića: Jović, Musa, Milenković i društvo žele krunu

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.04.20. | 13:31

Od večeras nova doza zabave (21.00) samo na Sportklubu

Dobre navike ne treba menjati, naročito kada su od koristi društvenoj zajednici. Nema ni dve nedelje otkako je završen prvi Mozzart All Star humanitarni turnir, a večeras počinje drugi.

Tokom premijernog takmičenja u simulaciji popularne video-igre FIFA 20, u režiji poznatih srpskih sportista, prikupljeno je 1.400.000 dinara za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu u borbi protiv virusa korona, kao zbir zagarantovanog fonda koji je dao Mozzart i svih gubitnih tiketa odigranih na ovo takmičenje.

Izabrane vesti

Na pijedestal se popeo Ivan Šaponjić, napadač madridskog Atletika, koji brani titulu na turniru koji ćete moći da pratite od večeras 29. aprila u 21.00, pa sve do 6. maja, na TV Sportklub 1. Zlatnom Orliću neće biti lako u konkurenciji dodatno naoštrenih takmičara, koji su iskusniji za jedan turnir.

Učešće su ponovo uzeli špic madridskog Reala Luka Jović (Real Madrid), defanzivac Fjorentine Nikola Milenković (Mančester Siti) i golman Verone Boris Radunovića (Mančester Siti). Novajlije su Damjan Dostanić iz Ajaksa (Ajaks), Amer Gojak iz zagrebačkog Dinama (PSŽ), Darko Todorović iz Kila (Liverul) i NBA košarkaš, Džanan Musa iz Bruklin Netsa (PSŽ).

Kvote za klađenje pogledajte OVDE

Učesnici su podeljeni u dve grupe. U Grupi A se nalaze Šaponjić (Totenhem), Todorović (Liverpul), Gojak (PSŽ) i Milenković (Mančester Siti). Njihove međusobne duele moći ćete da gledate na TV Sportklub 1 u sredu od 21.00.

Grupu B čine Jović (Real Madrid), Dostanić (Ajaks), Musa (PSŽ) i Radunović (Mančester Siti). Duele ovih asova možete da gledate u četvrtak na TV Sportklub 1 od 20.00, a klađenje će biti otvoreno do srede u 18.00.

Tek da znate, u grupi nema ispadanja, već svi od subote nastavljaju takmičenje u četvrtfinalu, tako što će se sastati prvoplasirani iz Grupe A s četvrtoplasiranim iz Grupe B, zatim A2-B3, A3-B2 i A4-B1. Eliminaciona runda igra se na dve pobede, kako bi se isključio efekat sreće i dalje prošao zaista bolji takmičar.

Osim klasičnog klađenja, tu su i specijalni tiketi, na kojima morate da gađate konačne ishode (kec, iks, dvojka u virtuelnih 90, odnosno realnih 12 minuta) svih šest mečeva u grupi, a na uloženih 200 dinara unapred određeni dobitak je 20.000!

Kvote za specijalno klađenje pogledajte OVDE

I ovog puta najvažniji deo takmičenja biće humanitarni karakter. Kompanija Mozzart pripremila je zagarantovanih po 5.000 evra za bolnice koje se bore protiv virusa COVID-19 u Beogradu i Sarajevu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi uplaćeni na ovo takmičenje.

Donesi odluku - pomozi najugroženijima...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara