Aleks Abrines (©AFP)
Aleks Abrines (©AFP)

Abrines: Ispravna odluka je bila da se ne potpiše Hezonja

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 09:47

"Ne možeš jednostavno da daješ onakve izjave u trenutku kada su već potpisao za drugi klub", napominje kapiten Barselone

Bio je Mario Hezonja pred vratima Barselone, ali na kraju kroz njih nije ušao, već je ostao u redovima madridskog Reala. Mnogi smatraju da je katalonski klub time napravio štetu samom sebi, međutim ne i Aleks Abrines. Kapiten Barselone ističe da je njegov klub napravio pravi poziv da ne finalizuje dogovor sa jednim od najboljih krila Evrope, uprkos dogovoru dve strane.

"Čovek ne može da izađe da daje ove izjave kada je u teoriji već potpisao, ali na kraju krajeva, to su pretpostavke. Već sam delio svlačionicu sa njim, oboje smo bili veoma mladi i nismo bili zajedno mnogo godina, ali on je sjajan igrač. Situacija je takva kakva jeste i što se mene tiče, preduzete su ispravne mere", rekao je Abrines.

Izabrane vesti

Podsećanje radi, hrvatski reprezentativac je posle osvajanje španskog prvenstva sa "blankosima", rekao da bi "želeo da sa Realom osvoji još mnogo titula u narednim godinama i da se nada da će se to dogoditi". Ubrzo nakon toga je objavljeno da postoji dogovor između Hezonje i Barselone. Upravo zato do konačnog pružanja ruku nije došlo.

"Rekli su da je on bio napola potpisan, a onda je izašao sa tim izjavama kao igrač Barse. Kao kapiten, potpuno razumem nezadovoljstvo naših navijača“, napomenuo je Abrines.


tagovi

Aleks AbrinesKK BarselonaMario Hezonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara