Komentari na vest

Zvezda hendikepirana u Barseloni, definitivno ne igra ni Nedović

g

gost 123457

pre preko 1 godinu

Trebala podneti i krivičnu prijavu protiv Egzuma jer je krvnički nasrnuo na Dobrića i povredio ga a sudije nisu svirale ni prekršaj. A da je tako vidi se jer je Dobrić povređen
C

Coxy

pre preko 1 godinu

Ima kod vas I dobrih momaka. Svaka cast Nedovicu. Vidimo se u finalu ABA. Na crtu!
d

duh koji lebdi

pre preko 1 godinu

Don Vito...najjači lik sa komentarima, da ti nisi onaj lik Bratina, nešto mi se čini da jesi:) ahahahahaha kaže ženska košarka to je vrhunac rasprave sa nekim. Što rekao Milovan Jovanović, to je deveti ešalon sorta... Inače Istanbul 92 izvinite što sam zaćutao na trenutak...sanjajte. Ili možda sanjate onaj Meš iz Verona...a da nemate vi pojma o tome, tad niste ni pratili košarku, tek od prolećnih izbora 2012.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Duh koji lebdi. Ja imam samo jedan Nik i samo njega koristim. Nisam ja kao onaj vaš Milojko Arsenić zvani Kalčopolista, koji ima ko zna koliko Nikova. Kakvi Licemeri, kada ste pre 10ak godina išli u halu sportova da gledate ŽENSKU KOŠARKU i navijali kao da je muška EL, onda vam to nije smetalo. Naravno da imate titulu šampiona Evrope u ŽKK, na sva usta bi to pričali. Tebe boli što je Zvezda najtrofejniji košarkaški klub u Srbiji po broju titula šampiona Države. Pa onda ubacujete 92 i Istanbul. Vi bi sve vaše titule i trofeje celog sportskog društva menjali samo da imate osvojenu titulu šampiona Evrope u FUDBALU. ALI NE MOŽE. GAME OVER.
n

nagazi

pre preko 1 godinu

Nadam se da cete se revansirati i nagaziti i vi njihovu linuju.
b

borba neprestana

pre preko 1 godinu

Borba neprestana za prvih 4 otpozadi. Srecne vam rane, junaci...
G

Gost111

pre preko 1 godinu

pa ko ce sad da sutira trojke 1 od 9,veliki udarac za rotaciju...
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Sad je trener mirniji, moze da gurne prezimenjaka i zadovolji argentince
I

Igrao

pre preko 1 godinu

neigrao ZVEZDA GUBI ! ! !
N

Naj jace

pre preko 1 godinu

je to sto ni jedni ni drugi nece videti top 8.
e

ejjj

pre preko 1 godinu

Zar grobari nisu pricali da Nedovicu nije nista, da je to zbog sukoba sa saigracima i slicno? kako sad to? Ma ne lazu oni, ma kakvi...
M

Ma kakvi

pre preko 1 godinu

Al to mislis kad bio povredjen za repku, a u Evroligi dao oko 30 poena?

1992

pre preko 1 godinu

Pa zašto ne bi bio sukob sa saigračima i protiv Barcelone? Kao da je sad bitno ko je protivnik, pogotovo kad više nemate šanse nikakve da uđete u top 8.
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Pa i nije mu ništa .Do sada nije hteo da igra a sada neće ni da putuje.Što da se cima pa posle opet da gleda kako Kampaco em igra kako i šta hoće em dobija više para od njega.
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Da li je uopste nekome bitno sa kojim sastavom ce Zvezda izaci? Pokazali su i ove sezone apsolutno nista...tako da je nebitno skroz ko ce da igra.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Dajte Holanda..i Luka je na mini pauzi..opusteno, digli smo ruke od El..samo lagano i protiv Baska i Valensije..niste trebali ni Makabi i Efes pobediti. Pa neka se narcisi sami bore..a ne mi da ih guramo

1992

pre preko 1 godinu

Mi se sami i borimo, kao i uvijek, nama trebaju 3 pobjede, a možda i četiri i to i sa vama i bez vas znači da idemo u top 8, tako da slobodno gubite hahaha.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nema potrebe da igra. Neka se svi dobro oporave i spreme za plej of Aba i domaće lige. Pa da ono prvo poluvreme iz Arene produžimo na cele utakmice. A onda čak i oni tamo, znaju da nemaju nikakve šanse. Još im se tresu noge od onih 20 razlike kada su videli na šta Zvezda liči kada igra punim gasom i najbolje što može.
V

Vito drugar

pre preko 1 godinu

Cekaj Vito,a Kampaco, a top 8,a F4 kud sad to nestade odjedanput, a svi protiv vas?Kako Vito sad Aba liga vaznija, pa vama Evroliga neda da udjete u top8,kradu vas svaku utakmicu kad vodite po 15-20 razlike pa posle izgubite, zasto osvajate Aba ligu da bi vas opet Evroliga krala, pa vi onda idete sami protiv sebe.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Vito drugar. Jel te nije sramota da se javiš. Jednu Deceniju niste videli pehar Aba i domaće lige. U toj EL koju pominješ, imate mnogo više poraza, i manje pobeda od Zvezde na maltene isti broj utakmica. A u vaše vreme se igralo po grupama pa je bilo lakše jer niste morali da igrate sa svim najjačim ekipama. Bili ste jednom na F4, svaka čast, sve ostalo je bilo zadnje ili predzadnje mesto u grupi. Bitana je nama EL, mnogo bitna. Ali loše stvari su se radile u na početku sezone koje je posle bilo nemoguće ispraviti. Zato se spremamo da opet uzmemo Aba i domaću ligu. Ali ti nemoj da brineš, kao druoplasirani u Aba ligi, dobićete opet kupljeno mesto u EL.
s

shommy

pre preko 1 godinu

Pun gas a :D,ostali ste bez goriva kao i mi u kupu.S' tim sto je ono u Nisu 2 poluvreme vise bio rukomet nego kosarka. Srdacan pozdrav!
V

Vito drugar

pre preko 1 godinu

Da, da Vito druze al u tu deceniju skupljas i kad je Cedevita, Igokee,Buducnost i zelenim stolom isli umesto njih i igrali Evroligu? Mora da ste tad posteno igrali Evroligu?Imate 6 titula u Aba koliko i Partizan a pricas ko da vi imate 10 a Partizan 6,jedino ako prisvaja titule koje niste osvojili, kao u fudbalu jos iz 1946.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Vito drugar. TI pričaš kako je ko došao do EL. Sa 7 mesta Aba lige ste ušli u EK, pa EL, tako što vam je Svemoćni kupio. U fudbalu vam je dva puta plaćao licencu, dok je Zvezda zbog iste bila izbačena iz Evrope kao šampion Države. TI pominješ fudbal??? Zar vi još pratite fudbal??? A zaboravili smo one titule koje ste na poklon dobili od Suda udruženog rada??? Zaboravili ste kada ste trebali da ispadnete u drugu ligu pa ste opet na poklon ostali u ligi. Zaboravili ste da do 75-76 niste postojali u košarci. A Zvezda je do tada imala 13 titula šampiona Države i Evropski kup kupova, malo posle toga i titulu šampiona Evrope u ŽKK. Mnogo toga ste zaboravili.
E

Eliot Ness

pre preko 1 godinu

Pa nije samo nama, nemoj biti skroman. Tresu se noge i igračima Albe kad se sete kako ste ih gazili 13 razlike. Podrhtava i dalje Minhen od -9 koliko su gubili na 5 minuta do kraja utakmice. Igrači Panate se bude u znoju jer su gubili 16 razlike od strašnog protivnika. Rečima velikog mislioca Ace Petrovića - Da sklonimo u stranu 3. četvrtinu mi smo u 30 min. dobili Srbiju 17 razlike! Vidimo se u narednim derbijima i srećne vam rane, junaci!
V

Vito drugar

pre preko 1 godinu

Pa vi ste kad ste bili 10 u Aba ligi igrali Evro kup,to kad smo igrali umesto vas to je vas Uefa kaznila, sta mesas Vito babe i žabe, mi smo znaci krivi sto smo tad igrali umesto vas, opusti se Vito ovo je samo sport osvoji ce te Aba lepo je rekao vas Dujo, on zna unapred da ce da nas pobedite, aj Vito uz zdravlje sta se toliko nervira.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Eliot Nes Kafa. Pitaj to ekipu Šljonska iz Poljske, kada su vas pobedili u sred Arene i izbacili iz takmičenja Zorice Brunslik i Kemiša ahahahah ahahahah ahahahah.
A

Afrikana

pre preko 1 godinu

Mi smo tri puta igrali F4 i jednom bili prvi u Evropi!! A viii?? Jednom osmina finala za deset godina sa vise pobeda??? Cccccc
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Afrikana. Niste osvojili Uleb EvroLigu koju sada igramo, nego ste osvojili Fibin kup šampiona, ili Fibinu EL. Dve različite organizacije. Zvezdini trofeji iz Barija i Tokija, ušati pehar kupa šampiona i Interkontinentalni pehar prvaka Sveta, vrede više nego svi vaši pehari zajedno celog sportskog društva. U KK imamo više domaćih titula šampiona Države od vas. Imamo Evro trofej kup kupova. Imamo titulu šampiona Evrope i još jedno finale, doduše u ŽKK koji isto spada u Zvezdinu košarkašku porodicu, i nije mala stvar osvojiti ga pa makar to bila i ženska košarka, koja je mnogo trofejnija po svemu od našeg muškog Košarkaškog kluba.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Kao da je bitno. 20 razlike gubimo ko god da igra. Ove meceve treba koristiti za uvezbavanje akcija, kao javi trening.
П

Пеки

pre preko 1 godinu

Окрени обрни Калемегдан у јуну!!
T

To

pre preko 1 godinu

To se vec zna i sam Dujo je to nagovestio.
P

Porota

pre preko 1 godinu

I TOP 16 u aprilu
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Vi Kališ mi F4EL... A tamo, nebo je granicaaa...