Komentari na vest

Zvezda čeličnom odbranom slomila Asvel u drugom poluvremenu i pokazala da je mogla više ove sezone

m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Nego jel Petrušev spremio izjavu za 29.ti o napadu onog igrača ASVELa?
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Kako se zivi ovih meseci kao navijac "super nove zvezde" Gde je hin iz luvrea sto je rekao da placemo ceo januar
K

Koja bre igra

pre oko 1 godinu

ASVEL nije ni igrao ,cisti trening
G

Gost43

pre oko 1 godinu

A sto da se bori ,zadnji
D

Dusan123321

pre oko 1 godinu

E bezveze,ja mislio da ona nedoviceva trojka utice na plasman za top 8..
M

MNM

pre oko 1 godinu

Ne,utice samo da je jos pamtis:))
o

ojo

pre oko 1 godinu

Ko je.. Afrikance
D

DrvoTata

pre oko 1 godinu

Malo vam za sricu treba samo Cibona i Zadar
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Gde ste komsije fenjerasi Ozbiljan ovaj Asvel celicna obrana potrebna i izmotavanja kempeca. Petrusev ove u ulozi her mase rucicama Sta kaze him the trojka luvre 0.5 sanse za 8 mesto da li se luka dzeferovic vratio Oce Radiljica da produzi ugovor Najbolji ste u placanju porez parama koje dobijete preko noci od drzave Ide gasenje vi ne mozete ovo da podnesete Jedna sezona je dovoljna da se ponisiti svih 9 vasih Od toga 4 na foru igrane
ц

црно на бело

pre oko 1 godinu

Устао сам рано и чекам јутарњи програм...пребацујем на Пинк, Хепи, Б92,Прву да нам објасни др. ко је крив из КК Партизана...само да не позове полицију због Лесора, синоћ је опет био проблематичан против Реала, ОПЕТ је био најкориснији играч утакмице ...
g

gost1989

pre oko 1 godinu

idi da ti pogledaju to, ne boli uvek
m

mhm

pre oko 1 godinu

Ne zaboravite da je trener izgubio f8 njegovi porazi pri vođstvu dvocifrenim brojem poena.
S

Srbotac

pre oko 1 godinu

Dok se vi zamarate oko loptanja nekim crnaca I juznoamerikanaca ODE KOSMET ! Svi na ulice bre !
S

Saša_PFC

pre oko 1 godinu

Nerazumem navijace C.Zvezde koji pisu komentare da su mogli bolje i zale se na neke stvari a negledaju realno stvari.Krenimo od pocetka...doveden je trener za male pare a od njga se ocekivalo da igra top 8 Eurolige sto se pokazalo nemogucem.Uprkos najvecem budzetu u regionu(C.Zvezda 20.mil.evra,Partizan 17.mil.evra)napravljena je losa selekcija igraca u kojoj je zalutalo nekoliko njih i dovedeni su da bi se preko njih izvukla odredjena kolicina novca iz budzeta i taj novac slio u privatne dzepove.Mozda i najveca greska je lazno predstavljanje finansijske situacije u klubu od strane N.Čovica i veoma ozbiljna kazna za klub i zabrana nove registracije igraca bas u trenutku kada je doveden najskuplji igrac u Evropi(Kampaco 5.mil.evra za sezonu i po).Doslo se do istine kada su 9.igraca tuzilo klub za neizmirene obaveze kluba prema igracu i proverom papirolovije koju je N.Čović predstavio Euroligi doslo je do saznanja da su pare od drzave uzete a da nisu otise tamo gde su inace trebale vec u kupovinu novih limenki kako bi fabrika u Zelezniku funkcionisala.Naravno sigurno deo od budzeta kluba koji je ove god.20.mil.evra zavraio je i u razvojnom timu C.Zvezde FMP Zeleznik posto znamo da ni tamo igraci neigraju za čast vec iskljucivo novac.Sa ekipom koju ste imali ove sezone a ona je pa u vasoj istoriji kluba od 9.god.verovatno nikad bolja postignuti su rezultati ispod ocekivanog nivoa(N.Čovic je obecao top 8.Eurolige pa i vise zasto da ne)moralo je i trebalo vise bez zvizduga sa tribina dok se intonira himna Eurolige.Sve u svemu klub postoji 9.god.i zato smatrajte da je ovo mozda i odlican rezultat u nikada jacoj Euroligi ali vi navijaci trebate da se zapitate dali i dalje treba da vam vodi klub covek koji je pokrao Srbski narod na Kosovu za 10.mil.evra i dosao u Beograd da od vaseg tima napravi nesto da bi imao priliku da se pojavjuje na TV-u u jutarnjem programu sa raznim saopstenjima i na taj nacin pokrivao sve svoje lazi i mahinacije pricama i uverenjima da Deda Mraz stvarno postoji.
A

Atila17 1

pre oko 1 godinu

Ne ne ne.....dok se igra Tango Argentino.......
n

nema poente

pre oko 1 godinu

Da se pravi neka fama ni oko Zvezde ni Partizana, ljudi to je sport sta vam je? Meni je iskreno nejasno da se medjusobno mrzimo zbog sporta koji treba da bude zabava,... popijes pivo dva sa drugarima, odgledas utakmicu, ne pljujes nikog, ne mrzis nikog. Navijas i bodris svoj klub. Ne pljujes i ne psujes sve u svom klubu kad ne ide. A to radili i grobari i delije, neki decembra a neki krajem januara i pocetkom marta. Dosta smo se delili vise, ne vredi i nista nemamo od toga da se delimo i dalje.
I

Iskreno

pre oko 1 godinu

Jako dobro napisano, gledam one navijace Asvela oni su dosli da uzivaju na utakmici i smeju se iako njihov tim gubi. Sve je to samo sport. Ili igrace Valensije protiv Zvezde iako su imali vece sanse za Top 8 od Zvezde oni su igrali i borili se, na kraju izgubili ali sasvim opušteno bez tenzije. A kod nas uvek neko moranje, grc i nervoza. Tu mislim i na moju Zvezdu i na Partizan. Vrlo perfidno oni koji vode klubove i narocito trener onih preko puta svojim izjavama podgrejavaju atmosferu izmedju navijaca koji se pale a onda kao pozivaju na korektnost i utakmice bez incidenata. Ali valjda je to i do drustva u kojem živimo i životnih prioriteta.
a

alo srbi, ako ste ljudi

pre oko 1 godinu

manite se vise prepucavanja bre, zbog cega, koga da se mrzimo vise... da su nam bolji svi drugi nego nasi... Svaka cast Zvezdi mojoj na svemu ove sezone, jedva sklepan tim sa dosta novajlija i igraca tipa Brodzijanski koji jednostavno nisu El nivo. To je danak loseg poteza uprave koja je odma u avgustu bacila senku na sve sto su lepo i planski radili prethodnih sezona. Imamo gro tima koji je stariji, mozda i njima vise nije mesto ovde, godine, povrede, zasicenost sve su to ozbiljni faktori. Bez doselekcije tj sa dva igraca gde jedan krece od marta a uz to je 2meseca najbolji igrac i na treninzima se uigrava da bude vodja tima. Sa druge strane Partizan, na proslu sezonu radi odlican skauting, transfere gde se u potpunosti udovoljava svakom Zeljkovom zahtevu i njegovom vidjenju kosarke, ne kazem to zbog para nego jednostavno covek je video gde skripi od prosle sezone k nadogradio tim uz naglasak na 2igrace koji su ball hendleri i koji mogu sami da iskreiraju sut, visak.
M

Mr.

pre oko 1 godinu

Ima li zvezda jos "teoretske" sanse za top 8? Zna li se sto?
n

niszvezda

pre oko 1 godinu

Ne... U najboljem slučaju imali bi 17/17 kao Žalgiris ili Baskonia... A, i jedini i drugi su bolji međusobno
I

IgokeaDinamik

pre oko 1 godinu

Jel zna neko kad je fuzionisana igokea zadnji put osvojila zadnju titulu i igrala Evroligu na posteno(bez Kupovine licence) to je bilo toliko davno kad su danasnji penzioneri bili u osnovnoj skoli,proslo pola veka od tad!
С

Србин

pre oko 1 godinu

Ни ти не знаш шта си написао…
L

Luka 23

pre oko 1 godinu

ja znam par puta kad je fmp kupio licencu...jer zvezde vise nema!
N

Nedovic iz ugla...

pre oko 1 godinu

Koja samo radost i busanje u grudi kluba i navijaca koji jedne jedine titule i Evrolige videli nisu preko 10-11 punih godina pa ovo je cirkus,ali dobro sve je to normalno za igokease jer od kako su nastali 2007 u laktasima pa do danas ovo im je tek PRVA pobeda nad Realom dok ih Zvezda za ovih 10-11 godina koliko igra EL ima preko 20-set,tako da je nama vise i dosadilo da dobijamo Real ali zato klubu osnovanom 2007 ova pobeda je tek prva u celoj poslednjoj deceniji,tako da treba ih razumeti,jer igraju EL ove sezone iskljucivo zbog Kupovine licence za 5.mil,na posteno i na terenu EL izborili ne bi jos pedeset godina,smem da potpisem! Naravno da se sad raduju ko deca,celu Deceniju ne znaju sta je to titule i igranje EL,nije to lako izdrzati stvarno...
p

polako brat

pre oko 1 godinu

Ne brini,sledeće sezone moraće da plate 10 mil poreza,pa će biti skromnija ekipa,a nama uz Kampaca,Vildozu,Nedovića,Petruševa dolaze Kalinić,Vučević...biće opet Kalemegdan
J

Januar

pre oko 1 godinu

Ustvari, tačno 5 pobeda Crvene Zvezde na Realom u poslednjih 10 godina. Poslednji meč u hali pionir, u januaru mesecu, Real je dobio sa 20 razlike.
a

ahahahahahha

pre oko 1 godinu

Vucevic je izjavio da se iz Nba u Evropu vraca samo u penziju! Inteevju od pre 3 meseca... Mada, sko se usna ptvori 7 milki ko za Kampaca, sve je moguce!
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Znamo da nisi spavao celu noć...
w

webad1984

pre oko 1 godinu

Dada...protiv Asvela se pokazuje koliko si mogao..🤣
o

ok

pre oko 1 godinu

Pa junace vi van tima niste cele sezone imali jednog od one petorice koji igraju utakmice. To se zove sreca ali ona nece vecito. Realu vasa utakmica nije znacila nista. U derbiju su vase parama odabrane sudije morale da rliminisu i Kampaca da biste dobili. Vidis mi radimo ozbiljan posao. Imamo dva veoma bitna igraca van tima do Asvela to je bio i Dobric. Deremo vas u ABA po obicaju. Polako sto se palite a da vi sve dobijate pre takmicenja.
C

Cisto da podsetim

pre oko 1 godinu

U ZADNJIH 10.GOD ZVEZDA POBEDJIVALA REAL PREKO 20 PUTA,A IGOKEA SE RADUJE JEDNOJ POBEDI U 10 GODINA...
S

Sove

pre oko 1 godinu

PAO - 2x Milano - 2x Barsa - 2x Alba Žalgiris Bajern Partizan Nerealnih 10 poraza, da su samo na 3 ostvarene trijumfi imali bi skor 18-14...
o

ok

pre oko 1 godinu

A sta bi dobili time. Ne navodis da smo bez bitnih igraca pola sezone. I nebitno odes tamo i napuse te i vrate kuci. Cilj je ove sezone docekati zdrav i napucan finale ABA lige a ne premoren fikcijom od koje malo vajde.
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Bravo bravo Asvel je vasa mera Ovaj tekst su napisali cisto radi reda Srecne vam rane junaci a sada sledi raspad
N

Nedović D Trojka

pre oko 1 godinu

Nedović Arena. Kampaco Niš. Biće i Aba Dobrić
P

Produziti Ugovore

pre oko 1 godinu

KAMPACO,VILDOZA,PETRUSEV I NEDOVIC MORAJU DA OSTANU U KLUBU I SL.SEZONE PO SVAKU CENU,ONI SU NAM SVE STO VALJA U TIMU,OSTATAK TIMA NE POSTOJI!
T

Takoo jeee

pre oko 1 godinu

Bravo brate...Jos Kalina da je medju njima pa da tim nadogradimo do koske...Ne zaboravimo da je Duskov skor 14-11 a dosao na skor od 1-6...Protiv Barse sigurna pobeda ukradena, tj pobeda oteta zbog onog auta...Fakticki njegov skor dosad koji ce popraviti do kraja bi bio 15-10...Jos bez Kampaca igraca jedinog koji je dosao za vreme njegovog mandata i jos dosao nas Dusko na roster prvog trenera...Ajmo Zvezdo, ajmo gazi do 23 titule i da ih ostavimo iza sa 2 titule vise i u Aba na 7 osvojenih , jednu vise od njih, da im ujedno pokazemo ko je " gazda" u kuci kako se narodski kaze...A top 8 igrali smo i sad smo bili blizu, bude i on i prodje kao da nisi bio tu...
G

Gost 43

pre oko 1 godinu

SAMO TA CETVORKA KOSTA OKO 10 MILIONA. A ZA NOVIH 8! AKO VAM SULTAN DA TOLIKI NOVAC ! KOD VAS JE SVE MOGUCE. VODJA DAJE NAS NOVAC.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Košarka se igra zbog titula, ali kada titula nema 10 godina, kada u fudbalu titula nema 6 godina, e onda se raduju kada udju u top 8, kao da su osvojili ovu EL. Skoro je izašao podatak o sveukupnom učinku do sada Zvezde i Partizana u EL. I odprilike na isti broj utakmica Zvezda ima više pobeda i manje poraza od Partizana. Pričaju o nekim rekordima u Areni nešto malo preko 20 hiljada ljudi. A na utakmici Zvezde protiv Budiveljnika bilo preko 24 hiljade ljudi. Dakle, Zvezda drži rekord u broju gledalaca u Areni, kada vas bude preko 24 hiljade onda se javite. Igraju jednu sezonu u Areni EL i odmah poturaju lažnu propagandu. Zvezda je godinama igrala EL u Areni I punila Arenu. Nego šta ima novo kod vas u fudbalu, jel bio danas neki protest protiv FK uprave 😂😂😂
B

B. Grobar

pre oko 1 godinu

Jesi li ti i jos 3-4 hiljade drugih, sedeli u krilo nekima pa da je bilo preko 24 hiljade? A i ako jeste, onda vam je sigurno bilo mnogo lepo.
U

U inat dusmanima

pre oko 1 godinu

@B. Grobar... Kako je biti navijac kluba osnovanog 2007 koji cak 10.god ne zna sta je to titula i odigrana EL,jel tesko haha....?!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@B.Grobar. Sedeo si ti znaš i na šta. Protiv Budiveljnika i Uniksa preko 24 hiljade ljudi jer su sa nekih delova tribina bile skinute stolice. Bio sam na obe utakmice.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Bravo brate, sve si im full objasnio...Pozdrav za tb i nase zvezdase iz Sapca...
@

@vito

pre oko 1 godinu

Ne bih rekao da plačeš od smeha 🤣🤣
p

polako vitomire

pre oko 1 godinu

Polako,ova sezona je zenit,vrhunac,kraj...već naredne mora plate 10 mil porez,to je i zadnja godina projekta...tako da to im je to sto se raduju sad,raduju se
K

Kupili licencu

pre oko 1 godinu

OPUSTENO,OSVAJAMO ABU PO 11-TI PUT ZA REDOM I ETO EL OPET A IGOKEA CE OPET DA KUPUJE LICENCU!
C

CRVENI TURISTI EVROPE.

pre oko 1 godinu

Da VAM NIJE BILA CIBONA. EVRO LIGA PREKO TV
M

MNM

pre oko 1 godinu

Gazi lomi Zvezdooo i titula je tvojaaa!!
G

Gost.006

pre oko 1 godinu

kako volim sto grobari likuju sad, a juna meseca ce biti plakanje...samo napred, udrite vi u plej-ofu a sledece godine cete gledati zvezdu u EL, i sami znate da nas ne mozete dobiti 3 utakmice
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za momke,zasluzili su vise od ovih 15 pobeda da je malo srece i koncentracije bilo u nekim utakmicama gde smo pobede imali u rukama i da nas sudije ne kasape ovoliko. Treba izgurati jos ove dve kod kuce i treba biti pun Pionir i dati podrsku za odlucujuce meceve u ligi. I jos jednom kazem,sta ako Zvezda ima na kraju 17-17 i ne prodje zbog jedne pobede odnosno ukradene pobede protiv Barse,tako da za svaki slucaj,Glikman i Bodiroga da ga p..e jako!
p

p..i ga ti

pre oko 1 godinu

njima, sigurno ces ti biti mnogo srecniji.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Molim vas nemojte prekidati svakodnevne tekstove sa kombinacijama kako zvezda moze u top 8. Taman ste nas navikli na tu himoristicku rubriku, treba ovom narodu i malo zabave.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za momke,zasluzili su vise od ovih 15 pobeda da je malo srece i koncentracije bilo u nekim utakmicama gde smo pobede imali u rukama i da nas sudije ne kasape ovoliko. Treba izgurati jos ove dve kod kuce i treba biti pun Pionir i dati podrsku za odlucujuce meceve u ligi. I jos jednom kazem,sta ako Zvezda ima na kraju 17-17 i ne prodje zbog jedne pobede odnosno ukradene pobede protiv Barse,tako da za svaki slucaj,Glikman i Bodiroga da ga p..e jako!
G

Gost0865

pre oko 1 godinu

Bilo je srece u onom nizu pobeda kad je ulazilo sve sto je trebalo i u momentima kad je trebalo, u drugom delu sezone se to vratilo pa nista nije ulazilo kad je trebalo, a protivnicima jeste.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za momke,zasluzili su vise od ovih 15 pobeda da je malo srece i koncentracije bilo u nekim utakmicama gde smo pobede imali u rukama i da nas sudije ne kasape ovoliko. Treba izgurati jos ove dve kod kuce i treba biti pun Pionir i dati podrsku za odlucujuce meceve u ligi. I jos jednom kazem,sta ako Zvezda ima na kraju 17-17 i ne prodje zbog jedne pobede odnosno ukradene pobede protiv Barse,tako da za svaki slucaj,Glikman i Bodiroga da ga p..e jako!
s

slazem se

pre oko 1 godinu

i da je jos ono ,i da je jos ovo, i da nije bilo, i da je vamte i da je tamte, i ako bude, al dobro bitno je da nije ulozeno mnogo
G

Gostblabla

pre oko 1 godinu

alba, bajern, ona linija protiv barse. sve sto stane u u jednu sezonu je 2x10 losih minuta, i sudijska greska protiv barse. da se razumemo, imali smo dosta puta i srece, a sreca prati hrabre. da mi je neko rekao u junu da cemo biti 10. ili 11. mesto, ne bi mu verovao. ocekivao sam nas u poslednja 4 kluba, iskreno. odjednom bum, vildosa, d.ivanovic, kampaco. zabrana registracuje, kampaco igra aba ne igra e.l. a zamit poremecena hemija tima. turbulenta sezona. nadamo se da ce se zavrsiti sa obe titule u kls i aba. sledece sezone, ako ostane celavi covek sa repicem(mala sala, msm da je covek legenda, i u top 10 trenera u evropi), ocekujem veliku promenu u timu, i odlazak minimum 3 igraca(holand,ivanovic, kuzmic) i dolazak barem jedne kvalitetne trojke i centra teskasa. raduljicu da ne pominjem... NAPRED ZVEZDA SAMO NA PRED ZVEZDA
p

pa mogli bi

pre oko 1 godinu

Da dođu njegovi zemljaci Vučević ,Dubljević i Mirotić,uz Petruševa,Mitrovića i Ilića na visokim pozicijama,Kalinić i Davidovac,Lazarević na krilu,plejevi Kampaco,Vildoza,Topić, bekovi Nedović,Dobrić,kapiten Lazić
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Bravo za momke,zasluzili su vise od ovih 15 pobeda da je malo srece i koncentracije bilo u nekim utakmicama gde smo pobede imali u rukama i da nas sudije ne kasape ovoliko. Treba izgurati jos ove dve kod kuce i treba biti pun Pionir i dati podrsku za odlucujuce meceve u ligi. I jos jednom kazem,sta ako Zvezda ima na kraju 17-17 i ne prodje zbog jedne pobede odnosno ukradene pobede protiv Barse,tako da za svaki slucaj,Glikman i Bodiroga da ga p..e jako!
Z

Zvezda1989

pre oko 1 godinu

Napred Zvezdo,sad gazite na kraju sezone,barem da zadrzimo Kampaca,ako ne uspemo Vildozu da zadrzimo,vratimo Ostina Holinsa da opet resetuje Lesora
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Kako god ali zašto su igrali u dresovima sa znakom ABA lige, odustali od Evrolige ili je tiho bojkotuju
G

GostRS

pre oko 1 godinu

ljudi može pričati ko šta hoće, ali mislim da je trojka Mirotića nama okrenula sezonu, od te utakmice uz još tada povredu Vildoze krenuo je pad. Bila je pobeda protiv Monaka posle, ali tada se uvidio pad tima, sve u svemu idemo po tu Aba Ligu i KALEMEGDAN U JUNU ! NAPRED ZVEZDA !
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

I ja mislim hahahahahahaha
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 1 godinu

Štreberu, prvo treba da ima čime da misliš.
F

FakuMađija

pre oko 1 godinu

Zar dolaskom Kampaca nije obezbeđeno prvo mesto + osvajanje Eurolige?
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

druze tek su 10 godina u EL pa daj im vremena nemoze to odmah prva godina ...gde si to video i kad ??
G

Gostiei3

pre oko 1 godinu

Toliko o njihovom razumevanju kosarke, jer su ocekivali od jednog igraca(koji jeste vrhunski za Evropu) da sa njim kose redom, kao da im je dosao Jokic ili Dzprdan, a nisu uvideli da pored Kampaca, Nedovica i Vildoze poseduju krs ekipu, i da ako jedan od trojice nije na potebnom nivou u utakmici da su oni u teskom kanalu.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

A jel u aprilu ističe Evroligina zabrana za Raduljicu? Sa njim će tek biti pravi filing!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

kad ga vidim izgrlicu ga ...za mesec ,godinu,deset ...najjaci grobar ikad, uzeo im kintu a dvaput se istusirao
R

Raša77

pre oko 1 godinu

Ajmo, koje su šanse zvezde sada...? Šta će sada pisati novinari...
Y

Yebach

pre oko 1 godinu

Sad kad sledecu udari bugarin na bugarina…
B

Bnm

pre oko 1 godinu

IZVINJAVAM SE MORAO SAM DA UDJEM BEZ CITANJA TEKSTA, KAD SE SAD NISAM UK.KIO OD NASLOVA CELICNA ODBRANA PROTIV MUCENOG ASVELA UHHHH. CAO DRUGARIIIII...
G

Gost да

pre oko 1 godinu

И тај мучени Асвел је неког победио, да погодиш кога.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Mučeni Asvel vas je dobio u Francuskoj.
D

Dan123

pre oko 1 godinu

#Gost da- Da nije nekog iz top 8?

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Bravo komsije, bez ikakve ironije, i dalje imate sansu za top 9! Samo napred sve do topa 9, gazi familijo
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

nema ga coki ovih dana ...kazu da je vidjen na turskoj granici ...baca petarde ,pokusava da zakuva odnose sa sirijom
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Kakav predsednik i drzava, takav i ovaj klub, prosto...
H

Hgla

pre oko 1 godinu

Jel ima neki realan među vama grobarima da prizna da je precednik vama sve ovo obezbedio? Kako ste tako.. ma nzm ni kako da vas nazovem,ovo je vaša stamota. Bar da ste iskreni pa i ajde, ovako...ne ja nemam reči da opišem ovo. Inače sam navijač Borca, tek da se zna.
l

lepo si to

pre oko 1 godinu

rekao onaj isti što vam je po k'o zna koji put dao novac da igrate evropu,vaši se hvale...
A

Alimpije ubica Zoca

pre oko 1 godinu

Samo opusteno, setite se samo proslogodisnje euforije sve do Burse a onda ih je Alimpije isprasio po turu e tako ce biti i ove godine u play off-u EL ! Najvaznije utakmice tek slede za Zvezdu kao i prosle godine, samo jako do kraja !!!
U

Uzalud trud

pre oko 1 godinu

Laži se laži!!! KKP ove godine uzima sveeeee!!!! Došlo na naplatu sedam godina kradje, laganja i podmićivanja! Melji Partizane sve pred sobom, ne staj!!!!
t

ti si mi najdraži

pre oko 1 godinu

Znaci Duki se opredelio za Vildozu a ne Nedovica …pa dobro pametno da je stao na stranu Nedovica možda bi izgubio i free kampaca
L

Luja

pre oko 1 godinu

@Uzalud trud, a kako to uzima sve kad ste već izgubili kup?
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

Očigledno obaranje forme pred PO aba lige. Slično ovako će biti i protiv Olimpijakosa, pošto su i oni spustili gas odavno pred top 8. Opet će biti netakmičarska, trening utakmica za trenerska uigravanja ekipa pred važnije mečeve! Ostaje žal za tu jednu pobedu, i za drugu ukradenu pobedu, ali eto, nadajmo se nekim državnim njivama i za nas dogodine!
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

E moji vi …mi prvu godinu u EL i muško a opet vas ove godine ugasio Duško
D

DelijaNS

pre oko 1 godinu

@mita i trta Nema šta, čestitke, nadam se da će dogodine i nama omogućiti još dva EL igrača od milion plus, i uz ostanak ovih trenutnih da budemo na 5:5 pa da se pošibamo na ferku! Partizan je pre početka sezone bio 6ti favorit za osvajanje EL, Zvezda 12ti, a kvote se formiraju samo na osnovu budžeta/rostera, tako da je konačan plasman na tabeli očekivan i za jedne i za druge
R

REA

pre oko 1 godinu

Sedim u lokalu malopre,pun zvezdasa,a niko ne gleda Zvezdu maltene,neko baci pogled samo na rezultat,svi gledaju Partizan Real,NEPROCENJIVO
G

Gost 26

pre oko 1 godinu

Al zato ti posle pobede tvog kluba dodjes na vest o Zvezdi, Neprocenljivo.
J

Jbg

pre oko 1 godinu

Nije se desilo, kompleksi će vam i na kraju ove sezone doći glave
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Pa, ne pale se na Top 8
G

Gost да

pre oko 1 godinu

А ти гледао Звезду.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Да се не зезамо, Звезда исподпросечна, а Асвел на нивоу МЗТа. У овој утакмици се огледа сав бесмисао овакве ЕЛ лиге. Две екипе без икаквих амбиција, од којих ова што је дупло очајнија има осигурано место и следеће године на основу буквално ничега!
0

055

pre oko 1 godinu

Reče čovek kome u košarci i fudbalu država plaća licence.
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Ostavite ovu ekipu uz male promene a ne da se ceo tim menja i da vidite kako cemo u plejoff
S

Srbija Majka

pre oko 1 godinu

Tesko mi je gledati ovakvu Zvezdu...toliko nejasnoca i pitanja mi se vrti po glavi. Sta se desilo sa Vildosom? Gdje je nestala ona hemija izmedju igraca? Zasto smo poceli igrati kao "indijanci" (totalna kakofonija u ekipi)? Zasto nemamo centra? Ko placa ne igranje Raduljice i koja mu je uloga? I na kraju mozda i najbitnije pitanje...kako je Dusko izgubio svlacionicu?
M

MareCzBgd

pre oko 1 godinu

Daj jos malo nas lozite da mozemo u 8
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Možete u top 8! Kalkulacija je sledeća: Partizan, Žalgiris i Baskonija ne smeju da pobede nijednu od preostale dve utakmice, a vi morate da dobijete najmanje šest od sedam utakmica.
h

hj867

pre oko 1 godinu

Mi se bar ne palimo na top 8 bitni su trofeji a imacemo ih na kraju
J

Još dve Titule !

pre oko 1 godinu

Bravo Cigani ! Čestitke ! Uvod u Aba i Kls Titulu !
B

Baceno

pre oko 1 godinu

30 mil i ove godine i nista od top8!
9

977

pre oko 1 godinu

Bolje ovako ispasti nego da te sudije guraju kao neke
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ovo ni najbliža rodbina predsednika ne prati
k

kako

pre oko 1 godinu

si duhovit,nema ti ravnog...
S

Stevica Čvarkov

pre oko 1 godinu

Rralno da prati evroliga ne bi ostala na sbb
S

Sami smo

pre oko 1 godinu

Sebe zakopali.Kada izgubis pet dobijenih utakmica rezultat ne moze biti bolji.Sada lepo sve misli ka osvajanju ABA ligi.
G

Gost молба

pre oko 1 godinu

Дај бре Човићу да одиграмо само једну на Маракани у ЕЛ да поставимо рекорд и да никад више не слушам ове глупости о обарањима рекорда, а све остале екипе играју у мањим халама.
.

.I.

pre oko 1 godinu

Verovatno ce je napuniti posto se sad takmicite se Mzt i Mornarom😄😄
V

Vi

pre oko 1 godinu

Mozete samo da obrate rekorde samo sa saopštenjima😂😂😂😂
D

Daj

pre oko 1 godinu

Molim te, mi ni Pionir ne mozemo da napunimo..
A

Aleksejko

pre oko 1 godinu

Pa igrali ste u Areni protiv nekih tamo indijanaca i bilo je 124000 navijača ili 11240000.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Samo da se vrati Lazić....
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Bravo momci, samo cepajte pobede do kraja sezone!
B

Bruka nevidjena

pre oko 1 godinu

Najskuplji tim ikada na Balkanu opet baca 25 plus miliona niz vodu i nastavlja hrkljus domaca takmicenja!
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Једно домаће такмичење је куп ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, друго је лига ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, а преко трећег се улази у ЕЛ! А па да, не треба то вама, вама купе лиценцу.
G

Gost124

pre oko 1 godinu

kupili im licencu usli na silu u evroligu nakon mnogo godina i odma su sva ostala takmicenja nebitna hahahahaha najsmesniji navijaci najsmeanijeg kluba vidimo se u finalu ako ne pobegnete opet
D

Dovlinho

pre oko 1 godinu

Tek sad bole barsa, zalgiris, panata i bajern... Stvarno bas nesrecna sezona u el, samo se nadam da cemo bar jednom ostaviti najbolje igrace i dograditi tim, a ne da svako leto pravimo neke eksperimente sa trenerima i nekim egzoticnim strancima pa onda na sredini sezone da krpimo rupe. To mozda prolazi u aba ligi ali u el ocigledno ne
G

Gost23

pre oko 1 godinu

Najtezi je poraz Alba,to je moralo da se dobije,posle toga je sve krenulo nizbrdo
K

Kontraš

pre oko 1 godinu

Samo nastavite momci u ovom stilu sa pobedama, slede najvaznije utakmice u ABA ligi, treba ostaviti ove godine INSTALACIJU da osvoji od svih trofeja samo TOP 8 EL !!!
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

bas cudno da se nama ne poklope rezultati pa kada smo mi u pitanju vazi Marfijev zakon i sve sto ne treba to ce da se desi, ako treba nego da izgubi samo jednu utakmicu od 10 to se nece desiti taj tim ce svih 10 da dobije, pa secam se kada je darusafaka prosla umestu nas u top 8 samo jedan rezultat trebao je da nam se poklopi u 6 poslednjih kola i to se nije desilo, stose ticec nase igre ima neko gori i od nas a to je ovaj asvel, mi nemamo nijednog igraca na poziciji 2 sve su to neki 1/2 ili 2/3 , igra sa loptom 2 igraca,pod kosem da ne pricam, mi u svakoj utakmici masimo barem 10 zicera i to ti je 20 poena manje nego sto daju ostali timovi, nekima se to desi neku utakmicu a nama u 9/10 utakmica, imamopenzionera Kuzmica(pored Raduljice koji ne igra), imamo 10 specijalaca za defanzivu a od njih8 ne zna pametan faul da napravi, imamo igrace koji ne mogu otvoren sut da pogode i to otprilike 3/4 tima i sta da ocekujes od ovakve koncepcije, imas jednog vanserijskog pleja i drugo nista, od inteligentnih igraca imas jos mitrovica ali to mu ne pomaze kod masenja zicera ostali, vildoza kontru 3 na 1 on baca loptu na trojku , kuzmic skace protiv za glavu visegigraca ista radi izbacuje loptu na njihovu polovinu, pa onakav zalgiris je trenutno osmi, Monako je cetvrti iako igra gore dole, sada kada pogledam evroligu ne znam koga bih proglasio favoritom ,onog koga krene ili od sudijskog kriterijuma koji vidimo da je varljiv od utkmice do utakmice
T

To

pre oko 1 godinu

Je Karma rodjo!!!
D

Deka PG

pre oko 1 godinu

Čestitamo momci za sezonu. Bio je loš početak... Kasnije je bilo dosta nesrećnih poraza, čudnih padova pri kraju utakmica. Obzirom da nijesmo državni projekat, da sve radimo uz veliki trud, ovo je pristojno. Idemo dalje. Čeka nas ABA liga i KLS. Samo hrabro
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Ma ne, nijeste
T

Tako je

pre oko 1 godinu

Niste vi drzavni, nego projekat Evropska Zvezda kad ste ulagali milione i milione kao i sada.
D

Da, da

pre oko 1 godinu

Kao i u fudbalu ista prica, pukli u Evropi nije bitna Evropa bitno prvenstvo, sad pukli u Basketu nije bitna Evropa bitno je je KLS, al zato potrosiste grdne milione da bi osvojili KLS.
C

Cizikar

pre oko 1 godinu

Steta bas… mogla je i trebala… Al nije joj se dalo
g

ghost5

pre oko 1 godinu

Kada se zavrsila atomska kosarka pustio sam malo rekreativce, cisto da vidim sa kojim zarom se igra kosarka ovih donjedomasa. Moj utisak te nazovi utakmice su argentinci. Na 16,17 razlike i na dva minuta do kraja ovom kampacu se odbije lopta pod kos i on umesto da je ubaci, kao neko da mu je nabio raketu u dupe istrci do centra i cuva loptu dok napad ne istekne. Posle onaj drugi mucenik vildoza, na minut do kraja i isto toliko razlike ima 5 sekundi do kraja napada i sam na sutu za dva poena, on se okrene i pobegne unazad i vreme istekne a ni ne sutne. Gde ste kosarku ucili, ko vam je rekao to da radite, koji umobolnik moras biti da uopste ti tako nesto padne na pamet.. zato i zavrsavaju utakmice sa 130 poena.. O onom asvelu stvarno ne treba trositi reci.. Bravo Grobari, bravo Veliki Partizane, cestitke svima
3

3:2. 1:0.

pre oko 1 godinu

3:2 u pobedama. 1:0 u trofejima.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Gledam sada meceve koje smo gubili. 2 puta od Panatinaikosa. Drugi put imali +16 na pocetku trece cetvrtine. Poraz od Bajerna u gostima iako smo imali +9 na 5 minuta do kraja. Poraz od Zalgirisa iako smo imali +7 na 3-4 minuta do kraja. 2 poraza od Armanija. Poraz kod kuce od Albe. Cuvena kradja protiv Barse. I mec sa Partizanom kod kuce gde smo morali dobiti, nudili su se ceo mec, ali svaki put kad bi trebalo da povedemo promasivali smo sut. Uzimajuci sve ovo u obzir jednostavno je nerealno da se prodje u top 8. Nismo zasluzili i to je to.
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Druze Panatinaikos i Albu smo morali da dobijemo. To nas je kostalo u drugom delu sezone. A sta reci za prvi deo.. Imali smo skor od 1-6. Strasno los pocetak po najvise zbog Covicevog experimentisanja ...i sad je pitanje zbog cega nemamo krstenog centra? Koji je razlog cuvanja Kuzmica (licno ga gotivim ali nije vise za ovaj nivo kosarke) i Braduljice koji i ne igra?
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Da je Ivanovic od pocetka sezone bio trener sad bi bili u top 8,ovo nam je sad za nauk,za sledecu sezonu sacuvati Kampaca,Vildozu,Nedovica,Petruseva,Mitrovica i Dobrica,vratiti Topica i dovesti brutalnu trojku i peticu pre svega.
P

Postic

pre oko 1 godinu

Mogu tu da dodju i ova dvojica ispd kosa bentil i vec kako se zove drugi
Ј

Јосиф

pre oko 1 godinu

Јел може та брутална тројка да буде Скоти Пипен?
E

E

pre oko 1 godinu

Moja lepa Srbijo usta ti 10 godina ulazes silne milione.
V

Voip

pre oko 1 godinu

Lepa Srbija dala pare pretezno svojoj deci ...
I

Isrine radi...

pre oko 1 godinu

Najgore od svega je sto ce na kraju sezone otici Kampaco,Vildoza,Nedovic i Petrusev,a ostace Kuzmic,Raduljica,Lazic,Lazarevic,Holand,Markovic i Ilic. I Ivanovic.Umesto da bude obrnuto da oni naizad odu a da ovi ostanu...
S

STO

pre oko 1 godinu

Sto da idu pa oni dovedeni za kup i KLS.
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Zasto da idu?Zar oni nisu tu zbog Abe posto vama Evroliga i nije bitna?
G

Gostxxx

pre oko 1 godinu

ako ako... sledece sezone..
G

Gost2456

pre oko 1 godinu

A sta ovi osvojise ulaskom u 8? Jer sam ubedjen da ce im to biti sve sto su osvoji ( nista,nula ) ove sezone. Vidimo se u aba ako ne pobegnete!!
J

Jovan84

pre oko 1 godinu

Sanse za top8?0.0 posto!!!
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 1 godinu

Bravo momci! Što je do nas radimo, pobeđujemo i ono što je mnogo važnije, dižemo formu, napredak je očigledan. Nema veze, nismo ušli u Top 8, imali smo par bezveznih kikseva, ali svaka pobeda je zlata vredna, tako i ova, iako suštinski ne znači mnogo. Sve ćemo zaboraviti kada budemo uzeli ABA ligu i KLS, realno to jeste apsolutni prioritet
G

Gostrralno

pre oko 1 godinu

Ajde sad opet da ponovimo drugu recenicu iz teksta,ekipa koja igra evroligu 10 godina,i od toga 8 puta zavrsi u zadnjih 4,5 mjesta zasluzuje da igra EL ????? Hahahahhahahahahaha
E

E moj ti

pre oko 1 godinu

Ta ekipa, je dobila save svojim radom i trofejima u, po meni glupoj, ABA ligi... Dete moje, people godine niste smeli na crtu u KSS, jer vam je smetalo da prednost domaceg terena ima boljeplasirani u toj, ABA ligi.. Takode, Evroligu niste zasluzili, poklonjena vam je, odnoano kupljena, I na tome se radilo poslenje dve godine, od kada ste doveli Zoca. Srecno vam u TOP 8, samo, evo, cujemo se u junu. SAMO da ne bude opet, da se kupuje ulaznica
r

realno..

pre oko 1 godinu

15 pobeda a moglo je barem 4 vise da je bilo vise koncentracije i normalnog trenera na pocetku
H

Hmmm...

pre oko 1 godinu

Nema veze, samo neka nastave tako... Ima još jako bitnih utakmica!!!
G

Gostcc

pre oko 1 godinu

ima ima.. cedevita bez kampaca i vildoze...
T

TOP 8

pre oko 1 godinu

Cestitam Zvezdi na pobedi,PIROVOJ,elem,dok je bilo poluvreme utakmice Partizan Real,prebacim na Zvezdu i Asvel,i imam sta da vidim,odlicno zakucavanje Petruseva,ali nakon toga,namerno udara igraca Asvela kao onda davno Rida,samo jace ovoga puta,ko zna sta je on Lesoru sve raido tokom meca,decko treba da bude tesko sankcionisan za sve sto radi tokom igre na par meseci!
G

Gost аха

pre oko 1 godinu

Да треба да се прави луд, кад дебил крене да га поломи на обручу и да прође као прошле године у припремама што је прошао неко, заборавио сам ко.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Ударао ти је Петрушев и ону најдражу код куће
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Činjenica da si ti gledao Zvezdu umesto Partizana i stigao da ispratiš takve stvari i još da komentarišeš u vezi toga govori sve o tebi, tvom klubu i navijačima
d

dzonson666

pre oko 1 godinu

Nazalost, nemamo tri krstena i zdrava igraca u timu, ova titula upravi na dusu, kao da su prvi put u zivotu sastavljali ekipu i da nikad nisu gledali kako ti momci igraju i kakvi su im zdravsteni bilteni
M

Ma

pre oko 1 godinu

Nema veze i onako se ne pale na top8, i opet milione potrosiste vec 10 godina.
P

Pa sta ces

pre oko 1 godinu

Neko za deset god igranja potrosi 100mil eura a neko za dve god jednu u EK a drugu kupljenu licencu za EL potrosi 60mil a nista pod milim Bogu ne placa.Nego ko se ono danas blago nama zahvaljivao presednik i drzavi.
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

Ostoja ti si , pa vi potrosiste vise za 2 godine nego mi za 10
s

soichiro

pre oko 1 godinu

ne pale se na top 8 inace bi pokidali.
U

Ub ub ub

pre oko 1 godinu

Protiv Asvela pokazala jeli? Hahahahahahahah!!!!!!!!!! Majko moja :)
G

Gostdelija

pre oko 1 godinu

Smejes se svojim glupostima. Taj Asvel vas dobio u Francuskoj 14 raz. Ajde sad se malo smej svojim glupostima.
A

Ako mozete

pre oko 1 godinu

Recite nam kako je Partizan igrao sa Asvelom u Francuskoj??? Hvala na odgovoru.
I

Ivan2ds

pre oko 1 godinu

Protiv partizana u finalu kupa.
m

misiiisipi

pre oko 1 godinu

Najskuplji mahac peskira u EL sada moze da se fokusira na ABA ligu.
V

Vala baš

pre oko 1 godinu

Moze i da šopinguje po Italiji imace visak vremena😂😂😂😂
P

Pa da

pre oko 1 godinu

Ionako nisu imali neke visoke Ciljeve u Evroligi,sto rece pre neki Dan njihov Predsednik,sto u prevodu znaci da su doveli Kampaca za 7 Miliona dabi osvojili ABA Ligu i Kup. Hahahahahaha….Ej da vas nema trebalo bi vas izmisliti ,Pinkovci nasi :)
A

ACDC

pre oko 1 godinu

Prosla Zvezda u top 8, pa i jeste bilo za ovekivati. Kampazo,Vidloza,Nedovic, Petrusev,Martin. a daaaa
c

coki Vas Ćoko

pre oko 1 godinu

još Kampaco da zaigra i pali se mašina..
O

Objektivan

pre oko 1 godinu

Vecerasnji Partizan bi vecerasnju Zvezdu pobedio 30 razlike.
R

Realno...

pre oko 1 godinu

Hahahaha... Da, a ovi bi stajali i gledali. Smešan si! Ajde sada na vaše vesti!
G

Gost е

pre oko 1 godinu

Имаће прилику, али, "неће моћи преко Кузмића".
S

Svabanoti

pre oko 1 godinu

Vecerasnja Zvezda ne bi pustila partizan kao vecerasnji Real
0

015

pre oko 1 godinu

Prvi komentar na vest o Zvezdi grobarski, nije tebi sine lako idi raduj se dobili ste Real ti se bavis Zvezdom, bojim se da ti nema pomoci.
G

Gostdelija

pre oko 1 godinu

AJDE idi na vesti o vasem timu. Kobi koga pobedio vidi se u medju sobnom skoru ove sezone 3 2 plus jedan trofej. Podrška momcima neke nase glupe partije start 1 6 u El i onakva kazna od strane El koja je ne zabeležena od njenog postojanja dovela je do ovoga da borba za top 8 je zavrsena. Hvala nasem bratu Srbinu Bodirogi covek na celu EL kazni svoj klub iz svoje drzave 3 mes zabrane registracije igraca. Ove godine opet tripleta. Svako Dobro.
N

Nedović . D3

pre oko 1 godinu

Nedović. Korner. Muk u Areni..