Komentari na vest

Željko Obradović: Mentalna priprema za majstoricu svešće se na jednu stvar

B

Bg

pre preko 1 godinu

Na pocetku sezone si pricao kako ponavljas igracima da moraju da dodaju loptu i bio si u pravu. Procenti suta na zonu su losi zato sto kasni pas, ledej, egzum ne znaju ne zele ili sta god to bilo, da daju pas slobodnom igracu. Veliko pitanje je da li ce i mogu li to da poprave do pete utakmice, tesko. Zasto je to tako verovatno ce biti price na kraju sezone a do tada cim vam se tim izgubi izgubi se i utakmica, ocigledno je
F

FALCO

pre preko 1 godinu

Sad dal je do slobodnih bacanja ,nisam siguran..bilo je peomašaja ali mašio i Real bacanja u prvoj 18/25..msm da je 16/21 u trećoj..trojke nosu ni pogodili ništa,možda sinoć..su odigrali najj utakmicu!Ali, Partizan ako nema šut ,kraj!Zato treba Panter,Msm da je sve oko njega u toj petoj ako on bude pravi Partizan ide dalje,ali biće teško!Tamo u Španiji,biče otimanje po mojoj proceni!
G

Gipsar

pre preko 1 godinu

Ocigledno novi nesuspjeh Obradovica,posle proslogodinjeg neuspjeha i katastrofe ,izgubljene ABA lige,Kupa ispadanje od Burse, BURSE !!?? Ova godina koliko je ulozeno i gora od prosle ,od 0:2 do 3:2 ,Real dobija zonom koja je lrevazidjena u kosarci,ajde 1 mec da dobije al 2 na istu taktiku nevjerovatno... Uporediti Vujosevicev Partizan i igrace i budzet sa ovom Obradovicevom legijom stranaca prosto da se covek zapita jel ovaj covek vise za trenera ili je doslo vrijeme da se isprati u Penziju koju zasluzuje, Trinkijerijev Partizan je cak igrao mnogo bolje ovo je sramota najbolje da se posle ove godine zahvale gospodini i vrate Trinkijerija ,jel ovo je bacanje para za nista
@

@gips

pre preko 1 godinu

Ovo si trebo napisati za svog trenera posle Cibone. Ipak je sadasnja Bursa Golden State za Cibonu.
6

687

pre preko 1 godinu

Zašto ste igrali? Bruke jedne! Ako ste već odlučili da igrate nije trebalo ni jedan navijač da vam dodje. Da smo narod koji smo bili...
e

ef21

pre preko 1 godinu

Kao vatrenom Zvezdašu rođenom u Beogradu početkom sedamdesetih mržnja i prezir prema suprotnom klubu su mi usađeni od malena na stadionu, u školi i gradu. Prvi put za 50 godina života navijam za Partizan i to od prve tekme u Madridu. Prilično sam ubeđen da su incident do detalja isplanirali. Imali su vremena za to, znali su i posle prve da će vrv izgubiti drugu, ciljali su vam najbolje igrače. To je takav klub. Previše ozbiljan i usresređen na uspeh, ali na žalost ne birajući sredstva. Tu se čupa rame Salahu na sredini terena u finalu LŠ, radi se jako ozbiljno na sudijama, organizaciji takmičenja… mora da se bude duplo bolji od njih da bi ih pobedili.
4

4

pre preko 1 godinu

I sam Cigan decenijama. Prva utakmica , tzv faul Muse na Panterom pri Musinom ( ???) šutu za 3p ???
A

Aimar 10

pre preko 1 godinu

Ove dve utakmice su pokazale da partizanu kad fali jedan igrac nastaju problemi,imali su srece tokom sezone da su bili kompletni i da su ulazili u formu,za razliku od Zvezde koja nije odigrala 10% utakmica kompletna,prvo kako je sezona krenula sa skromnim pojacanjima bez Nedovica gde je najbolji igrac bio Bentil,pa je dosao Vildoza koji je pokrenuo Zvezdu,da nije on dosao Zvezda bi bila ubedljivo poslednja,sto je svima bilo jasno,pa onda slede povrede Martina 2 meseca Vildoze skoro mesec dana Nedovica,Bentila,pa dolazak najboljeg igraca Zvezde ubedljivo koji igra samo poslednjih 9 utakmica u el kad je skoro sve bilo reseno,Zvezda u onom naletu sa Kampacom i verovatno jos kojim igracem ko zna dokle bi stigla,jos plus kradja protiv Barse,sve je moglo da bude mnogo drugacije,za razliku od partizana koji je od prosle godine zadrzao najbolje doveo top evroligaske igrace plus Zeljko na klupi,bez povreda,sem Avramovica i mislim da je Smajlagic par propustio,ovo su cinjenice,ali sta bi bilo kad bi bilo..
a

all grobar

pre preko 1 godinu

Avramovic je propustio prvih 15 utakmica, imao bljesak protiv Fenera pa ga mesec dana nije bilo nigde. Ne izlazi se lako iz povrede. Smajli mozda 1ili2 gore-dole u odnosu na Avrama. Hendikep Partizana kad nema 2 igraca je mnogo veci nego kad vama fali isti broj. Tako da nije slucajno skor u dec bio 4-9. Stoji sve za CZ, ali to je vas problem. Sto se tice Kampaca nije bas da je krenuo kad je sve odluceno, recimo PAO gde ste imali dobijenu. To sto nije igrao, to je pitanje za Radonju, Holinsa i jos neke bivse igrace, a pre svega za alfu i omegu vaseg kluba.
0

011

pre preko 1 godinu

Ne navijam za Partizan, u grupi sam onih koji se raduju kada komsiji crkne krava i dalje Partizan ima sasvim pristojne sanse da ode na F4, ali odmah posle finisa one druge utakmice videlo se da ce ovo biti malo komplikovanija prica. Ja razumem da je ovo derbi, pa lozenje na maksimumu, pa Lesor i ostali pogube konce u glavi i krenu da se pesnice ili sta god da rade. Ali gde je mozak nakon glatko dobijene utakmice koja ti otvara vrata F4, da u poslednjim sekundama udjes u tucu. Bukvalno ti je potreban minimum zdravog razuma da nakon pobede uletis u svlacionicu i ostris mozak za Arenu. Napumpan ego i odsustvo bazicne intiligencije je doveo do toga da ce Partizan F4 traziti u majstorici. Inace da su bili kompletni, Real bi mozda izvukao jedan brejk u Beogradu, cisto na ime, ali bi sinoc bilo gotovo. Tako da nikakve taktike, stretegije i slicno, direktno Panter i Lesor su odgovorni sto ova dobijena serija ima majstoricu.
d

da li je...

pre preko 1 godinu

...neki trener u istoriji EL ispao posle 2-0?
U

Ue1312

pre preko 1 godinu

Željko Obradović
K

Kratko i jasno

pre preko 1 godinu

Kad sam pričao, da će ovo ludilo i prepucavanje, dovesti do tragedije, ljudi me kritikovati. Ovaj ludak ubio ljude, zbog utakmice,i neke svađe.O zlu na pinku neću ni trošiti reči.

Delija

pre preko 1 godinu

Bravo komsije ipak ste vi kolektiv samo za TOP 8 👍💪😝😎🤣
F

F6 i kraj

pre preko 1 godinu

F6 a ne F8 !
g

ghosta

pre preko 1 godinu

Priče Solomunove 16,18: Oholost dolazi pred pogibao, i ponosit duh pred propast
B

Bravo!!!!

pre preko 1 godinu

Najbolji komentar na ovom forumu ikada
@

@ghosta

pre preko 1 godinu

Price ghosta-ove: i sta je booool, sta je booool, kad bez booolaaa nema ljubaviiii
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Odera Musa jarca
G

Gost Pera

pre preko 1 godinu

Ovu sezonu nam je uništio Kevin Panter kog posle utakmice u Madridu treba oterati iz kluba.
K

Kraj sna o f4

pre preko 1 godinu

Kraj sna o f4. Ispadanje posle 2:0.
N

Nighthawk

pre preko 1 godinu

Dokle ce onaj pitbul Ledej da povredjuje namerno igrace? Zasto mu preposteni Robija ne stane na crtu? Ili je to deo te mastermajnd taktike?
T

Taktika

pre preko 1 godinu

Namerno je polomio rebra Džoniju. Pokušao je i Tavareza da povredi
E

Eskobar

pre preko 1 godinu

i dalje veruje u prolaz auuuuuu druze gde si ti u kom veku
T

Tavares i Jabusele...

pre preko 1 godinu

...ruke vam se pozlatile hahaha
G

GrobarNS

pre preko 1 godinu

Zeljko volim te ko oca rodjenog, skidam kapu na svemu u karijeri. Medjutim dve stvari ne razumem, prvo zasto si trazio tajm aut nakon sto smo stigli 17 poena prednosti i arena podrhtava, ubedjen sam da si time zaustavio nas momentum. Drugo izvodis na 2min pred kraja utakmice igraca koji je postigao 20 poena Papapetrua, a uvodis vidno frustriranog Nanelija koji bi bilo najbolje da je ostao kuci da lezi pod nekom temperaturom, sut mu je bio 1/10 jos ga ti tamo nesto tetosis, tapses po ledjima, titras. Dok on nesto divlja, siri ruke, prica sa klupom, umesto da pokaze osnovno samopostovanje i da nije bar najgori na terenu u obe ekipe...
l

laž do laži

pre preko 1 godinu

A šut exuma kod šuta za 3 i saplitanje protivničkog igrača i sude ti tri bacanja to nisi video?
T

Tako je!!!

pre preko 1 godinu

Papapetrua tacnije, ali sustina je ista.
s

srka

pre preko 1 godinu

Hajde sada da spustimo loptu na zemlju. Ohladila se glava. Prošlo je otprilike dva sata od kako se utakmica završila. Razumnom čoveku je to sasvim dovoljno vremena, da se sabere, smiri i sa svešću sumira utiske. Siguran sam, da smo bili kompletni, da bi završili seriju u tri utakmice. Neću ovde, zbog dostojanstva i kulture, da pominjem nekakve metle i tako neke slične izraze, koji nisu u duhu sa sportom. Nažalost, prosuli smo mleko koje smo mukom u Madridu izmuzli, metaforički rečeno, ali jednostavno ne znam kako bi to drugačije opisao. Ne treba tražiti krivce preko plota. Moraš prvo da kreneš od svog dvorišta. Mi i kada smo kompletni, realno i objektivno, ne možemo da se oslonimo na više od pet, šest igrača. Jednostavno, to je fakat. Panter, Ledej, Lesor, su tu negde standardni. Egzum, Madar i Smajlagić uglavnom solidni, ništa više od toga. Naneli, Papapetru, Avramović odigraju dobro, pa recimo jednu od pet utakmica. Trifunović, Andjušić, Vukčević i Koprivica, apsolutno neupotrebljivi igrači. Pričam naravno za protekle dve godine otkako je Obradović tu. Naravno da ne mislim samo na ovu seriju sa Realom. Ekipa koja, tri utakmice, ne može da pročita protivničku odbranu u zoni i trener koji jednostavno ne ume, ili ne daj Bože, ne zna da im objasni kako to da napadnu. Čovek, navijač, ma koliko bio ostrašćen, mora da prihvati činjenicu, bio on u Areni, ili kod kuće zavaljen u fotelji, da tu ne može ništa da promeni. Koliko god skakali, urlali, navijali, nervirali se, mi smo tu bespomoćni. A kada shvatiš da ne možeš ništa da uradiš i da nije do tebe, nego do direktnih protagonista, a to su u ovom slučaju, isključivo trener i igrači, mirno sa dostojanstvom prihvatiš poraz i život teče dalje. U životu se treba sekirati samo zbog onih stvari na koje čovek može sam da utiče i koje se direktno njega tiču. Ono što nije do njega samoga, tome ne treba pridavati nikakav značaj. Može da se navija, ali sekiracija, nerviranje, ma nek ide dodjavola sve!!!
D

DDF

pre preko 1 godinu

Sve lepo objasnjeno...Panterov potez u Madridu,da smo bili kompletni u trecoj utakmici sigurno bismo zavrsili seriju 3:0,dve utakmice nismo uspeli da probijemo njihovu zonsku odbranu
s

srka

pre preko 1 godinu

Pazi, ta zona se igra uglavnom kada si opterećen faulovima, ili kada ne možeš protivniku da pariraš u igri jedan na jedan. Potpuno ameterski način odbrane, silom prilika, iznudjen sa njihove strane i to dve i po utakmice sve isto i mi nemoćni da uradimo bilo šta u napadu. Začudjujuće, neverovatno!!!
g

ghost town

pre preko 1 godinu

Ja sam laik i obican posmatrac i ne mogu sebi da dam za pravo da komentiresem profesionalca kao sto je Zoc... U ove dve utakmice Partizan je prvi put imao ispod 20 bacanja (prosek u EL 27 cini mi se, mozda cak i prvi u EL) i oopasno se mucio a pritom mislim da se vecina slaze da ima fantasticno sudjenje ove sezone. Druga stvar je nestvarna statistika sto se tice asistencija - 13 i 12 ?!?!?? koja cini mi se cele sezone i nije bas na nekom nivou. Ne znam mozda je to bitno a mozda i nije. Da li je u pitanju i odlican tim ili samo sjajni individualci? Inace mislim da Partizan dobija petu
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Ajde begaj! Dobio te Tavares sa Mujom, Hasom i 5 penzosa uz pocetnika na klupi. Ako vam ne upadaju ves masine i nemate 20-30 slobodnjaka vise ne mozete ni Cedevitu dobiti. Cuj dobili na jedan skok Tavareza al eto ti nisi dobio na jedan sut Pantera vec je to bila tvoja genijalnost.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Da nije Gos napravio na +6 dve gluposti, nikakvog egala bilo ne bi.Covek gubi cistu loptu, i daje auto kos, sve na +6 i napadu za Real na 1:20 do kraja.Resen mec, covek uveo u neizvesnost.Veceras partizan vise srece nego pameti 3 trojke u zadnjoj sekundi, 2 Papa, 1 Trifa, jedna dvojka Papa isto zadnja sekunda.Real 0 poena tako.Od 4 meca, Real u 3 bio bolji, i mnogo osteceniji povredama i kaznama igraca zbirno.I u mecu br 5 opet totalni nekompletan, uz povredu Deka.
M

MNM

pre preko 1 godinu

Obradovic kao riba u vodi u ovim serijama rekose ovde...2:0 I kući pred punom arenom..hezonja i musa,ono je igrac vise za partizan kad su oni na parketu,postavio zonu taj ćus i nema ništa od te najlepse kosarke a ni pobede
d

def

pre preko 1 godinu

Gresis Zeljko.Opet radis stvari sa pocetka sezone.Niko ne radi ishitreno vec previse usporeno i uvek neki dribling vise.Ne krivim ni jednog igraca,cak i onog ko je najgore odigrao jer opet si igrace kaznjavao zbog promasaja i niko osim PApapetrua i Egzuma nije imao kredit da sutira i svima se tresla ruka.Svi ostali pokusaji za 3 su bili mahom iznudjeni,niko ne sme da sutira jer ako promasi ide napolje.Sve najbolje u Madridu!
e

ejjjj

pre preko 1 godinu

kad se jave likovi da pametuju na izjave jednog Zoca koga ceo kosarkaski svet ceni...
M

Megisa89

pre preko 1 godinu

Komentari su mu uvek isti, izgubili smo jer smo promašili neke šuteve bla bla... To bi bilo kao kad bi trener Reala rekao pobedili bi da je Panter omašio onu trojku... Uvek ista priča

Branislav Zecevic

pre preko 1 godinu

Moras da pogadjas otvorene suteve ako hoces necemu da sa nadas. Sa 23/6 za 3 poena i 9 promasenih slobodnih bacanja ne mozes dobiti ni losije ekipe od Reala.To je Zeljko hteo da kaze.
R

Ros

pre preko 1 godinu

Pa to je i rekao... pročitaj izjavu posle prve utakmice

geostartraca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Pa prijatelju vi se samo i isključivo oslanjate na šut i to je skoro pa sve, možda ako Lesor uhvati neku loptu i umuva je u koš.

PFK NIŠ

pre preko 1 godinu

Pa ne znam koliko znas, igra je zasnovana na sutu, dakle, sutiras da dajes poene, a ako si mislio da dobijemo 1:3, 2:3, mozda bolje da pratis fudbal...
g

gostbre

pre preko 1 godinu

bravo zeljko bravo momci i da je to to dostaje...al idemo dalje madrid je nase dvoriste...vamos partizan vamos fuenlabrada
N

NemanjaBeeGee

pre preko 1 godinu

Jel moguće da čovek izjavi kako je jedan skok Tavaresa rešio utakmicu?!
a

aaaq

pre preko 1 godinu

jeste, da je tu ihvaio Patrizan imas 56 sek i posed... ovako 2+1 pdose na plus 5
g

glok

pre preko 1 godinu

A sta da Gos nije dao auto kos i izgubio na 1:20 loptu gde nema nikoga?Znaci +6 napad za Real mec resen, covek pravi skandale.