Komentari na vest

Za Durenta Jokić nije ni među trojicom najboljih

H

Hulio

pre preko 2 godine

Zagorac MVP.. Lepo je covek rekao kada je odlazio iz pokusaj nba da mu je mesto u nba hahahahs
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Ništa novo,isto kao i prošle godine kad nije imao konkurenciju a Embid koji je bio odigrao 20 utakmica manje bio kandidat za MVP.Ne krivim Durenta,jedan od retkih koji je imao pohvale za Jokića,da smo u Evropi pevao bi on drugu pesmu,nadam se samo da će ljudi koji budu glasali doneti pravu odluku....Da ostavimo sa strane da je Jokić Srbin,ovo je vredjanje ljudske inteligencije.Nedavno je Bruklin koji je imao 5-6 poraza u nizu pobedio Filadelfiju sa 29 poena razlike,Embid 27 poena,15 slobodna bacanja.isto tako protiv Bostona gubili 50 razlike,Embid 19 poena 13 slobodnih bacanja,možete da zamislite koliko je takvih utakmica bilo i to da bude MVP.Neću grešiti dušu čovek igra stvarno dobro tokom cele sezone ali kada se gledaju statistički parametni onda je on iza Jokića.Jokić ima duplo bolju sezonu nego prošle godine,od početka sezone dominira,u 30 od 40 kategorija je bolji od Embida,igra za tim,bez drugog i trećeg igrača Denvera,bez njega Denver najslabija ekipa u NBA ikada tako kažu amerikanci,nadoknadili su -19 protiv Filadelfije,najveći preokret Denvera tokom ove sezone,oborio mnoge rekorde ove sezone koji nisu obarani po 30,40,50 godina,čovek pleše po terenu,nikad ne znaš šta će uraditi,igra sve živo,da ne igra nikad ne bi bio MVP.
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Aha cub derozan i morant.hahahahhaa kakav cirkus...majstore, Doncic ,Jokic Janis i Embid , ova dvojica nisu u konkurenciji.

MilosCikago

pre preko 2 godine

Nista cudno za ameriku. Ovi crnci stwlno kukaju na nejednakosti neke i neke nepravilnosti, rasizam itd a ustvari oni su ti koji sve pocinju i zavrsavaju. I mleko bi crno pili da ga imaju zato me ni ne cudi taj njegov spisak, 90% cenih igraca ce isto tako reagovati tako da..
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Klasican crnacki rasizam na delu.
I

Ivan Nbg

pre preko 2 godine

Kako li mu neki belac nije na listi.. Bas cudno nema sta..
g

gunners

pre preko 2 godine

Vnarigo klasicni
Z

Zli_Vuk81

pre preko 2 godine

A najsposobniji si ,izgleda,da lupetaš gluposti... ;)
U

Ustirinen

pre preko 2 godine

Durent je jedan od retkih velikih igraca koji ponekad okaci neki Jokicev potez ili pohvali njegovu igru na twitteru ili u medijima