Komentari na vest

Važno je zvati se Nikola, struka sa Italijom dobila što je želela, Nemci savršena uvertira za Grčku

s

srpski orlovi

pre oko 2 godine

Dali neko zna link na netu za pracenje uzivo srbija-nemacka ne na rts-u?
M

Misko raza

pre oko 2 godine

Rastemo iz meca u mec. Kasnimo 3 godine za ovim konceptom gde su Jokic i Micic liferi a ostali treba da se pronadju i kliknu kao tim, to je vec Djordjevic trebao da uradi u Kini ali je zakasnio. Sada imamo Jokica 27 i Micica 28 godina koji se tek sada profilisu kao lideri a tebali su sa 25 da budu pronovisani, to je greska saveza Juce ok sve, samo nisam razumeo da se vadi Jaramaz i uvodi Marinkovic kada je Jaramaz stisnuo odbranu vhunski i bip iedan od najzasluznijih za preokret zbog defanzive. Verujem u Momke i Pesica. Jokic Milutinov ubitacan tandem.
R

Realno...

pre oko 2 godine

Sve je top... Vidim proziva se Nedović koji ako ga krene, može da zatrpa koš...Ali niko ne govori za Marinkovića koji ni u španskoj ligi, niti u evropi, niti u reprezentaciji ništa NE MOŽE DA POGODI! NEVEROVATNI SMO!!!
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Nedovoć je planiran kao starter na poziciji 2, a Marinković neće ni putovati. Zato su prozivke takve.
S

Saśa_PFC

pre oko 2 godine

Sce ovo sto smo videli u 2.dosadasnje utakmice je na vrhunskom nivou i S.Pesic jako dobro zna sta radi.Za one koji neznaju sta je i ko je Pesic u Srpskoj i Jugoslovenskoj kosarci neka pogledaju film 250 stepenika i posle toga bice svima jasnije.Ocigledno je da je napravio pravi potez kada je eliminisao Teodosica i odlicno procenio da nije igrac za klupu ali ne u smislu da je los igrac vec da bi samo svojim losim primerom i ponasanjem dok se nalazi pri reprezentaciji remetio duh ekipe zbog saznanja da nije igrac prve petorke.Micic je u ovom trenutku na mnogo vecem nivou od Teodosica i ako mora Pesic da bira a morao je izabrao je na pravi nacin.Sto se tice Marinkovica,Nedovica,Lucica i ostalih koje kritikujete nisu u reprezentaciji da bi napravili razliku na terenu vec da bi šibali protivnicke igrace a ostatak ekipe je tu da pravi rezultat.
G

Gost22a

pre oko 2 godine

Slazem se ali kada ce ga krenuti Marinkovic je dao 4 trojke na dva meca i par dvojki nedovic 3poena Sut za tri 0/8 i dve asistencije tuga
s

sssssssss

pre oko 2 godine

nasi lezerno usli u mec, italijani nalozeni, ali onda smo zbili redove, tad se dese situacije kao juce gde Kalinic ide na Melija kao u nflu i obezbedi skok, oduvao ga je u tom duelu.
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Juce smo igrali bez Gudurica koji je odličan igrac i licno dzordan za Marinkovica, bez Nedivica, ko prati EL zna o kakvom se igracu radi.. Ovi sto lupetaju sto je masio trojke protiv Slovenije razumeju se u ovaj sport ko moja baba, a slobodno mogu da kazem to su gluperde i to navijaci mog kluba.. Nedovic je paklen igrac.. I na kraju Bjelica.. sa ova tri igraca na ovu rep to je druga dimenzija i sirina u rosteru.. Da Bogdanovic nije povredjen potpisao bi kucu da bi se prosetali do zlata..
L

Ljubanjac

pre oko 2 godine

Ako se Avramović oporavi, Gudurić sigurno ne putuje na prvenstvo druže moj.
t

tsoG

pre oko 2 godine

Jokić je genijalac (makar za košarku). Jednostavno je razume trenutno na većem nivou od svih ostalih. Uživanje je gledati ga kako igra.
G

Gost samo gost

pre oko 2 godine

Lose da losije ne moxe.Sta ce Jaramaz,Jagodic-Kuridza,Davidovac,Marinkovic,Avrsmovic, u reprezentaciji.Jedino sto me obradovalo je to sto je nadyvani zabar selektor Italije razbucao zapisnicki sto od besa.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Pa ovako da ti kazem Jaramaz je igrac Bajerna, igrao je sasvim fino u EL, valjda je to dovoljno za neki siri spisak bar, Avramovic koliko god da ga ne volim, za reprezentaciju uvek igra dobro, a i solidan je igrac (trenutno i nemamo nesto mnogo boljih plejmejkera od njega). S druge strane Davidovac je igrac koji moze da igra od 1 do 5 sve pozicije, veoma je inteligentan igrac, pristojan defanzivac, pristojan i napred, radi za ekipu. Jagodic Kuridzi je ovo nagrada verovatno jer se odazivao za vreme kvalifikacionih prozora, a cisto sumnjam da ce uci u 12, a za Vanju Marinkovic vec ti ne mogu odgovoriti, ni ja ne vidim sto bi ga neko i na siri spisak stavio kada covek dosta dugo nema ni klub uopste.
S

Srbin je MVP

pre oko 2 godine

Ali Jokara brat koji postavlja igrače za poslednji napad, nacrtao čovek akciju na terenu. Genije!
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Previse teksta za jednu prijateljsku utakmicu, nista nismo dobili mi ovde niti bi smo izgubili da smo utakmicu izgubili. Ovaj tim ima kvalitet za zlato, to se znalo i zna, da je Bogdan tu bili bi smo ubedljivo prvi favoriti. Dobicemo nesto tek ako dobijemo Grke i Turke u kvalifikacijama, sto rezultatski, sto na samopouzdanju.
@

@realno

pre oko 2 godine

Realno posmatrano, ti previše razmišljaš.
S

Srpski Orao

pre oko 2 godine

Mi smo sa Slovenijom i Italijom (i Nemačkom danas) dobili baš ono što nam je trebalo a to su jake pripremne utakmice u kojima tačno možemo da vidimo gde smo i šta još treba da se doradi u ovom trenutku. Nemam sumnje da će to biti kako treba, prvo u kvalifikacijama, a onda i na prvenstvu.
G

Gost 83

pre oko 2 godine

Nemačka i italija jake utakmice? Idi bavi se klikeranjem.
@

@Gost 83

pre oko 2 godine

klikerasu verovatno smo trebali igrati kao kod nekih prethodnih trenera utakmice sa borac cacak finskom i novim zelandom to su bili do jaja protivnici

Wolfasin_Gerilac

pre oko 2 godine

Vasa Micić i Vladimir Lučić su takođe igrači bez kojih bi mogli da sanjamo borbu za medalju. 🔴🔵⚪
G

Gost 83

pre oko 2 godine

Vaso mrš napole
S

Sadus

pre oko 2 godine

Doktor Nikola Jokic ce tek zapusiti usta svim internet i tastatura patriotama i svima koji su pisali idi jasi konje i tako te primitivno stvari. Uzivajte i gledajte najboljeg kosarkasa na svetu Mada nama srbima i to smeta ocigledno !! Nikola doktoree hvala
Z

Zapravo

pre oko 2 godine

Neće zapušiti sve i da osvoji zlato
B

B okser

pre oko 2 godine

Da nisam gledao utakmicu pa i da vam poverujem haha
@

@bokser

pre oko 2 godine

Onda si gledao neku drugu utakmicu, haha
G

Gost87

pre oko 2 godine

Imam utisak da će Jokić sutra biti vrhunski trener. Samo ako bude želeo time da se bavi.