Komentari na vest

Vanredno stanje u Madridu! Čus Mateo digao uzbunu i zakazao trening u devet ujutru

g

gro

pre preko 1 godinu

buć mateo
B

BANISA

pre preko 1 godinu

HOCEMOLIDAPLACEMOSADAZBOGTOGASTOIMAJUSTARTIMINEDORASLOGTRENERAAPUNONOVCAIJAKBUDZETNERAZUMEMNAVIJACEZVEZDEKOJISEBAVETIMSTVARIMAZATONIKADNISTAGLEDAJUSVOJEDVORISTETOJEJEDINIKORAKNAPREDNARAVNOUCIIUGLEDAJSENAKOMSIJENISTASTRASNOSAMONAPREDINSTITUCIJO..
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta reci definitivno je gospodin Cus Mateo kriv za taj poslednji napad sto nije pravio faul nego je branio napad ali braco Zvezdasi pa pobedio bi Partizan i u produzecima.Naravno da je do njih doslo.
a

abc

pre preko 1 godinu

Može da zakaže i tri treninga dnevno u naredne tri godine ali od Muse igrača napraviti neče, ni on ni bilo ko drugi. Dečko neije dovoljno inteligentan da bi nosio igru u velikom klubu, koliko pacerskih poteza je imao zaključno sa onim pokušajem nogicom da kao Harden dobije faul.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Težak dunster i overa koliko je generalno EL i kosarkaska takmicenja neozbiljno i totalno finansijski promaseno dešavanje!!Budzeti po 40 i vise miliona € poput Reala,Monaka,Barce Makabija,Turaka a ranije Grka te Rusa i nagrade za ekipe od 1-2 miliona €,skromni prihodi od ulaznica,TV prava su odreda siguran i veliki gubitak za sve klubove koji su u EL!!!Neshvatljivo da tskmicenje koje je vrlo gledano,pune su dvorane i na kraju interesantno sa solidnim utakmicama pravi gubitke u desetinama miliona € po klubu!!!Tako i ovi iz Srbije sigurno po 10-15 miliona € čistog gubitka koje jedino država s narodne grbače mora da odere i da im da opstaju!!!Koji je tu interes sem pučkih poriva nikom nije jasno:izuzimajući menadžere,sudije,rukovodstvo EL i osoblje,možda TV kuće koje prenose i prodaju epp vreme .Svi ostali dubioza a ovaj protočni bojler igrača koji se vrte u krug po klubovima svake godine mažnjava solidne pare Non stop!!!Sve dok ne bude ozbiljnih sponzora i u milionima € garantovanih nagrada klubovima će i ovi balvan treneri poput Matea da se obrću po terenima i prave cirkus od ozbiljne igre!!!
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Ovo je već ideja. Omalovažiti takmičenje u kojem pojedini klubovi nemaju uspeha. ABA je bitnija i KLS, verovatno. Tu gubitaka nema. Ali svakako treba da rade na marketingu. Zato se i ubacuju London i Pariz pored već postojećih Berlina i Madrida, pa i Dubaji. Ako se taj plan ne ostvari euroliga će ostati na nivou svetske lige u vaterpolu
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Pa on je taj trening trebao da zakaže zbog sebe. Jedini je on krivac što su izgubili. Umesto da praviš faul i ideš u penal završnicu on pametuje na 21 sekundu do kraja. Ali nije samo to odlučilo sinoć već generalno loše vođenje ekipe. Na ovom nivou i sa ovakvim timovima na tri minuta do kraja ti ne smeš da izgubiš 7 razlike!
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Upravo to... Još kad na sve dodaš da su vodili pola koša, da je loptu dobio Lesor koji je i preneo preko pola...umesto faul na njemu, pušta se da lopta dođe kod Puntera manje od 10 sec do kraja... Ni Jovanović ne bi postavio stvari ovako diletantski...
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Mateo presmesan trener nedostojan kluba kakav je Real.
0

007 james

pre preko 1 godinu

Hahacu 9 ujutru mozes misliti pa Dule posle poraza zakazivao u 7 a dotle do 1-2 nocu analiziraju mec zbog kog imaju trening u 7
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ako Tavares ne bude spreman nema razloga za brigu. Ljulj 36, Rodrigez 37, Fernandez 38, Rendolf 34 previše iscedjeni za ovaj nivo, ostalih 6-7 igrača su 50-50 sa našim momcima!
z

znali su oni

pre preko 1 godinu

ko je partizan, igrali su s nama nedavno u bg a i umadridu.. porazi su sastavni deo sporta a ne tragedija..nije partizan prestao da postoji posle burse a nece ni real, ako izgubi seriju