Komentari na vest

Trojka za televizijske špice i skalp Reala, Panter pocepao mrežicu! (VIDEO)

M

M11

pre preko 1 godinu

Navijam za zvezdu i pritom ne pratim basket skoro nikad..jednostavno me ne privlaci kao sport..izasla mi vest pa udjoh da bacim oko..cestitam na pobedi...koliko vas nece ove sezone u fudbalu vraca vam se u kosarci..potrebni su uvek jaki timovi zemlji..bez partizana nema ni jake zvezde..i obrnuto..i veceras neka pobedi bolji..neka pobedi fudbal...
V

Vlado Djurović

pre preko 1 godinu

i dalje mislim da je greška što je zadnji napad išao na Pantera...🔍
A

Astoria

pre preko 1 godinu

Panter - Durent za siromasne. Ali svaka mu cast kako resava neizvesne zavrsnice.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Ladan kao špricer, uvek opasno tih. Reprezentacija. Spavaš li mirno Svetislave Pešiću
w

wien111

pre preko 1 godinu

Sutra ide nova donacija za porez!!! Napred Partizan!!!
T

Trojka

pre preko 1 godinu

Čovek sa srpskim pasošem kao nekad Sale Djordjevic

BorisPL

pre preko 1 godinu

ljudi Zvezdas sam,ali svaka cast na pobedi,jos u zadnjoj sekundi,svaka cast. Jako mi ke zao sto moja Zvezda ne igra zavrsnicu,ali dobro,bice bolje sl godine... Ali stvarno nakezio sađ se ,svaka cast 👏👏👏
j

jsd

pre preko 1 godinu

Ja stvarno ne mogu da verujem da partizanovi navijaci u ovom momentu prozivaju zvezdu i da je vecina komentara na tu temu !?!? Zaista smo cudan narod....evo kao najveci moguci cigan jedan komentar cu dati ,kao fanaticni zaljubljenik u soort,a znam da cu nabiti minuse,pitanje je da li ce ga i pustiti,kao prvo,da sam ne daj boze grobar,sada ne bih pisao i citao nego slavio uz pivo i to na ulici,jer ova pobeda to zasluzuje,ja iskreno cestitam svim grobarima,po meni potpuno zasluzena,pre 20 dana sam ovde napisao da partizan ima velike sanse protiv reala,koji je pun isluzenih igraca,i rekao sam da tim kome su musa i hezonja glavni igraci nije ozbiljan klub,dobio sam 120 minusa i komentare da malerisem partizan,isto mislim danas,cak sam uveren da je sigurno 3:1 za partizan,mozda i 3:0 ako tavares ne igrao u cetvrtak...trener amater,isluzeni igraci,nemaju vise ni logisticku podrsku,jer ajmo realno reci kad je neko imao ovako sudjenje u madridu,tri napada i tri faula u napadu pa sve i da jesu se nikada nisu svirali realu,faul cist pantera u napadu gde nabada musu i posle daje 3+1 i ona licna musi pri sutu i to za bacanje...,bilo je odluka i na stetu partizana,ali ovo sudjenje bih pozelio zvezdi uvek...jos jednom cestitke svim grobarima,uzivajte,zasluzena pobeda i uzivajte u pobedi,a za nasa peckanja ima vremena u finalu ABA
e

ercov

pre preko 1 godinu

Komsija, budi iskren, ipak ti nije lako.
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Malo ti se prividjaju stvari. Nemoj da siris mrznju, svi koji to rade, vrati im se najgore.
t

ti si lud druze...

pre preko 1 godinu

zivis za minuse i pluseve...ako tebi ova pobeda od vcrs nije potpuno zasluzena, ti nemas pojma o kosarci ama bas nista kao i svaki navijac zvezde .
p

pfc

pre preko 1 godinu

Druze, najduzu recenicu u istoriji si napisao. Nigde tacke.
j

jsd

pre preko 1 godinu

Posto vidim ovde ima i nekih lektora,evo im odgovora,aj reci gde je tacka trebala biti,a da nije stavljena ? ,Idemo dalje sa odgovorima,2 puta sam ponovio POTPUNO ZASLUZENA POBEDA,evo jos jednom kazem,POTPUNO ZASLUZENA,idemo dalje,kazes da mi nije lako,zasto mislis ???? Pa ja nisam kao vi ,da nesto vise mrzim,nego sto drugo volim,meni nije lako kad zvezda izgubi,a veceras sam gledao obe utakmice kao sportski fanatik i bez emocija,da ki sam navijao za partizan,pa nisam naravno,i nisam licemer,a da li zivim od minusa i pluseva,pa bas me briga za to,ali sam to pomenuo jer ovde cim ostavis komentar znas kako ce proci,sto je cudno,jer i pored cestitanja svim grobarima i reci da je zasluzeno,opet prozivke,ali bas me briga...voleo bih ove stranice da budu takve da se argumentima raspravljamo,a ne klinackim,pubertetlijskim prepucavanjima.
j

jsd

pre preko 1 godinu

Koja mrznja je sirena,ajmo argumente daj ???
p

ppp

pre preko 1 godinu

Pukni od muke panteru.Sto ne pomenes trojku ponistenu, pa koliko faula su nama sudili u napadu, sudije su gurale Real a ne nas, samo ti od zavisti neces da kazes.Panter za muku pantera iz predgradja.
E

E pa vidis...

pre preko 1 godinu

ne daje Bog, da takvi kao ti navijate za Partizan. Vama je presudio da navijate za nepostojeci klub.
P

Peyko

pre preko 1 godinu

Hvala na čestitkama, ako je uopste bilo namere da čestitaš na pobedi. Posto ti je zapravo celo izlaganje završeno kako tebi izgleda, valjda suđenjem u našu koristi. Posto si video to sto si naveo, čudi me kako nisi video nesvirane faulove na zakucavanju Smajlija od strane Tavaresa, pa i Yabuselea na Lessortom. Kako se Tavaresovi faulovi rasporedjuju na druge saigrače. Video si ne sviran faul nad Musom ali nisi video izmisljen faul nad Musom za tri poena. Po tebi kad je pri šutu promašio i saplitao nasu kontru trebalo su mu opet svirati tri bacanja. Ima jos mnogo sitnih navlačenje za Real koje ti nisi video. I ko sto reče ako ti je ovo odlicno suđenje za Partizan, pa ga i vama želiš. Svim srcem cu navijati da imate ovako "pošteno" suđenje. A od kosarkaskog fanatika kot tebe postoji samo fanatik. Kosarku ti nisi gledao, jer da jesi, video bi i ono sto se dešavalo na utakmici.
6

6687

pre preko 1 godinu

dobro je, bar je domaci igrac dao odlucujuci kos, da nas ne zezaju komsije

The Intersect

pre preko 1 godinu

Kapiten kapitenski, kada treba.
m

metalika moj dobar

pre preko 1 godinu

oprostite sto sam za trenutak zacutao ...evo ga opet javlja mi se
0

011

pre preko 1 godinu

Eto zasto vredi 1,5 miliona... Jer ima onu stvar do poda! 💪💪🏁🏁
N

No.1

pre preko 1 godinu

Ima tu još lufta, Naneli i Egzum (samo su tri šuta ubacili iz igre od 8) oni dodaju gas za 0:2
1

123456789V

pre preko 1 godinu

Plus Anđušića čuvamo za treću i Kaunas...
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Kad sam ja kao zvezdas skocio sa stolice, mogu misliti kako je grobarima bilo ....
!

!!!

pre preko 1 godinu

nisi ti navijac zvezde!
H

HakeemTheDream

pre preko 1 godinu

@rsczz Za svako poštovanje. Nije mi jasno otkud tolika mržnja sa obe strane, samo da komšiji crkne krava. Mogu misliti šta će biti dogodine ako obe ekipe budu u Top 8..
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

U MADRIDU GROBNICA OD ZLATA!!!!
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Dugujete nekoliko godina života, ali vredelo je! Vraćaju se dani pobede
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Kakva lepotica od šuta! Aaaaaaaaaaa