Komentari na vest

To više nije derbi, to je utakmica Olimpijakosovog iživljavanja

B

Bruka i sramota

pre preko 1 godinu

Ovaj Radonjic jedino Zvezdu moze da pobedi i to u gostima. Svi drugi ga peglaju i u Atini i kod kuce osim naravno Zvezde koju ce jedino dva puta da dobiju. Najgori trener u istoriji Panatinaikosa.
I

Immobile

pre preko 1 godinu

Panata nema ekipu realno. Tim koji je užasno selektiran,a ujedno ne i toliko jeftin. Gudaitis,čemu taj centar služi i šta je njegova uloga a sigurno ga debelo plaćaju. Andrews sedi već 2 meseca kao otpisan,takođe doveden kao ozbiljno pojačanje. Grigonis od koga se očekivalo dosta,malo malo pa povreda. Wolters takođe ispovređivan ni nalik onome iz Crvene zvezde. Domaći igrači ne postoje. Papajanisa svaki centar obilazi u napadu kao da je policijac koji usmerava saobraćaj. Ovi ostali ni ne igraju,braća Kalaicakis večiti talenti. Jorgos koji se vratio iz NBA ne donosi nikakav kvalitet ni u jednom ni u drugom pravcu. I sve se svodi na improvizaciju i individualan kvalitet Dvejna Bejkona,za kog je Radonjić kada je on izrazio želju da potpiše za Panatu oštro demantovao te navode i okarakterisao ga kao igrača koji se ne uklapa u njegov sistem,3 dana nakon te izjave potpisuje za Panatinaikos i postaje glavni igrač u sistemu Dejana Radonjića... Derik Vilijams bljesne s vremena na vreme i odigra solidnu odbranu i to je manje više to... Dejan Radonjić i njegove ekipe karakterišu jaka defanziva i dobra tranzicija. Ovde to ne postoji. I čini se da Radonjić ima dosta manje odrešene ruke u odnosu na drugi deo prvog mandata i drugog mandata u Crvenoj zvezdi. Ali i sve ovo je razumljivo pošto je Panatinaikos na funkciju sportskog direktora postavio Argirisa Pedulakisa. Čovek koji u 3 mandata vođenja Panatinaikosa u ukupnom trajanju od 4 i po godine uzeo samo jednu titulu i to u momentima kada je imao bolje timove od Panate. Njemu vlasnici dosta više veruju i on povlači glavne poteze uz njih. Dejan Radonjić je ovde dosta pogrešio,jer od samog starta nema podršku navijača koji su navikli na visoke ambicije, ima taj sportski sektor koji povlači svoje konce bez njega i tako... Uglavnom Panatinaikos tumara iz sezone u sezone. Janakopulos se vratio novac je opet tu,ali to i dalje izgleda slično kao i u prethodne 2,3 godine.
1

149

pre preko 1 godinu

T H E C O A C H W I T H O U T R O A M I N G ! ! ! !
D

Drvo

pre preko 1 godinu

U Bajernu se ne slazu. kazu bolji od debele devojke, Radonja redovno osvajao titule, Trinki ne moze pa ne moze.
a

arhitekt

pre preko 1 godinu

Ko? Dule Vujošević? To je onaj sasušeni nekrunisani vladar moćne rumunske škole košarke? E...onda je to ok.
D

DrvoMama

pre preko 1 godinu

Trener bez roaminga Dajte mu jos malo su ovi igraci Zavrsio je karijeru poslao ga Zoc u zaborav, nema vise vracanja u Zvezdu tu je sada celavi
D

Djape45

pre preko 1 godinu

Ne znam sta mi je fascinantnije, to sto je grobara uslo na vest o tome kako je Olimpijakos razbio Panatu i lajkovalo ti komentar, ili što si u svojoj glavi stvorio sliku da ga je Obradović oterao a Radonja mu uzeo sve titule prošle sezone
H

Hhh

pre preko 1 godinu

On jedino moze sa Zocom da se poigra. Od maltretiranja prosle godine pobegao iz lige. Zoc nije mogao da izdrzi psihički tu torturu.
E

E svasta

pre preko 1 godinu

Super su se poigrali u sred Atine ih lagano opeglao Partizan. Jedino se sa vama poigrao i to kod vas u gostima. I ponovo ce jedino vas da dobije u Atini.