Komentari na vest

Teodosić: Ovakva odbrana je put za nastavak sezone, lepo je kad vidiš da se ceni bacanje za loptu

g

glavati.ateista

pre 7 meseci

Bolji sam ja od ovoga. Ja imam karijeru iz kafića i na Tviteru gradim karijeru kad mi već sport i škola nisu išli.
E

Ej ljudi

pre 7 meseci

Vidite li štampu i medije kako se ponašaju kad Zvezda ponizi takvog velikana?! Danas ka da je dan žalosti! Pogledajte kako pišu kad prdizan sa zvukom sirene pobijedi taj isti klub u meču kojem je bio inferioran… pogledajte eksploziju odusevljenja kad oni pobijede čukarički u dubokoj nadoknadi uz pomoc sudije i saveza, kao da su pobjednici LS!!! Pa tako se voli “pastorče”
A

AhahHB

pre 7 meseci

Koliko sutra cete ga opet pljuvati!
g

glavati.ateista

pre 7 meseci

Naravno da hoćemo kada nas Čika Ostoja hrani hlebom i plaća espreso.
Л

Леми КНД

pre 7 meseci

Чудан је тај Звездин дрес, никад у каријери нисам видео Теа да игра овакву одбрану и да се "бије", о нападу је сувишно и реч написати. Само дубоки наклон докторе ове игре и ништа више. Спортски поздрав и гази Звездо!
S

SUNĐER

pre 7 meseci

Spavaš li mirno Svetislave Pešiću?
J

Jahah

pre 7 meseci

Spava!
D

Djape45

pre 7 meseci

Šteta što nije došao ranije ali vidi se da Teo grize i daje 200% za svoju Zvezdu i u ovim godinama. Bravo momci, idemo do top8, dug je put.
P

Prvaci Evrope

pre 7 meseci

Hoćemo pobedu protiv Olimpijakosa u Pireju u četvartak uveče 🔴⚪🇷🇸
B

Bogdan58

pre 7 meseci

Miloš genije košarke !!!
U

U inat dušmanima

pre 7 meseci

Neka neko javi Nejpiru da se ne vraća. Zbog njega nas je Partizan dva puta razbio. Ako se vrati, Partizan osvaja sve trofeje ove sezone.
М

Марјан

pre 7 meseci

Милоше, власниче ове игре!
G

Gallina

pre 7 meseci

Teo majstore, kapa dole!
S

Studentski centar

pre 7 meseci

Samo da podsetim na jednu vrlo bitnu cinjenicu koja treba da se upamti dobro,Zvezda protiv mocne Barse u gostina izgubila manjom razlikom nego fuzionisana igokea na domacem terenu u Areni,evo sad opet ista prica,igokea sns na jedvite jade dobila Fener kuci a Zvezda se bukvalno prosetala protiv te iste ekipe,cisto da se zna ko je gazda i ko bolje igra Evroligu a koga sa 50mil budzetom redovno deljaju Studenti filijala Buducnosti,Mega i Igokea 2...itd itd to je jednostavno cinjenica!
g

glupost

pre 7 meseci

Evo to kazem kao navijac Zvezde-apsolutno nema nikakve veze. Los ulaz u utakmicu uz jos mnogo faktora to donesu. Partizan je dobio Zvezdu dve vezane utakmice, tako da, podaci ko je koliko izgubio, na kom terenu, ko je primio vise ili manje koseva su apsolutno nevazni. Vazna ce samo biti tabela na kraju sezone, a ove godine ce biti tesno. Srbija tesko da ce imati 2 predstavnika u Top8, tako da, budimo to mi.
j

jonkoping

pre 7 meseci

Taj isti Partizan vas je dobio dva puta tako da... Slavi svoju pobedu, razneli ste Fenerbahce, a ne da brojis poraze ekipe od koje je tvoj tim izgubio dva puta.. Ima do maja mnogo, tek treba da se igra kosarka...
E

Ej ej ej

pre 7 meseci

@jonkoping, zaboravio si da taj partizan koji je nas 2 put pobijedio sa 1-2 posjeda razlike ima sudije i bodirogu…
D

Da podsetim...

pre 7 meseci

KAKO ONO REKOSE HEJTERI OVDE PRE MESEC DANA,MILOS JE "MATOR" NEMA NISTA OD NJEGA CIST PROMASAJ...HAHA VAZI!
F

Familija

pre 7 meseci

Oni žive u košarkaškom neznanju Teo to je košarkaško blago a nama je to tako falilo svih ovih godina a godine pa trofej u Evroligi se osvaja i sa 20 i sa 36 godina druga stvar kada imaš Teodosića za igrača ili saigrača svi ostali u ekipi imaju koga da pitaju da saslušaju da budu deo toga da znaju ko je i iza i ispred njih neverovatno je to da je Teo jedno deset sezona od 15 koliko ih ima u Evroligi bio najbolji košarkaš takmičenja nema tog trenera na svetu koji Teodosića ne bi hteo u rosteru on ima tačno toliko trofeja koliko kako ih ti zoveš hejteri imaju njihovih komentara zato pusti ih neka pišu a neka Miloš doda još jedan Evroligaški trofej u svoje vitrine taj trofej bi lepo stajao i našim CRVENO BELIM vitrinama a kada imamo Teodosića nekako te stvari po sebi idu ruku pod ruku ako si ih isprozivao tako i treba ali hejteri svakako zaustaviti crveno belu mašineriju neće sa Teodosićem do titula i pobeda NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
H

Haha

pre 7 meseci

Ovi što ostavljaju svakakve komentare stvarno ne znaju mnogo o košarci. Pišu kako smo sve pogadjali, oni ništa i ispade kao da Zvezda nije ni igrala odbranu. Partizan je u drugom poluvremenu odigrao vrhunsku odbranu i zato je dobio Fener. Zvezda je napokon odigrala celu utakmicu vrhunsku odbranu. Raduje mnogo što imamo dosta igrača u napadu sa poenima u rukama. Na ove večeras treba dodati Geidratisa, Tobija, Nejpir, Hangu, Davidovca, Simona.. Svi oni mogu da imaju 10-15poena u rukama, ali bitna je odbrana. Takodje raduje i to što je večeras bilo bar 5-6 neverovatno uočljivih grešaka na štetu Zvezdu. Da je bio egal, sudije bi direktno uticale na rezultat. Zaista šteta da je ovoliko loše sudjenje u evroligi. Baš kao što je bilo i na SP. I ovo ne kažem samo zbog Zvezde već je generalno sudjenje veoma loše.
H

Haha

pre 7 meseci

I da, mnogi ovde spominju naš "lagan" raspored... treba da znaju da smo već igrali sa 4 tima koji se trenutno nalaze od 1 do 6 mesta. I plus Partizan i Žalgiris u gostima. Jedine dve lakše utakmice su bile Asvel sa Parkerom i Bajern osakaćen povredama.
G

Gost.......

pre 7 meseci

Da a fener je dao 56 poena a sa KKP tolko u prvom......promasili tolko i otvorenih trojki, za dva ocaj, pod kosem strasno.....smiri se, ne pali se.....ti si bas granitni igrac odbrane....
1

12345m12345

pre 7 meseci

to samo govori o vasoj odbrani...
P

Psi ho

pre 7 meseci

Jel sada razumes zasto je Zoc kriv, ne postavlja dobro odbranu
C

CBR11

pre 7 meseci

Teo=KOSARKA
F

Familija

pre 7 meseci

Teodosić to jeste košarka BRAVO LAVOVI idemo dalje NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
T

TEO PENZOS

pre 7 meseci

NE PALI SE , IŠAO TE ŠUT U OVOJ UTAKMICI, NA SLEDEĆIH 5 ĆEŠ DA ZAKAŽEŠ I ONDA NEĆEŠ DAVATI INTERVJU VEĆ ČEŠ DA HISTERIŠEŠ I DA POBEGNEŠ U SVAČIONICU BEZ DA POZDRAVIŠ NAVIJAČE KOJI SU DOŠLI DA TE BODRE KAO ŠTO ZNAŠ DA URADIŠ!!!
f

ff

pre 7 meseci

Placi
r

riher plejt

pre 7 meseci

Teo kapiten!!! Podrska ekipi