Komentari na vest

Svetislav Pešić za Mozzart Sport: Bilo je fascinantnih igrača, ali u ovom dobu najbolji je Nikola Jokić

a

ajdehoven

pre preko 1 godinu

Sramno sto necete da mi o javite komentar o najvecoj NULI od necoveka,danilovica predraga. Njegova izjava o Jokicu.
v

vfdd

pre preko 1 godinu

Ne znam mislim da je coveka vreme pregazilo i to je problem ne samo njegov nego svih starijih koji su navikli na jedan sistem a nisu napredovali i prilagodili se novom vremenu. Pesic da se ne lazemo ima lak posao, ima najboljeg igraca, mozda i svih vremena na vrhuncu, samo treba da napravi tim oko njega, da mu obezbedi igrace slicne kao u Denveru. Pre svih trebaju mu suteri, da Joker moze da podeli asistenciju, greska bi bila da ga opterete da on mora da zavrsava akciju kosgeterski, nego Jokica pustiti da igra, razigrava, postize koseve, skace... Treba mu Bogadanovic koji to resava trojkom izraziti suter, isto tako Marinkovic koji je isto suter pre svega. Jokicu treba neko i dominatan fizicki da moze da skace, trci, da mu nabacuje na alejup. Za to bi Lucic bio Ok, ali sada kad ga nema mora neko drugi. Naravno tu su Bjelica, Nedovic, Pokusevski, Jovic, Petrusev, Smajlagic, Gurovic...
m

monteroo

pre preko 1 godinu

Jokic sinoc minut pre kraja na ivici totalnog sloma ...emotivno,fizicki...koja je to potrosnja...on sad mora na dvomesecni odmor... A Pesic ce ga opet koristiti kao teskog razaraca iz 86 ste.on covek tim...trebaju nam samo dva sutera..tipa bili beron...ostalo nebitno ..jokica cuvaju trojica ..a on sve vidi..
l

lllaa

pre preko 1 godinu

Sjasite sa momka bar par dana nela uziva u uspehu, posle procajte da o igranju za reprezentaciju. Nije proslo ni 24. sata od osvajanja titule bec ga stavljate pod pritisak, da sam na njegovom mestu oterao bih vas od tri lepe.
S

Sirotinja

pre preko 1 godinu

Pešić, Danilović...mi smo ostali u 20om veku.
g

gostivar

pre preko 1 godinu

Rece covek i ostavi ga na klupi...
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

I sa kojeg ti apsolutno ne znas da iskoristis , da napravis ekipu oko njega. Samo znas u odlucujucem mecu da ga zakucas za klupu. Nista izmislio nisam , svi smo svedoci.
v

veto123

pre preko 1 godinu

ma vidis bre da matori i dalje prica kako Malone zasniva ekipu oko Mareya pa onda je “tu” i Nikola !!! ahahaha, jednostavno sada je u situaciji da mora da kaze reci hvale za Jokica i ne zeli da ga prizna kao najboljeg igraca danasnjice. To bi automatski znacilo da je on kao kosarkaski strucnjak, skroz omasio u proceni. Sujeta ga udarila, a brod sa Jokicevim pristalicama isplovio. Ko se ukrcao, sada se smesi. Pesic definitivno nije na tom brodu
@

@veto123

pre preko 1 godinu

zanimljivo pricamo o coveku koji je vratio jokica u reprezentaciju nakon sto ga je celot koristio kao izmenu za bircu.i za kojeg je sam jokic rekao da mu je cast da mu bude trener
@

@@

pre preko 1 godinu

A sta treba da kaze, da je los trener i da lose procenjuje? Profesionalac sine, kaze lepi sta ima i skine teret sa vrata
K

Kardinal

pre preko 1 godinu

Sta je bre tu zaniljivo majstore??!! Nije ga Pesic vratio u repku, vec je Jokic svojom zaslugom dosao tu. Pa samo bi se jos vise ukopao da ga nije zvao. Pratim Pesica godinama, solidan trener, sklon greskama gledajuci prosecnog terenera. Sto kaze neko iznad, sujetan i definitivno nije pristalica Jokica.
b

bane992

pre preko 1 godinu

Jedna NBA liga se završila ranije nego ABA liga....toliko....bilo koji drugi komentar je suvišan...
h

hulio

pre preko 1 godinu

Dva trenera koja ne znaju da koriste Jokica su pod jedan Djordjevic pod dva Pesic...pogotovo Djordjevic stavljao Jokica na 4 a bobija na 5...gori trener ne postoji ,imas takvu 5-cu ti stavljas na 4..Pa Pesic drzi coveka na klupi ,svasta
k

kafici

pre preko 1 godinu

Dok Danilovic ne sidje sa mesta na kom je nema nam boljitka u reprezentativnoj kosarci. Uporedite rezultate u reprezentaciji Covica i Danilovica. Nebo i zemlja. Znam da ste jako izmanipulisani i plitkoumni u svojoh zaslepljenosti sa Partizanom, ali ovo je istina.

1992

pre preko 1 godinu

Ćoki je imao košarkaše koje je stvorio Partizan, a Saša igrače koje ste stvorili vi. :)
T

TAKOO JEEE

pre preko 1 godinu

Ti si svoje pokazao na Eurobasketu...ono sve sa Teodosicem..Mi smo strasni, pa ima jos strucnjaka osim ovog Pesica...Svaka mu cast na starim uspesima, ali ovo su druga vremena i druga kosarka...
S

Statistika ne laze

pre preko 1 godinu

Pesic na Evropskom i kvalifikacijama za SP ima 13-5 (73%). Celotije na Svetskom i kvalifikacija za to SP ima 13-7 (65%). Pametnome dosta.
(

(011.011)

pre preko 1 godinu

Realno Kukoc, Parker, Novicki, tim redom. Tačka.
g

gost007

pre preko 1 godinu

Verovatno si od toga odgledao par repriza parketa i novickog..
s

saguenay

pre preko 1 godinu

Nadam se da si barem odgledao 5 minuta finala da shvatiš da Nikola nije teškaš centar već plejmejker.
S

Sonsi

pre preko 1 godinu

Kari svaka cast tebi, ali ti vise nisi za ovo…
M

Majka Srbija

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo, ali dok ne osvoji zlato sa Srbijom ostace nedorecen. Narod u Srbiji i nasi Gastosi mnogo vise cene trofeje sa reprezentacijom, nego NBA prstenje!
N

N1204

pre preko 1 godinu

Eee moj druze,covek osvoji NBA ligu pritom je prvi igrac tima,lige....i ti kazes da je nedorecen,da imalo pratis kosarku znao bi da je sampion NBA najvece moguce dostignuce.
n

niko123

pre preko 1 godinu

Nije Nba, nego, Olimpijada, to će ti reci svaki kosarkas....
@

@Majka Srbija

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo, ali zlato sa reprzentacijom tesko da ce uzeti, to je ipak za Amere, Jeste on najbolji na tom terenu, ali posle njega bi na toj utakmici igrali 3-4 Amera priblizno njegovog nivoa, pa Bogdan, pa 3-4 Bogdanovog... Kvaliteta imamo, ali nam kvantiteta fali.
a

a ti ga

pre preko 1 godinu

Selektore zaboravio na klupi protiv Italije...
a

a sta reci

pre preko 1 godinu

za prethodnog selektora kojem je bio rezervna cetvorka iza bircevica
g

gost1978

pre preko 1 godinu

a ti gledaj kari, da ga ne zaboravis na klupi na sp kad se bude lomilo
c

celotije glavonjero

pre preko 1 godinu

njemu jokic bio glavni igrac a bivsi selektor izjavi samo bogdanovic moze sa danilovicem i mojom malenkosti
d

djjj

pre preko 1 godinu

Makar zna da ga postavi na centra a ne na cetvorku kao neko.
a

aca sa Floride

pre preko 1 godinu

Sta to znaci kada starce ti ne znas da ga koristiš!!!Penzija idi pecaj sa Unucima a Dejan Milojevic za selektora!
f

fantasticni uspesi

pre preko 1 godinu

milojevic od trenerske karijere ima drzanje peskira kariju i nosenje kofe s ledom tompsonu