Komentari na vest

Srbi u NBA letnjoj ligi: Jović vodio Majami do pobede, devet poena Petruševa

L

Lična greška

pre preko 1 godinu

7 ličnih za 20 min ccc
a

ako su ruze, procvetace...

pre preko 1 godinu

mialim da petrusev ima potencijal da bude najbolja cetvorka u EL. alimon prvo mora da sredi svoju glavu a tel posle telo. Imam utisak da on sebe vidi kao Jokica, superstara koji mora da bude ispostovan loptama i minutima... A ne vidi realnost da je daleko od toga, barem u ovom trenutku. Kao da je joamuvek u glavi u Megi gde se svi igra za njega, puninstatistiku a ne zanimaj ga rezultati tima kao u Megi. Postoji napredak u njegovoj igri u odnosu na Megu, ali to dolazi od iskustva od EL i od trenera, Atamana i Ivanovica. Mentalno jos nije napredovao, pojma nema sta treba da radi, koja mumje uloga, sta se ocekuje od njega. Posle tajmauta odigra jedan napad fokusirano a onda se vraca u mod muve bez glave. Samo se izgubi... Misici mogu da se navezbaju, potezi usavrse, ne znam za fokus, koncentraciju i mentalni sklop... Mozda je samo od muskaraca koji kasnije sazrevaju, ali problem je sto je njegova karijera 10,12 god a ne 30... Vreme ne radi za njega ako ne ubrza tempo razvoja
E

Elementarno

pre preko 1 godinu

Petrusev ima extra kvalitet.Da popravi neke segmente igre i kretanja, nabaci malo mase, i popravi bacanja, on ima sce predispozicije za finu Nba karijeru.
a

all grobar

pre preko 1 godinu

Koji bre ekstra kvalitet, covek ne zna gde se nalazi na parketu, Ledej u finalu imao svo vreme ovoga sveta da se namesti za trojku. Nema igru ledjima, nema igru jedan na jedan, u odbrani nesposoban da cuva bilo koga. Jedina pozitivna stvar urodjen njuh za skok u napadu i solidan sut do odlucujucih trenutaka, posle mu ispada lopta. Momak ima sve predispozicije, ali ima problem u glavi. Umisljeni igrac.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Петрушев дасе неглупира, дасе врати у звезду!
П

Професор

pre preko 1 godinu

А ти ДАСЕ образујеш!
n

nebojisa

pre preko 1 godinu

Da se nauči pravopos
U

Ufffff

pre preko 1 godinu

Preskočeno obrazovanje posle 4. osnovne a?
J

Josife,

pre preko 1 godinu

ko Ti je bio učitelj u školi?????