Komentari na vest

Španska Marka: NBA Evropa "sanja" i Beograd

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Dajte bre tog Lebrona u arenu,pa da vidimo zna li igrati ili ne,haha😂 Salu na stranu,nista se nece menjati u vezi Evrolige,osim vlasnika. Bila bi fora kad bi se napravilo mini takmicenje za leto,4 najbolje ekipe iz Evrolige protiv 4 najbolja tima iz NBA lige,pa svi dueli na jednu pobedu. Iako bi polufinale gotovo sigurno igrala 4 kluba iz Amerike,svakako bi bilo zanimljivo odgledati.
B

Budzumbira

pre gotovo 3 godine

Ako do ovoga dodje,to je kraj evropske kosarke.Postepeno ce postajati curkus kao i Nba.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

To niko ziv nece gledati, ako naprave vestacke klubove.. Kakav London, Pariz? Tribine ce biti prszne i sad su u nekim ne kosakaskim zemljama.. To sponzori nece tolerisati..
g

gost101

pre gotovo 3 godine

Bice pune tribine, pobogu. Prvi bi otisao da gledam Lebrona i kompaniju. To je ekonomski izvodljivo u nekoliko evropskih centara, koji mogu da generisu novac. Da li su klubovi vjestacki ili ne, nema veze sa NBA konceptom.
v

vcicu pderu

pre gotovo 3 godine

gost101@ Covece pa kog Lebrona, prica se o formiranju novog takmicenja, gde bi igrali najbolji kosarkasi van NBA, ne NBA ekipe. Zar stvarno mislis da bi leteli preko okeana svako drugo vece na trziste koje je pritom manje? Ljudi dajte malo logike, ukljucite mozak. Bilo bi dobro ali nista od toga. Prezivece Evroliga