Sferopulos: Mogli smo da pobedimo, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.12.23. | 23:08

Utisci trenera Zvezde posle poraza u Vitoriji

Promenili su se treneri na klupi Zvezde, Duška Ivanovića je zamenio Janis Sferopulos, ali neke stvari ostaju iste. Crveno-beli nikako da dođu do pobede na gostujućem terenu. Bili su ponovo blizu u Vitoriji, baš blizu. Da je ušao šut Rokasa Geidraitisa, sada bismo pričali o pobedi kluba sa Malog Kalemegdana, verovatno bi i Sferopulos bio neuporedivo zadovoljniji, ovako je morao da priča o porazi na konferenciji za medije.

Zvezda je tokom utakmice bila i u dvocifrenom minusu, ali se nije predavala. Borila se u četvrtoj četvrtini. Došla nadomak trijumfa, ali Baskonija je uspela da izvuče pobedu na kraju.

Izabrane vesti

"Mislim da smo danas videli zanimljivu utakmicu. Bilo je zanimljivo za navijače. Borili smo se do kraja. Mislim da, očigledno, naša odbrana nije bila dobra u prvom poluvremenu. Problem je za nas kada ne krenemo dobro u odbrani. Dozvolili smo rivalu u drugom poluvremenu seriju od 10:0. Nismo odustali, bilo je neizvesno. Na kraju smo mi mogli da dobijemo, Baskonija je mogla da dobije, ali su mali detalji odlučili pobednika".

Usledilo je pitanje novinara o detaljnijoj analizi igre gde je trener Zvezde otkrio da je Nemanja Nedović bio u problemu.

"Trebalo je da radimo na malim detaljima na kraju. Morate da shvatite da smo igrali bez važnih igrača, Nejpira i Hange, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi. Moramo da ispravimo detalje u igri, to je sigurno", dodao je Sferopulos.


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaJanis Sferopulos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara