Komentari na vest

Sferopulos: Drugo poluvreme pripalo nama, da vidimo zašto ne možemo da se borimo od početka kao u trećoj četvrtini

z

zbogom EL

pre 7 meseci

Momci, ajde lepo neka Ćoki sroči jedno saopštenje i okrivi Žoca, Ostoju, Bodirogu i Partizan tako da vam sve bude OK, ionako sve što on izlupeta vi popušite i onda Jovo nanovo.
ц

цане

pre 7 meseci

Звезда губи на страни утакмице са кош разлике и то је оно што је разочаравајуће, дакле постоји квалитет, али не постоји победнички менталитет јер већина играча су солери и цариници лопте који немају оно нешто што дели просечног од натпросечног играча... Нејпиру се захвалити, иди мајсторе на калиш па лупај по кошу до прекосутра и играј сам, не морамо ми да учестујемо у томе...
X

Xyz

pre 7 meseci

Rodjace, ti si klasicna prevara od trenera, a uz to nemas svoje ja nego cutis na javasluk od selekcije koju vodis.
d

d.g.

pre 7 meseci

Od svih pojačanja jedini vredni pomena Teo i Bolomboj. Igramo bez Nejpira, Gedraitisa, Tobija, Simonovića. Ako ne krenemo u seriju pobeda el je za nas završena. Dovoljno govori o nama to što smo od mrtve ekipe primili 56 poena za poluvreme.
h

hulio

pre 7 meseci

Covicu podnesi ostavku ..deceniju ne mozes do top 8 ...sram vas bilo ..sta vam znaci nba pojacanje simonovic ,ako je on pojacanje ja sam lari bird ..sreca pa sam dobio sezonslu za dzabe,delicete opet sezonske dzabana ..idemo sada baskonija za 4-9..pa arena 2000 gledalaca
G

Gost "

pre 7 meseci

Mogao sam i ja da dobijem evrodžek pot i život bi drugačiji!! Ali dobro imamo mi ABA ligu , KLS i kup Radivoja Koraca na to se mi ložimo.. Ako ništa imamo najskupljeg navijača u Evroligi , ima li kakva titula za to ?
Z

ZV

pre 7 meseci

Preseci rođače valjda imaš toliki kredibilitet odstrani Nejpira iz tima.Dosta više zezanja po terenu džaba njemu da da i 30 poena kad odbranu igra peške.Napadaju ga kad god je u igri a on posmatra pogledom dok drugi igrači skaču na glavu i bore se za svaku loptu.Muka je više i gledati ovo.
P

Prosto ko pasulj

pre 7 meseci

Pa igrajte onda samo drugo poluvreme. Zamolite Bodirogu za to, on će da vam sredi . On mpže sve, kad može da sredi Partizanu sudije učiniće i vama. Ipak ste vi stub srpstva.
Đ

Đukin fan

pre 7 meseci

EL je linearno uvela nepisano pravilo da svaka ekipa ima po 4-5 Amera koji igraju i doprinose ekipi,samo Zvezda ih dovede i ima na kilo a bez ikakve vajde!!!Konkretno Šaban i Tobi su daleko ispod moći da doprinesu i donose pobede!!!Dakle dva bačena kiks transfera!Posebna priča je sa Jagom;realno neupotrebljiv za ovaj nivo takmicenja a tek Gidra kamila i ona cuskija Simonović strava i uzas cim koraknu na teren!!!S 5 igrača manje u timu na ritam dupla kola i plus ABA Zvezda u EL još jedna bačena godina!!!Tek gelatino Grk komedija !!!
X

X

pre 7 meseci

Gde je Steva103?
p

pitaj ti

pre 7 meseci

Covica gde su 2i4 na koje se poziva od jula meseca! Alo nemamo 4!!! Svi nas trpaju sa pozicije 4 i to mesecima! Piters, Ulanovas, Parker, ako nije direktno onda indirektno gde skupljamo, kljucne poene primili vcrs jer nemamo FIZIKE DA ODBRANIMO NAPAD. Kosarkaski Iq Davidovac ima ali nema fizicke predispozicije da isprati igraca. Kad ce jedan text ovog spoznora da bude za tu kosarkasku boljku Zvezdinu na poziciji 4?! Svaka dva dana je bio text kako fali parizanu centar pa i pored kobokla ne mogu da skupe deff skok (svaka cast njemu) ali dajte jedan text kolko smo poena ove sezone primili primarno sa pozicije 4 gde nas je zgazio prvo sengelija, pa ulanovas nekim sutevima u padu, pa piters sa 30p partijom pa veceras Valensina centarskom linijom, Meli, Lovernj.... Znaci 60/70% problema ide iz toga da mi nemamo 4 koja moze da se odbrani sama 1na1 vec treba pomoc i onda covek sam ostaje bilo koji, bilo gde kako skauting pokaze ko je najmanja steta ali onda dodje Outara iz Monaka i zabije nam 4/5trojke, dodje Bonga iz Bajerna stavi 4/5 za tri isto... Znaci hronicno jedno te isto i nikog nije briga. Novinarski clanak koji se izbaci ovde je klasicno mazanje ociju nama navijacima zvezde i tjt. Niti da se ukaze na problem a i po meni nema strucnog teksta. Samo % i statistika. Opasno je zasrao Covic ove godine, trener i igraci najmanje krivi. Gedraitis se covek polomi u odbrani i na prenosu lopte pa je kao fol kriv kad mucenik promasi 3 otvorenu a trci kao blesav da zatvori svaku rupu nazad, a napred nema dva krstena bloka da dobijr, sem Bolomboja i Kuzmica koji jedini moze da stavi blok da igrac koji ima izlaznu kretnju dobije 1-2-3 sec prednosti u odnosu na odbrambenog igraca...... Mnogo pitanja, greota da nam svaka godina propada zbog neodgovornosti uprave. Raspustimo okosnicu tima, onda dovedemo 6-7-10 igraca i onda ajde da igramo i kad se izgubi igraci krivi.
Z

Zar ti ne reče...

pre 7 meseci

...hvala Ivanoviću kaku mi je ekipu ostavio?A sad drugu priču pričaš.Još malomi sve ćemo znati šta je bilo kad bude Ivanović počeo da priča.Dosta više sa naručenim izjavama koje Čović kreira.On je lično dovodio igrače kad ima para.Jedino nije kad je bio Tomić jer tad nije bilo i tada se za male pare dovedoše bolji igraći nego što su danas za ogromne pare.
Z

Znači li to

pre 7 meseci

Ko je kriv, nije trener, nisu igrači, nije uprava? . Koga mažete i lažete više. Skidate navijače i sprdate se sa njima sram vas bilo. Na šta ovo sve liči. Odgovornost upra ve je najveća!
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Realnije je da mozete da odigrate cesce poluvreme kao sinoc. Ono da se kao treca igra svaka to bi bilo kao da mozes da pojedes sam 2 mesana mesa gospodine
P

P.Dragan

pre 7 meseci

Na žalost svih nas navijača Zvezde mi smo sa večerašnjim porazom završili sa Evro ligom .Treba biti realan i reći da nismo tim za šta su nas proglašavali ( posebno naš presednik) jer mi nemamo ni glavu ni rep . Malo je čudno ako je Ivanović selektirao tim jer mislim da on ne igra ovaku košarku i da su mu neki igrači nametnuti i što je najgore i Sveropulos je sličan trener kao Ivanović tako da sa ovim timom on neće ništa moći . Takodje trebao je da promeni bar dva igrača ali izgleda da je istina da mi nrmamo novca za to jer da imamo verovatno ne bi više gledali Kuzmića ( sada pored klupe ) Lazarevića verovatno ne bi došao Tobi , Jago Nejpir nas je ošišao za ugovor i sada ga boli ona stvar , Teo je u godinama koje on neće da prihvati i inati se
D

Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Radujemo se u fudbalu kada časno izgubimo od top ekipa u ligi šampiona, sada treba da se radujemo u KK kada odigramo jednu četvrtinu ili jedno poluvreme dobro, a izgubili smo. Pusti me toga. Valjda se učestvuje u nekom takmičenju da bi pobedio, da bi napredovao, a ne samo da bi se pričalo da si učestvovao.
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

Pa rece covijek da ste pobijedili jedno poluvrijeme
s

svaka cast

pre 7 meseci

Svaka cast upravi ne reagovanjem unistili su celu sezonu .. cestitke
p

patuljasti zlotvor

pre 7 meseci

vi imate kontinuitet ,svaka sezona u evropi vam je ista

мв1977

pre 7 meseci

Puna podrška za trenera ne igra on utakmicu već igrači! Ako neko može da uštima raštimovanu Zvezdu je ovaj grk ili entoni mesina ako dobije otkaz kod manekena!
@

@ssss

pre 7 meseci

Ko ti je taj Entoni Mesina?
P

Preža

pre 7 meseci

Nedović i Jago nikako ne smeju biti u startnoj petorci. Mora se početi sa Teodosićem u startnih pet.
G

Gost1234

pre 7 meseci

Zato sto je Valensija popustila u drugom.....da su nastavili u istom ritmu zvezda ne bi imala sansu,jedini razlog zvezdine sanse da dobije mec bilo je opustanje Valensije
D

DrvoTata

pre 7 meseci

Free Jago hahahaha
g

gggggggg..

pre 7 meseci

Posle kazu Panter skup, jeste skup ali vredi..
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

kad stice pravo Kampaco zna li se sta ?
l

los

pre 7 meseci

vredi, vredi, samo sto dok nije dokazao da vredi promasio bezbroj bitnih suteva, i ono u madridu sa ljuljom ce tek ostati upisano, kako ga je napravio na budalu
d

d.g.

pre 7 meseci

Preskup za osvajanje jednog trofeja u dve sezone. Plus glupost protiv Reala kao napaljeni junoša.
I

Ivan FCRS

pre 7 meseci

Ovo se desava jer se u ekipi ne zna kome ide lopta kada se odlucuje. Svi izbegavaju odgovornost. Nedovic je pogodio za izjednacenje, trebalo je da se ide na njega na kraju, to je posao trenera da oseti takve situacije, a ne da prepusta slucaju, da odgleda utakmicu do kraja, kao sto mi gledamo.
p

patuljasti zlotvor

pre 7 meseci

roknite jos koga sa matora pa da se dovode nove neznalice
Ј

Јосиф

pre 7 meseci

За нас је најбоље да играмо еврокуп, нисмо ми за ово! Једноставно нисмо дорасли као клуб за нешто више нити организацијски нити играчки, није ово занас! Жали боже!
o

ok

pre 7 meseci

O cemu ti jadni covece po ko zna koji put.
J

Junker

pre 7 meseci

Nije lose prijatelju. Mi smo klub sa najvise poraza iz kojih se stice iskustvo, preokreta ali smo ostali bez snage za kraj, eto nekad pobedite nekad izgubite, i najboljeg tima u istoriji koji igra najgoru kosarku u istoriji. Tebi nije lose, vodis tim u EL, rasterecen jer nije tvoj roster, kombinujes, vezbas se.
n

nazalost

pre 7 meseci

on je doveden da zameni Duska, hvalismo ga ovde , te ursdio ovo ono sa olimoijakosom, dve sezone bez posla, takva trenercina..nemojmo ga sada pljuvati...
C

Cikago

pre 7 meseci

Sezona je dovidjenja vec u decembru,hvala upravi i igracima sto su nas razocarali jos jednom po stoti put.Bravo Zvezdo samo napred u evro kup
O

Ostavi

pre 7 meseci

Nejpira do kraja da divlja i tjt
C

Ce Gevara

pre 7 meseci

Ti da nesto znas ne bi ti igrao Davidovac 30 minuta!!!