Komentari na vest

Rudi: Jaki smo, ali bila bi greška da unapred upišemo pobedu - moramo da sprečimo Pantera da razigrava

o

ok

pre preko 1 godinu

Epa videcete sto je logistika. Ovi za prve dve ocigledno nisu bili spremni.
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Тако је Руди, ти им и пресуди. Пет текстова дневно, може се полуди. Зато добри Руди, ајде другар буди. Да без ГТР хајпа почнем да се будим.
H

HsgsjagAqer

pre preko 1 godinu

Ali izjava Rudija - Moramo da sprečimo Pantera da razigrava... Ne morate života mi, niko u Parrizanu ne razigrava, morate da sprecite Pantera da vam ne zatrpa kos, kakve crne asistencije
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ono sto ce biti ogroman problem za Partizan je kako zaustaviti Tavaresa koji je bombarder,najbolji centar u Evroligi i jedan od najboljih igraca u Evroligi.Sa druge strane Rudi Fernandez i Serhio Ljulj su iskusni i prefigani igraci koji lako mogu da te zatrpaju trojkama i dvojkama i brutalno dobro sutiraju slobodna bacanja.Treba obratiti paznju i na NWG koji je pokazao zasto ga navijaci Partizana opet zele u timu a koji je x faktor Reala uz Musu i Hezonju koji su brutalni i fantasticni igraci.Hezonja je u trecoj utakmici imao 14 skokova sto znaci da fantasticno cita igru a Musa je igrac koji reseta trojke kad je gusto,kad se najmanje nadas.Real Madrid je fenomenalan,sjajan,brutalan tim sa 18 ubitacnih kosarkasa i klub koji ima najveci roster u Evroligi uz Barselonu.Kod Partizana moraju Egzum,Ledej,Panter,Lesor,Naneli,Papapetru,Madar,Andjusic,Vukcevic,Koprivica,Smailagic,Trifunovic svi bukvalno svi da odigraju odlicno da bi Partizan imao bilo cemu da se nada.Naravno mnogo,mnogo,mnogo ce faliti Avramovic i osetice Partizan njegovo odsustvo.Ipak srecno crno beli sta bude bice.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Biće razbijanje od Reala. Minimum +20 za Tavareša i ekipu.
s

srka

pre preko 1 godinu

Ognjen drinski@ Druže, ubio si sa tih 20+ za Real. Već nedelju dana kucaš jednu istu poruku. Znam da tako sebe hrabriš, ali kako ti brate ne dosadi?!
P

Plasido

pre preko 1 godinu

Nek vam trener opet bude pametan i dopusti Partizanu da igra na kos vise i zavrsicete sa 90+ poena u mrezi.