Komentari na vest

Radonjić: Odigrali smo dobar meč

M

Miou

pre preko 2 godine

Ovo je tvoj poraz Radonjicu,NEZNALICO!!!
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Igraci jesu. Ti nisi. Odlika ekipe koju vodi trener je da dobija ovakve zavrsnice, naravno ne sve ali vecinu njih. Radonjic nijednu dobio nije, mozda u aba ligi neke gde je i kvalitet i sudjenje na njegovoj strani inace ovako, sanse nema. Sece covek tajmom ekipu, iza toga 4 napada bez akcije. Pitam se sta rade na treningu? Covek nijedan specijal, nijednu akciju, apsolutno nista. Ekipa prepustena samoj sebi !!
s

stung

pre preko 2 godine

nemoj zezati dobio je Krku u neizvesnoj završnici
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Volim Deja, bas je karakter jak ali nema jos resenja za te zavrsnice, to je problem i ranije je bio. Nije napredovao u tom delu niti malo a to se izgleda ne radi dovoljno. Na treningu treba jedan covek (recimo Gurovic, Rakoc,..) samo to da radi sa ekipom nakon svega i to da im odbranu igraju Lazic, Markovic, mali Stefan, Kuzmic.. Izgubili smo 5 utakmica na taj nacin a trebalo je bar 2 dobiti...
G

Gost77

pre preko 2 godine

Dobio je pomocnik Krku hahaha
G

Gost_pfc

pre preko 2 godine

Lako je protiv nas 15 razlike, ajd pobedite u Evroligi.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Sve mogu da shvatim i tvrdoglavost i cuvanje neke hemije u ekipi ali da Radonjic laze uporno bi pokrio nasu nesposobnu upravu to ne mogu uopste da shvatim jer kako to igraci nemogu da se potpisu a kod Sakote igrac Lukas dosao iz Kine u Februaru pa ga registrovali za El i igrao 15minuta protiv Baskonije znaci ispade to pravilo samo postoji kod nase nesposobne uprave jer igraci bez kluba mogu da se registruju uvek za El eto npr.Jovic kako ce ga registrovati za El Pao ako predje tamo,znaci prvo je Covic slagao da traze prvog centra i pravog bek sutera pa sada Radonjic laze isto i svi navodno popiju tu pricu jer je KkCz zabranjeno da od onog odozgo da popuni roster,,,,,Znaci to pravilo vazi ako igraci imaju klub ali kada nema uvek moze da se registruje za El,,,,,I posle se iscudjavaju sto gube neizvesne zavrsnice jednostavno nema suvog kvaliteta u ekipi koji bi doneli prvi centar i pravi bek suter koji bi resavao meceve onakve kao sto je bio juce,,,,Znaci da su pametni navijaci da bojkotuju utakmice zato sto uprava i trener lazu da bi pokrili svoju nesposobnost da nabave kes,,,,,
T

Tropi

pre preko 2 godine

Tanak si ti trener ako ti je takva svaka završnica, a kažeš odigrali smo dobro. Imaš +8 i +5 i ne znaš da nacrtaš dva zadnja napada, a uzmeš tajm-aut. Zašto ga uzimaš!?
p

poslao Uskokovica na pozajmicu

pre preko 2 godine

Ne uklapa se u sistem. citaj mlad igrac, to kod Radonje ne pije vodu, veliki stvaralac.
G

Gorojko1978

pre preko 2 godine

Dejan Radonjić je najtrofejniji trener u istoriji Zvezde,doktor za odbranu,dobar čovek i krajnje simpatičan lik.U odnosu na razne Šakote,Obradoviće i ostale trenere koji su prodefilovali Zvezdom u zadnjih 20 godina je trenerčina i klub u ovom trenutku sigurno ne može naći boljeg trenera koji bi uopšte pristao da radi u Zvezdi.Siguran sam da će i ove sezone osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo.Ali on ima jednu manu koja ga razdvaja od onih "creme de la creme" vrhunskih trenera i koja Zvezdu sputava da konačno napravi neki iskorak u Evroligi a to je njegova "pogubljenost" u završnicama utakmica i nesposobnost da utakmicu uspešno privede kraju. Naime,ukoliko Zvezda na 3-4 min pre kraja ne vodi preko 10 razlike velika je verovatnoća da će izgubiti tu utakmicu jer ekipa uvek u završnicama fudbalskim rečnikom "stane na loptu" i troši vreme,umesto da igra do kraja i napadne koš protivnika.Da se razumemo, ima tu i do selekcije igrača,pošto Radonja preferira dobre defanzivce pa mi nikada u rosteru nemamo više od 1 ili 2 igrača-meč vinera koji mogu rešiti utakmicu i kad ih protivnik rezonski u tim trenucima zatvori ishod se zna. Jednostavno,Radonja će od 10 neizvesnih završnica na jednu loptu da izgubi minimum 9 i to je konstanta njegovog rada u ovom i prethodnom mandatu. Znam da će mnogi opravdanje za ovakve poraze naći u nedovoljnom budžetu ili nedostatku sreće u ključnim momentima ali ja sam ubeđen da su to samo opravdanja i ništa više. Hvala na pažnji i laku noć !
S

Svedok

pre preko 2 godine

Realno ova ekipa Zenita je ispustena kao i Efes dakle promaseni penali Kaline i par nerazumno zavrsenih akcija nerezonskim sutem. Morao je Markovic da odigra mnogo vise minuta od Ivanovica koji je bio ispod svog nivoa. Neizvesne zavrsnice se igraju na uvezbane akcije. Ne reskira se sutem. Mi smo bas to uradili u pomenuta dva meca i izgubili. Nije Zenit bolji tim.
r

radonja12

pre preko 2 godine

okrecemo se Aba ligi :)
P

Pukovnik Drvo

pre preko 2 godine

Radonja doktorcino, sa najnizim budzetom u EL igras ravnopravno sa timovima koji nam svake godine uzmu najboljeg igraca i plate duplo. Cista alhemija. Nekim drugim timovima ne pomaze ni duplo veci budzet od tvog da igraju ravnopravno sa Sljonskom.
N

Nikolji Kalinici

pre preko 2 godine

Neki timovi igrali f4 sa 70% manjim budzetom od najjeftinije ekipe EL Nekoga nakanta Igokea hiihihi
b

bimba2

pre preko 2 godine

i onda dođu isti ti i tovare li tovare
m

mrdr

pre preko 2 godine

Nismo ne manipulisi ti si kriv za top 8!
9

951357

pre preko 2 godine

A vidim da su Grobari u akciji, krenuli da teraju Radonju :D Strah u vama izmiče kontroli :D
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

Amater odlazi
l

linoleum

pre preko 2 godine

ne umes covece da zatvoris mec,kao i protiv efesa .uzmi neki seminar vebinar nesto vec.druga stvar zaboravljas kao i uvek razigrane igrace ,holins bez suta u drugom poluvremenu....cudi me da nisi lose otvorio utakmicu e onda bi to bio totalni radonjizam -negativna strana
N

Nazalost

pre preko 2 godine

Limitiran trener koji moze samo Aba ligu da osvoji i to kad mu je budzet dva puta veci od konkurenata..Kad naidje na jednake timove gubi redom..
9

951357

pre preko 2 godine

Osvojio je on i kup sa 8 igrača i tukao tvoju avangardu usput. Samo vi Grobari nemojte o budžetu, bar za to ćutite...
N

Nazalost

pre preko 2 godine

Lupajte minuse do sutra to su cinjenice..Svake godine ista prica
S

Samo realan gost pozz Srbi

pre preko 2 godine

Zasto da ne pricamo o budzetu. Posle 8 god imamo 40% manji budzet od vas. Poslednjih 8/9 godina smo imali 20% od vaseg budzeta . Ne dopada vam se da neko takodje kupi igraca do duse ne od 3.6 Mil ngo 2.5 Mil ali dobro , za nas uspeh. Gist Beron Loyd Peperoglu Knisej Kvinsi Rivers Holins Kalinic i jos mnogo EL ex NBA igraca koje ste godinama dovodili za nenormalne pare. Mi smo doveli dva u poslednjih 8/9 god i sada vrtimo price o budzetu. Sramota bre imate 50 clanova upravnog odbora po 120k mesecno, falim vam jos Onaj glumac veciti kelner i Ozren Soldatovic svi ostali su vec tu. Vecito je neko drugi kriv , osvestitete se privatizovani ste , prihvatio Covke ili ne mandat on je tata dok ne ugasi svetlo a onda mozda Derbi Studenti mozda se kupi Primorska pa to bude nva CZ. Svaki pravi Delija ne podrzava KK.
@

@samo realan gost

pre preko 2 godine

Hahahahhahaahahahahahaha au oa ni vi u te bajke ne verujete 😂😂😂😂
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Kakve to ima veze ako odigras dobar ili loš meč, ako će na kraju biti negativan rezultat… Bolje ne izjavljivati tako nešto, samo nervira navijače..
V

Vreme je

pre preko 2 godine

Odlazi ! Dovedite nam evroligaskig trenera!
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

.....