Foto: MN Press
Foto: MN Press

Radonjić: Moglo je da ode i na jednu i na drugu stranu

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.05.21. | 22:48

Milojević: Igramo čvrsto, detalji odlučuju, imali smo i večeras propuste koji nisu kažnjeni

Crvena zvezda je večeras imala šansu da završi seriju i overi titulu u ABA ligi, međutim, Budućnost se vratila i u Podgorici došla do prve pobede u finalnoj seriji pa sada crveno-beli vode sa 2:1.

Utisak je da Zvezda nije bila daleko od trijumfa, ali da joj je nedostajala jedna dobra odbrana. Kao onda kada je Dela Vale ubacio veoma važnu trojku.

Izabrane vesti

Upravo je o svemu tome pričao strateg crveno-belih Dejan Radonjić.

"Gledajući utakmicu 40. minuta bila je to čvrsta utakmica, bilo je dosta situacija da ode na jednu ili drugu stranu. I mi i Budućnost smo dobrom igrom ušli u neizvesnu završnicu. Na kraju smo imali šansu da sa jednom loptom da uđemo u još neizvesniju završnicu. Moraćemo da se fokusiramo za narednu utakmicu”, rekao je Radonjić.

Sa druge strane Dejan Milojević ističe da je zadovoljan pobedom, ali mu je naravno jasno da Plave čeka veliki posao u nastavku serije.

"Mislim da je bila još jedna prava plej-of utakmica i mislim da publika ima što da vidi. Igramo čvrsto, detalji odlučuju, imali smo i večeras propuste koji nisu kažnjeni. Rekao sam da se ne predajemo, ovaj tim se ne predaje, želimo da vratimo seriju u Beograd. Idemo korak po korak, bili smo čvršći u ovom meču i slavili smo”, rekao je Milojević posle utakmice.

Naredni okršaj ova dva tima zakazan je za ponedeljak, 24. maj, sa početkom od 20 časova i 30 minuta.


tagovi

Dejan MilojevićDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara