Komentari na vest

Radonjić jasan: Da odbranimo domaći teren

a

aebre

pre preko 3 godine

idemo sns botovi mlo podrška bratiji u komentarima,malo vulinu,malo danilu a najviše fmp-u u košarci i zvezdi u fudbalu
E

E, Krkoje

pre preko 3 godine

Vama će i domaći teren uzeti sa 35 faula po meču za protivnika. Kada če više ove poštenjačine od sudija i aba steučnjaka da se izbace iz aba. .
I

Ivan FCRS

pre preko 3 godine

Jedan od najvecih utisaka ove dve utakmice, ucutkivanje Radonjica od strane sudija i pretnja tehnickom kada se pobunio sto nije dosudjeno udaranje pesnicom Voldena u grudi od strance pacovcine Kobsa, koji je to uradio jer je bio isfrustriran kada je izgubio cistu loptu napad pre toga.
P

Pentrax vrhovni

pre preko 3 godine

Jedan od najjačih utisaka je unošenje sudijama u facu, od strane Dobrića, Simona, Lazića i Loyda, svaki put kad naprave očigledan pajserski faul. Bez tehničke! Navikli rapalji da im se u Bg ništa ne svira.
G

Gost 333

pre preko 3 godine

Ljudi 20 sek do kraja trece četvrtine imaju 1 faul,znaci 1 . A zadnjih minut cetvrte je blago receno uzas. Ali dobroo. Nije im ovo trebalo. Mada mozda su ovi nasi konacno shvatili da nam niko od njih ne treba. Srpska liga i cao.
Ј

Јован 84

pre preko 3 godine

Сад на сцену ступа пудлица са причом о угрожености "стуба" српства,ујутру наравно крећу гостовања Пинк,Хепи,Прва,Информер итд.Господар ће дозволити пун Пионир,Белошевић сто посто један од судија.И да изгубе опет ће на кварно играти Евро лигу.Господар ће просути поново десетак милиона наших пара,ипак је Звезда нешто најбитније у његовој глави!
D

Delijaaaa

pre preko 3 godine

Jel te nije sramota....ako si gradjanin ove zemlje,da pises ovako..Izvoli pa se preseli u Cg,sram te bilo
T

Toch

pre preko 3 godine

Koliko je prosuo para gospodar za 7. Mesto u Aba,ne možete Borac Krku Zadar da dobijete...Burg,Levsloa,Trento misaone imenice.Nije vam lako da gledate finale.I meni nije bilo lako onu bezočnu krađu od sinoć i subotu.Tražimo 50-50 suđenje i biće 15raz,sa domaćinskim kao što ima Budućnost 35-40
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 3 godine

Ко о чему, дама сумњивог морала о поштењу
D

Drvo

pre preko 3 godine

ABA liga nema alternativu jer je naša liga bedna. Ali ovo je izgubilo svaki smisao. Po prvi put mislim da treba ustupiti iz lige. Tačno mi je bilo svejedno da li ćemo pogoditi poslednji šut ili ne. Ovo više nije sport. Ovoliko nisu krali čak ni grobari u svoje vreme. Dakle nivo krađe kao da igraš protiv Eskobarovog tima u Kolumbija. Besmisleno.
s

steaua bukurešt

pre preko 3 godine

pa najbolje da igrate nešto kao Ling Long ligu gde niko ne sme da vas dobije.
I

Izmogugla

pre preko 3 godine

Mogle su i ove dve da budu fer utakmice. Igračima i trenerima obe ekipe skidam kapu na ponašanju. Kapitenu Laziću ponajviše, mora čovek da bude k'o kuća da istrpi ovo.
9

951357

pre preko 3 godine

Ne znam da li vi kosarkasi citate ove komentare, ali imam jedan predlog. Ako krenu i u majstorici ovako, lepo "pogresite dodavanje" sudiji u glavu. Ako nastave, a vi ponovo. Ovakvu kradju nisam video jos od utakmice Turska -Srbija. Ne sme vise ovako!
I

Ispala veka

pre preko 3 godine

Radonjić se ne slaže sa tobom.
B

Bog i batina

pre preko 3 godine

Brojcanik sad otvoreno preti. Kakva promena ponasanja i raspolozenja. Doctor calling!
D

Djurovski

pre preko 3 godine

Da odbranimo od Sudija, Bojana, Mila itd Valjda se I MI nesto pitamo u pm? Vreme je da Pionir progovori! Ne bi me zacudio prekid u Pionir u I 0:20 za Buducnost...
P

Pentrax vrhovni

pre preko 3 godine

S obzirom da rušite i palite Bg prilikom proslave titule, ne bi me začudilo da zatalasate i u Pioniru i da sudije prekinu tekmu i vrate vas u Železnik.
O

Okei

pre preko 3 godine

Kako te nije sramota glavonja da ovakvu izjavu das nakon sudjenja???
G

Gostooo

pre preko 3 godine

Radonja džabe forsiramo agresivnu odbranu i gubimo ključne igrače na šutu jer se umore u drugom poluvređenu. Ovo je ko zna koji put ove sezone da ih polomimo
g

gunners

pre preko 3 godine

Ostaje totalno nejasno zasto odmah nije napravljen faul, na samom pocetku poslednjeg napada Buducnosti, nego ste cekali do 7 sekundi pre kraja. Odluka da se pravi faul je dobra jer bi faul bio dosudjen kako god da okrenes, ali bolje pre nego kasnije. Imali bismo ceo napad, iako bi verovatno u tom slucaju bio dosudjen neki faul u napadu (kao ono kada je Simonovic dresom dodirnuo protivnickog igraca) ili neko nepravilno vodjenje lopte (kao ono Lojdovo).
Л

Ложач

pre preko 3 godine

Остаје нејасно како Џејмс, Миротић, Ларкин са својим екипама имају макс 20 бацања против Звезде а титограђани никад испод 35, е то је једино што је нејасно...
s

safdsf

pre preko 3 godine

hahaha evo ga lozac prica o bacanjima...hahahaha objasni razliku u bacanjima protiv Partizana,kada ste imali jedno 40 bacanja vise.Cuti tu i pokrij se usima
n

na ra vnoooo

pre preko 3 godine

Jedino normalno sto se veceras desilo su izjave dva velika gospodina i kosarkasa radnika!!! Ovo sudjenje na kraju krajeva i ne zasluzuje komentar. Sta reci na ovo sem ovo sto je Deki Radonjic rekao? Svaka mu cast, idemo da odbranimo domaci teren i to je to. Kraj svake diskusije.
v

valdy

pre preko 3 godine

Ti si kriv za ovaj poraz i 35 slobodnjaka.
N

Nikad....

pre preko 3 godine

.... ništa mucnije nisam gledao otkako pratim sportove. Nadam se da će se ova liga ugasiti posle majstorice, ko god da osvoji. Ne znam šta je poenta stvaranja lažnog rivalstva i mržnje, kad je razlika između ova dva kluba 3-0 sa +50 koš količnikom. Zvezda ne pravi ovoliko prekršaja ni u EL, a kamoli sa ovim levacima. .
Л

Ложач

pre preko 3 godine

Или ћемо освојити ми или лиге неће бити, ето то су ти једина два сценарија...
S

Seda kosa Jugoslavije

pre preko 3 godine

Pa normalno. I nek se igra liga bez briga, kao u fudbalu 16 filijala koje su primorane da budu filijale jer im je budžet 5 para i kikiriki koliko se koja lokalna samouprava isprsi, i Zvezda i Partizan kojima država sipa trilione, pa nek bolji pobedi, i tako 30 godina već... Zato i ne možemo nikada više igrati bitnu ulogu u Evropi, mogu samo lokalne zvezdice da se prišivaju u nikakvoj konkurenciji. Na čast... Bila jednom jedna država...
a

asdddf

pre preko 3 godine

ili vi ili lige nece biti.Au al si opasan lozac hahaha