Komentari na vest

Pešić objavljivanje konačnog spiska ostavio za sutra

G

Gos

pre oko 2 godine

1: Micić, Jaramaz 2: Gudurić, Marinković (trebalo je da umesto njega bude tu Anđušić), Nedović (mogu i Gudurić i Nedović da pokriju neke minute na 1) 3: Kalinić i Lučić (često i zajedno na terenu, dva doktora košarke na obe strane terena), Dobrić 4: Bjelica, Kuridža (tu smo najtanji, mada se i ne očekuje da se išta rešava sa te pozicije) 5: Jokić Milutinov I Bjelica i Kuridža u nekim situacijama mogu po potrebi da igraju centra, Jokić i Milutinov svakako tu treba da pokriju većinu ako ne i sve minute. Na pleju su tu Micić i Jaramaz, a mogu da pomognu u slučaju problema sa ličnim i Nedović i Gudurić. Na beku mogu da igraju pa svih 8 igrača koje sam nabrojao od 1-3 sasvim solidno. Marinković i Dobrić opet po potrebi ako treba da se igra neki small ball. Kalinić i Lučić obojica mogu da se spuste i na 4, tako da bi sa ovih 12 imali u svakoj situaciji po bar 4 igrača za svaku poziciju na terenu, raznovrsnost koja je luksuz za mali broj reprezentacija na prvenstvu. Bitno je samo zdravlje Bjelice i Nedovića. U najgorem slučaju da jedan od njih ne može da ide poveo bih Petruševa jer je u odnosu na Ristića malo bolji u napadu dok su obojica krajnje diskutabilni u odbrani. Eto neko laičko viđenje ovog tima, a iskreno na osnovu viđenog u pripremnom periodu i ovim kvalifikacijama ovako nešto i očekujem. Samo da dodam da bih jedino razmatrao da li da vodim Davidovca umesto Dobrića/Marinkovića, mada bi me iznendilo da se Pešić na to odluči nakon onoga što smo videli protiv Grčke i Turske.
I

Istanbul 2001

pre oko 2 godine

Kako će ovo lagano Kari da ispegla, pa to nije realno! Tako je i posle Sindeja, i za to vreme (a manje-više je tako sa reprezentacijom uvek) fiaskom gde nismo uzeli medalju, lik preuzeo reprezentaciju i na tom prvenstvu uzeo zlato sa svakom dobijenom i prosekom preko 10 razlike po utakmici. I kao, to je bilo normalno. Ista stvar i danas. Bukvalno je trebalo par stvari da se uradi - Zahvali se Teu kao Saletu tad, ukombinuješ najboljeg pleja Evrope i centra sveta, imaš dva krila koja ujedaju, back-up centra i polu-solidnu klupu. Jako prosto, ali kad se uzme u obzir Sale i lutanja sa Jokićem, pa posle njega onaj nesrećni Kokoškov, onda to ispadne očigledno jako velika misterija za učiniti. 😅
R

Rasputin

pre oko 2 godine

Pesic na ovoj slici izgleda kao da se razmislja sta da stavi kao 6.par da bi povecao bonus na tiketu…

nikola.koprivica68@gmail.com

pre oko 2 godine

Realno je da otpadnu Ristić, Simanić, Petrušev i Dobrić/Davidovac. Pod uslovo da su Nedović i Bjelica spremni.
R

Rasputin

pre oko 2 godine

Realno je da si ti grobar cim ovako pises… Sigurno ti je najbolje da ostane Koprivica umesto Ristica i Marinkovic umesto Dobrica… srecom pa Pesic razmislja svojom glavom i sam odlucuje…
L

LogikaPartizana

pre oko 2 godine

Najbolji je igrač koji zna da pogodi trojku
N

NekaDrhtiBelgija

pre oko 2 godine

Najbolje znaju grobari, njima Jokic ne bi ni putovao, a Micić ako bas mora. Avramovic kec, Jaramaz dvojka, ostali ko kako moze, jedino je bitno da Gudurica i Nedovic nikako ne budu tu, jer mrznja prema zvezdinim je prevladala nas zdravim razumom. Sada kada je Kalinić u Barseloni oladili su sa omalozavanje. Mogao bi i Trifke, dao je trojku u derbiju. A osvojicemo bez Bogdanovica. Ali recice bot kako bi jos laganije osvojili sa njim. Bot je to. Zna botovske fore naucili ga na forumu i tviteru.
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Može se reći da je i kod nas došao taj dan , eto treba nam pravi plejmejker. Naravno da se ova izjava odnosi na stranca. Ko se seća još Spre 15 godina Roberta Holdena i zlata sa njim Rusije .Trenutno škripi u organizaciji sutra će možda pod košem , a pijaca je otvorena . Sviđalo se to ili ne Peri Lazi Miki Žiki .
R

Rasputin

pre oko 2 godine

Imamo Micica koji ima jos 5-6 odlicnih godina ispred sebe… Zasto onda da dovodimo stranca koji moze samo da bude kao back-up plej? Zar nije bolje da damo sansu nekom od ovih klinaca iz U20 i da ga razvijamo pa da sutra preuzme ulogu od Vase?
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Ali da si shvatio poentu priče , uzmi danas šta ti treba sutra već negde drugo može da zaškripi. Pa nećemo mi da ih pokrštavamo.
G

Gorks

pre oko 2 godine

1 Micic 1,5 Jaramaz Nedovic 2 Guduric Marinkovic 2,5 Dobric 3 Lucic 3,5 Kalinic 4 Bjelica 5 Jokic Milutinov Ristic ovo ce biti evropski prvaci :)
R

Rasputin

pre oko 2 godine

Dodao bih samo - Davidovac pre Marikovica… Ipak Dejan moze da pokrije sve od 1 do 4…
A

AR

pre oko 2 godine

Po minutazi do sada, ispadaju Ristic, Simanic i sad je pitanje izmedju Bjelice i Davidovca..... no, ko god da ode igra se vrti izmedju Vase i Jokare kao 2 mvpa i 2 najbolja krila Evrope. Ako se niko ne povredi ili ne daj Boze da nam se desi neki los suterski dan, jaci smo mnogo od svih reprezentacija
M

Monterooo

pre oko 2 godine

Nedovica i Marinkovica bi morao precrtati ali ne moze ... Ristic simanic petrusev sigurno...
R

Rasputin

pre oko 2 godine

Znaci po tebi treba da povede 11 igraca na EP??? Ili mozda kao 12og da pozove Zagorca ili Dangubica ili Trifunovica???
P

Prolaznik1

pre oko 2 godine

Simanić i Ristić sigurno, koja još dvojica teško je reći
g

gost123

pre oko 2 godine

Po prethodnim utakmicama mozemo zakljuciti da na prvenstvo sigurno idu Micic, Jaramaz, Marinkovic, Guduric, Dobric, Kalinic, Lucic, Kuridza, Jokic i Milutinov. Ukoliko se ispostave kao zdravi na prvenstvo sigurno idu i Nedovic i Bjelica. Sa spiska otpadaju sigurno Simanic, Ristic, Petrusev i najverovatnije Davidovac koga sam ja licno na ovom prvenstvu video pre Kuridze medjutim izgleda da on radi dosta prljavog posla za ekipu i to odgovara Pesicu. Ko god da krene puna podrska, idemo po zlato!
1

149

pre oko 2 godine

Moralo je biti mesta za Teodosića......
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Kako Kuridza visak a on igrao vise nego Petrisev, Simanic i Ristic zajedno... dakle ova trojica pomenuti otpadaju sigurno ako je Bjelica spreman tu nemam dilemu. Kuridza mozda otpadne samo ako je Beli bas ono na 100% u sta neverujem inace bi igrao ove utkamice. Zadnje dva mesta zavise od zdravlja Nemanje 1 i Nemanja 2. I tu ce ce se odlučivati izmedju Bjelice, Nedovica, Kuridze, Davidovca i Dobrica i eventualno nekog treceg centra. Naprimer 1) ako je procena da Bjelica i Nedovic nisu dovoljno spremni, Kuridza, Davidovac i Dobric su sigurni i onda moze da upadne treci centar jedan od Ristic/Petrusev/Simanic. Recimo 12 kao protiv Turske. 2 ) A ako je Bjelica spreman delimicno mozda otpadne jedan od Marka ili Dejana a drugi da ostane na spisku i da povede sve bekove. 3) samo ako je Profesor na 100% mozda otpadnu i Marko i Dejan i da krenu svi bekovi i treci centar. Mada kao sto rekoh to isključujem kao mogućnost jer da je na 100% ne bi Kuridza dobio onolike minute. 4) Ako samo Nedovic nije spreman onda otpada on i ova tri centra jer Bjelica i Kuridza ce odigrati par minuta na 5 niska petorka a onda mora Davidovac i Dobric svakako da idu. Dakle: -Micic, Jaramaz, Guduric, Marinkovic, Lucic, Kalinic, Jokic, Milutinov su sigurnih 8. -Ostalih 4 od 5 odlucice Nedovic, Dobric, Davidovac, Kuridza i Bjelica. - jedan od Simanic/Petrusev/Ristic ima samo sanse ako se desi varijanta 1 ili 3 u sta sumnjam bar po onome sto smo videli i citali dosad.
B

Bzvz

pre oko 2 godine

Svi objavili spisak samo ovaj naš, čeka sutra da mu se oporave Bjelica i Nedović, a za dva danja počinje prvenstvo. Spisak je uveliko i poznat pitanje jednog igrača, stavi Bjelicu umesto Petruseva koji nije ni igrao i kreći nemoj da zakasniš.

aleksandar@comit.co.rs

pre oko 2 godine

Daj Boze da bas ti otpadnu, da se spreme ko ljudi za sezonu i uigraju sa timom
G

Gostivar22

pre oko 2 godine

Mora da ide još jedan centar uz Jokića i Milutinova. Verovatnoide Ristić. Kuridža ide sto posto. Verovatno otpadaju Petrušev, Simanić, Dobrić i Nedović. Nekako bi deluje najrealnije tako.
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Nece i Dobric i Nedovic obojica
S

SrbKSV

pre oko 2 godine

Nedovic i Bjelica ako budu zdravi i na raspolaganju...ne gine nam Medalja
R

Real

pre oko 2 godine

Oteralisu Tea a imamo samo Micića na toj poziciji ostali su prosečni zato se nadam se da ce proći kao fudbaleri kad su pred prošlo SP oterali kapitena koji je igra više od 10 godina za reprezentaciju bez objašnjenja
M

Marko1983

pre oko 2 godine

Teodosic je iskljucen iz reprezentacije jer nije hteo da prihvati ulogu koja mu je namenjena, a to je 2. plej. Jbg sujeta je uradila svoje, a realno Vasa je trenutno mnogo bolji.
R

Real

pre oko 2 godine

Nigde nije objavljen tacan razlog zašto je otpisan to su samo nagađanja.
T

Tttt

pre oko 2 godine

Kuridza i Marinkovic verovatno otpadaju. Marinkovic mozda i ostane, svi pisu kako Davidovac nece igrati mislim da ce biti sigurno na spisku.
m

makarijus

pre oko 2 godine

Ristic,Simanic i Petrusev sigurno otpadaju,a ko ce biti cetvrti zavisi od zdravlja.
j

jokic uhhj

pre oko 2 godine

je cetvrti..
M

Musa Đenepo

pre oko 2 godine

Pešić na ovoj slici izgleda kao ja kad izađem na ispit, a nisam naučio 😂
S

Spisak

pre oko 2 godine

Otpadaju Petrusev Ristic Simanic i Bjelica
D

Djuradj

pre oko 2 godine

8 je sigurnih. To su ovi sto su izneli ove dve utakmice (Jokic, Milutinov, Micic, Guduric, Jaramaz, Kuridza, Kalinic i Lucic). Ostaje jos 8 (Petrusev, Bjelica, Nedovic, Dobric, Ristic, Marinkovic, Simanic, Davidovac), od kojih mora da precrta 4. Da su zdravi i u formi Bjelica i Nedovic, isli bi 100%. Ovako, ko ce ga znati. Simanic i Petrusev verovatno otpadaju. Moguce i Ristic. Marinkovic i Dobric verovanto nece posto ih gurao.
R

Realno...

pre oko 2 godine

Gledajući ova dva meča iz kvalifikacija, verovatno otpadaju Petrušev, Davidovac, Ristić i Simanić...E sada ako povreda ne muči mnogo Nedovića i Bjelicu, sigurno otpada Avramović kao peti. Ili neko od povredjenih, to je ukratko to...Živi bili pa videli sutra spisak!

Gost17

pre oko 2 godine

Kuridza, Simanic, Dobric... 4ti Nedovic/Kalinić, poprilično sam siguran da barem jedan od njih dvojice otpada.. Videćemo... Kako god, ŽIVELA SRBIJA!

Stoska92

pre oko 2 godine

Kakav si smrad, otpadaju po tvojoj proceni samo zvezdasi
G

Gost13

pre oko 2 godine

Pa iz Partizana nema ko ni da otpadne, kad ih ni nema na spisku.
A

Aleksejko

pre oko 2 godine

Stvarno si napisao glupost. Navijaj za koga hoćeš ali ovo stvarno ni u snu nije realno, mogao si da dodas i Bjelicu I Gudurica pa da izbaciš sve koji su ikad imali neke veze sa Zvezdom, izbaci i Pesica on je trenirao Zvezdu. Da nema ovakvih likova i sa jedne i druge strane mi bi non stop bili prvaci i evrope i sveta i klupska košarka bi nam bila mnogo bolja.

Stoska92

pre oko 2 godine

Cudo sa nema jer zeljko forsira domace igrace 😂

aleksandar@comit.co.rs

pre oko 2 godine

hahaha koji bolid. kalinic? hahaha

Gost17

pre oko 2 godine

Hteo sam napisati Bjelica a ne Kalinić, lapsus, zbog svega što se dešavalo sa povredom... A to sto sam nabrojao uglavnom igrace zvezde je slučajnost, jednostavno se priča o kvalitetu... Kalinić je jedan od najboljih trenutno u ekipi. A za Bjelicu sam ipak bio u pravu, kao i za sve ostale osim Kuridze.... A ne navijam ni za zvezdu ni za partizan, briga me i za jedne i za druge, ne znam čemu uvrede :) To samo govori o vama "navijačima". Inače ovo je reprezentacija, vaši klubovi su nebitni.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Pesicu odlazi nemas pojma.Stigle te godine.Veliki Dule Vujosevic za selektora.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Taj veliki DV je vodio reprezenzaciju na EP 2003... Nasledio evropske i svetske šampione, i vodio i do debakla... Ne zna se da l smo gore prošli tad ili 2005.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Dva dana do početka evropskog mi u Republici Srpskoj ne možemo da gledamo odbojku, vaterpolo i košarku... Hvala Srbijo, divno ste 🙏
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 godine

Zasto ne mozete? Sine ni mi u Srbiji ne mozemo...
y

y77

pre oko 2 godine

pa vi dodjite u Srbiju, ovde moze da se gleda.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Zatamne RTS, Sport Klub većina nema imamo Arene!!! Prokleti Sport Klub
C

Cincila

pre oko 2 godine

@Dzoni-1970- Druže nama potjeru i kojekakve glupe filmove na RTS-u i drugim kanalima iz Srbije zatamnjuju,a kamoli sportske događaje
Č

ČičaKalaba

pre oko 2 godine

Druže žali se javnom servisu BiH, kakve veze ima Srbija sa tim…
G

Gost111

pre oko 2 godine

Micic, Jaramaz, Guduric, Nedovic, Marinkovic, Dobric, Kalinic, Lucic, Davidovac, Bjelica, Jokic, Milutinov. Odavde, cetvorica su oslonac ekipe (Micic, Kalinic, Lucic, Jokic), ostali se treba prilagoditi da svako dobije svoju ulogu.
r

rokoko

pre oko 2 godine

mislis da bjelica nece niti oslonac?
A

Aleksejko

pre oko 2 godine

Ova četvorica jesu oslonac i oni će biti nosioci igre,ako krene Bjelica bilo bi fenomenalno makar igrao po 10-15minuta,tesko da moze da bude oslonac ali baš bi nam trebao zbog rotacije takav vrhunski igrač,bila bi velika šteta da ne ide,iskusan, pametan I siguran. Mnogo bi dobili sa njim, bar na 10 minuta po utakmici.
T

Tzans

pre oko 2 godine

Poceo ko Vucic
4

44

pre oko 2 godine

Отпадају Ристић, Симанић, Давидовац и Маринковић
G

Gost1207

pre oko 2 godine

pa dva valjda ne cetiri
T

Trn

pre oko 2 godine

Hoce covek da cuje komentare ovde...pa da odluci...da cujemo majstori
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Nadam se da će Beli biti na spisku.Mogao bi nam biti ključni igrač u napadu na vrh...
G

Gost5566

pre oko 2 godine

Sa spiska otpadaju Dobrić, Ristić, Simanić i Bjelica...
G

Gostih

pre oko 2 godine

Samo nemoj da se pecate sad na ovaj komentar i da krenemo sa Zvezda-Partizan prepucavanjima. Nekome je dosadno i provocira. Igraće najspremniji i to je ok. A ove provokacije možete na drugih 2846 vesti o sutrašnjem derbiju.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 godine

Kakav Dobrić da otpadne,vidiš da smo tanki na spoljnim pozicijama.
G

Gost9990000

pre oko 2 godine

Ako su svi zdravi...Ristic i Kuridza su visak
D

Djuradj

pre oko 2 godine

Kuridza ide 100%. Veliku minutazu je dobijao i igrao je solidno. Isto vazi i za Marinkovica. Ne guras toliko igrace koje planiras da otpises. Tipujem da otpadaju Ristic, Petrusev, Simanic i neko od dvojca Nedovic - Bjelica zbog povrede.
R

Realno posmatrano

pre oko 2 godine

Da ne duzimo mi po komentarima, ko treba ko ne treba da ide, Pesic najbolje zna, svaki dan je s njima, on zna ko je najbolji za njegove ideje.
G

Gostih

pre oko 2 godine

Pametno