Komentari na vest

Pešić o Jokiću: Nije spreman da preuzme odgovornost

Z

Zmi Zmi

pre oko 1 godinu

Sto znaci uzimamo medalju. Idemo Srbija.
M

Max_Payne

pre oko 1 godinu

Pozivam sve istinske navijace i patriote da otprate Jokica sa svojih drustvenih mreza, pa neka ga prate oni koje zabavlja u Americi. Posto je on umoran i iscrpljen i mentalno i fizicki a narod u Srbiji koji zivi s prosecnom platom i ima 20 dana odmora godisnje nije umoran, onda neka mu je na cast i neka ga je sramota ako srama ima. Dno dna.
К

Крки

pre oko 1 godinu

Јокара би можда и играо за репку, ал' му не да жена. Ако му Ната дозволи, он ће да игра. Ако му не дозволи, онда ништа. Код њега кукуриче кокошка!
g

gost333

pre oko 1 godinu

Manite nas vise tog konjusara i njegovog foliranja. Neces da igras ? Nemoj. Dosta vise pisanja o njemu,ko ga **** ne interesuje nas vise,ne treba nam u zivotu vise nikad,nula od coveka,moralni patuljak.
S

Skakač na F5

pre oko 1 godinu

Trebao je Pešić da stavi Jokićevog konja na spisak, da se on volešbno potom tajnim rukama oslobodi i pojavi na prozivci i tada bi se garant i Jokara dovukao, to bi bilo to - šah mat.
k

konjusar

pre oko 1 godinu

Bolje da ga OI komitet stavi na spisak za konjicke sportove,da njega posalju umesto konja
Z

Zijani

pre oko 1 godinu

Msm da mnogi od ovih što pljuju Jokića su nekako priželjkivali da se ne odazove pa da opale po njemu.. a da se odazvao kojim slučajem onda bi jedva čekali da ne odigra kako ume pa da ga opet pljuju kako je tamo najbolji a za Srbiju ne igra kako zna,ubedjen sam u to:)
B

Boogy

pre oko 1 godinu

Proziva Danilović, proziva Pešić, a onda će da bude ajde Jokić da igraš Olimpijske igre. Pa ne ide to tako...
S

Statistika

pre oko 1 godinu

Tada mu nije valjao Đorđević (3 srebrne medalje)a ovako je bilo: Čudni i „zanemeli“ Jokić Došao je poslednji na pripreme reprezentacije fizički nedovoljno spreman, a čini se da je i psihički sve vreme bio daleko od terena u Kini. Nikola Jokić se od oblačenja reprezentativne opreme neprofesionalno ponašao; novinarima nije dao nijednu izjavu, pre, tokom priprema i za vreme Mundobasketa. Niko iz Saveza nije reagovao tim povodom, valjda ne želeći da se zamera nepredvidivom Jokiću koji je na poslednje okupljanje pred put u Kinu u hotel ušetao sa rođenim bratom i sve vreme sa njim u društvu izbegavao obaveze prema novinarima, koje su svi ostali njegovi saigrači profesionalno ispunjavali. Njegov stariji brat se čak toliko opustio da je pojedine novinare vređao kada su želeli da se približe Jokiću i zamole ga za izjavu.
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Mi smo zemlja dembelija! Ako se podrzava jedan masovni ubica dece,zasto ne i Jokic?! Realno opravdanja nema,ali vidim.koliko ljudi njega opravdava ne znam iz kog razloga?!
B

Bledoliki otpadnik

pre oko 1 godinu

A da ga ubedi oni što su ubedili Mirotića??
D

DrvoMama

pre oko 1 godinu

Mnogo dobar komentar
s

sbsbbs

pre oko 1 godinu

Koji god bude finalni spisak drzati ga se i u narednim godinama, dodavati igrace koji nikad nisu dobili sansu i to je to, graditi hemiju, nema ljutnje ni vredjanja, ne treba trositi energiju na Jokića i svaki put cekati 2 meseca da te ispali, ima dva propala takmicenja za repku i toe to, bolje zvati svaki put Borisu Simanica i Urosa Trifunovica ako ce bar dati svoj maksimum i igrati svake godine kad god treba, ako nista napravicemo timski duh a i pokazace se generacijama koje dolaze sta se trazi za dres Srbije.
S

Sascha 2010S

pre oko 1 godinu

Da li je on mvp ili sta vec nba lige,ne znam stvarno,ne pratim taj cirkus od kosarke. Znam da na poslednjem prvenstvu kada je igrao ni jednog sekunda nisam video da se radi o najboljem igracu na svetu ove igre.,tako da ,mislim da on moze samo da igra tamo gde je cirkus
i

ija

pre oko 1 godinu

Nikad vise necemo osvojiti medalju
B

Brundo

pre oko 1 godinu

Dok je Danilovic predsednik KSS.Ne valja domacin kuce.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 godinu

bitniji mu konji od magaraca pa vi sedite i dalje do 4 ujutro da ga gledate ...jokara i tripldabl haha
i

ija

pre oko 1 godinu

Nikad od lala Srba
g

ghshshsjs

pre oko 1 godinu

lale su samo iz banata ,kad te neko pita :)
h

hanter

pre oko 1 godinu

U rat smo isli,bogalji smo se vracali,bez ruke,noge,oka,a ovima tesko za majku Srbiju da odvoje par nedelja...
m

mhm

pre oko 1 godinu

To je odmor! !! Šta ste napali igrače lad trener od 74 godine nije preuzeo odgovornost za prošlu katastrofu!!! Malo ga i bojkotuju al on ne konta... Bajden u košarci
g

glavataner

pre oko 1 godinu

Srbija ce liciti na Parizan iz Eurolige damo bez stranaca. Dno dna.
f

fakufri

pre oko 1 godinu

Dace Bog
f

fakufri

pre oko 1 godinu

Kad bi lebranko i kuzma bili tu, druga bi se pesma pevala, to bi bio basket
p

patuljasti zlotvor

pre oko 1 godinu

jel znas za koga navijas ?? jel znas koji su tvoji ? jel objasnio patuljak ?
.

..pa..

pre oko 1 godinu

Ovi ko da se skupljaju za termin a ne za prvenstvo sveta..
R

Rumeni

pre oko 1 godinu

Cuo sam da je Covic pretio Jokicu.
N

Nema potrebe jer je

pre oko 1 godinu

Nikola Jokić podržao Vučića – dug spisak sportskih legendi uz lidera SNS Sve je veći broj javnih ličnosti koji pružaju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a mnogo njih je iz sveta sporta. Uz Vučića stali su najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača, saznaje Kurir. Zvanično najbolji košarkaš sveta, MVP NBA lige i ovogodišnji kandidat za istu prestižnu titulu Nikola Jokić nalazi se među onima koji su prepoznali rezultate i energiju predsednika Vučića i njegove stranke.
g

glavataner

pre oko 1 godinu

Sad da vidimo Bogdanovica, ali svakako nece da bude kriv. Kao i orotiv Argentine kada se ispromasivao iluzeo suteve za 80 poena dao 20 poena nije mogao da bude. Pocistili nas. Svaki put tako. A unistavaju Jaramaza. Juzni Sudan ce da unisti Jaramaza. Nema taj momak veze sa vezom.
S

Statistika

pre oko 1 godinu

Bogdanović statistika sa zadnjeg sv.prvenstva - FIBA Basketball World Cup 2019 8 utakmica 22.9 poena 4.1 skokova 4.4 asistencija 24.6 efikasnost Imače igrao je po 29 min uz šut od 25/42 59.5% za dva 35/66 53% za tri :potrudi se da nešto u životu naučiš .Jer u toj utakmici je Luis Scola sa 40god. razbio Jokića
S

Sale UGRINOVCI

pre oko 1 godinu

Pošteno... 🏀 Nije mi jasno što moraju uvek isti da se zovu i da igraju. Pa nije mali period, 10, 8, 4 ili 2 godine od nekog prvenstva. Ljudi, godine prolaze a svako vreme ima svoje heroje.. Svako vreme nosi svoje... Dokle sad.. ?Divac zauvek, Danilović zauvek, Đorđević zauvek, Paspalj zauvek, pa onda Teodosić zauvek, Lučić zauvek, Čekaj treba razvijati druge i dati im šansu.. Tu je mali Jović, Pokuševski, Topić, Smailagić, Trifunović, Simanić.. ima mladih momaka... Lepa priča može da se napravi uz Bogdana, Gudurića,Milutinova, Nedovića .. Ok, sledeće godine Pariz biće tu Jokić, opet nova priča... To je što je ide se dalje.... 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Živeli....
A

A koga briga za bracu Gasol?

pre oko 1 godinu

I kad su oni to bili najbolji na svetu, u svom poslu, individualno? Sve se plasim da bi ti, ili tebi slicni, pohrlili u neku drugu firmu koja se bavi istim poslom, i to bez novcane nadoknade, u vreme svog godisnjeg odmora. Bogdan je imao mesec dana odmora dok je plej of trajao, a Jokic ga igrao. Neko ima vise snage, neko manje i zeli da odmori, da se bavi nekim hobijem, i slicno. Pazi majku mu, on nas prodao sto ne zeli da igra kosarku non stop i umesto igranja za dzabe bira da odmori i sacuva se da igra za milione o kojima mi mozemo samo da citamo?! Dokoni komentatori koji smatraju da im neko ko se profesionalno bavi sportom duguje nesto, pa su smrtno uvredjeni time sto on, sram ga bilo, nece da igra njima za dusu. 🥲 Naopak narod, uvek bili. Ti navijaj za bracu Gasol, ili koga vec hoces, mani da prosipas licemerje po sajtovima, jer na njegovom mestu sigurno ne bi razmisljao drugacije od njega. Podigao je reputaciju Srbiji, imamo najboljeg kosarkasa na svetu, skroman je, odmeren i zanimljiv, ostavlja pozitivan utisak u medijima i medju navijacima, nije iritantan, hvala mu, od njega dosta, sve preko toga je premija.
9

951

pre oko 1 godinu

Сит се исмејах читајући коментаре неуспешних молера, тесара и таксиста како пљују по најбољем на свету у свом послу, а притом је земљак. Какве су вам мисли такав вам је и живот.
g

gostioni

pre oko 1 godinu

I jos se nasli uvredjeni sto su neuspesni, pa lupaju minuse. Haha, naso si im zicu!
D

Debeli86

pre oko 1 godinu

Mozda je najbolji na svetu, ali je vag.na, i to ona flegma
b

borz

pre oko 1 godinu

Iz koje si ti struke zemljače pa pišaš po nama obicnim smrtnicima? Jokić nas proda tri puta ko Sv. Petar. Sta mislis koliko puta u karijeri se braca Gasol nisu odazvala pozivu nacionalnog tima? Da l su oni ikada dizali traktorske gume, bili sa zenama dok su bile trudne ili bili mentalno i fizički premoreni?
@

@951

pre oko 1 godinu

Joj, pametnjakoviću jedan, kakve su vam misli, takav vam je život. A to si pročitao na FB, joj koga ti farbaš bre. Smešan si.
@

@borz

pre oko 1 godinu

Majstore po 1000 put, mozda neko skonta, Gasolovima su Spanci platili osiguranje, Nowitzkom isto, Doncicu isto. Divac je propustao od 99 do 2002, pa se vratio 2002 kad mu je placeno osiguranje da igra. Nema dzabe ni kod babe vise. Uzmi i plati, pa da vidis kako igra, a ne ovako da ga svake godine moljakas, da besplatno od slobodnog vremena za tebe odvaja, pa on nekad oce, nekad nece.
J

Joj

pre oko 1 godinu

A jadni Jokić, nema osiguranje, joj Bože. Šta sve ovde neću pročitati, nema jadan para. Ne brukaj se.
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Podrska za momke koji su tu Podrska za selektora . Podrska za strucni stab . Hvala momcima koji nažalost ne mogu ovaj put i nadamo se da ce nam pomoci u sledecem ciklusu. Savet sa strucnjake ove sto mazu Jokica Danilovica Pesica ...Bitno je vase misljenje kao macji kasalj . Necete vise da pratite Denver ,nema problema hvala vam . Necete da gledate Reprezentaciju ,nema problema ,hvala . Tako da strucnjaci ajde u misju rupu ,a kome nesto nije jasno ostavicu mu svoj broj pa mozemo i da popricamo o tome .pozdrav
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Napiši der ga.
S

Statistika

pre oko 1 godinu

Jokić statistika sa zadnjeg sv.prvenstva - FIBA Basketball World Cup 2019 8 utakmica 11.5 poena 7.5skokova 4.8 asistencija 19 efikasnost Imače razbio ga Skola u 40 god
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Još jedna laž. Jokić je bio igrač utakmice u našoj reprezentaciji. Kod Argentine to je bio Fakundo Kampaco za koga je bio zadužen izvesni Bogdan Bogdanović. Kao i na evropskom što se piše da je Meli razbio Jokića. U stvarnosti je Jokić postigao 32 poena, Meli 13, a prevagu napravio nekakav Spisi ili kako se već zove koga su čuvale vedete Jaramaz i Luča kapiten
s

sasa 79

pre oko 1 godinu

Nista ne ocekivano. Vole bih da vidim ovi koji kometarisu ili sto ne komentarisu a misle isto sta su oni spremni da urade za svoju zemlju. Najlakse je biti patriota na recima.
C

Chiki Lav

pre oko 1 godinu

A ti znaš šta je svako ponaosob uradio ili je spreman da uradi za svoju zemlju!! Zato ne kaki mnogo, reci ti šta si, ili si spreman da uradiš za svoju zemlju!!
j

jajakdkdllaql

pre oko 1 godinu

Ja mislim da bi u bilo kom sportu a pogotovu košarka,vaterpolo,odbojka,igrao i sa slomljenom nogom,proplakao sam uz tv na svakom intoniranju himne svih naših sportista koji su osvajali medalje i ne mogu da se pomirim sa činjenicom da naši igrači tako olako odbijaju da igraju za grb i zastavu svoje zemlje,i ne mislim tu samo na Jokića,nije on ni prvi ni poslednji koga pljujemo što neće da igra za Srbiju iz njemu poznatih razloga,a sva ta saopštenja za zamazivanje očiju javnosti još više navlači gnev običnih ljudi,pa sp u Kataru je bilo u sred sezone,raspored je bio za sve fudbalere zgusnut da nema gde više i pre i posle prvenstva ,pa opet to nije bio izgovor Mesiju u 35 godine i Ronaldu da ne igraju za svoju0 zemlju.U svakom slučaju nikoga ne treba terati na silu nešto što neće,ali za 20-30 godina niko se neće sećati Jokića po tome što je osvojio nba ligu bar naš narod neće,već po tome što nije hteo da igra za reprezentaciju svoje zemlje a amere je mogo da zamlaćuje za 50 miliona po sezoni.Pozdrav za Luku Dončića najboljeg srpskog košarkaša i BOGdana
ш

шуми

pre oko 1 godinu

сви из савеза треба да поднесу оставке јел су неспособни да га воде ,отуда и откази ,морало је се наћи решење јер једанпут у животу имаш најбољег играча на свету и шансу да нешто урадиш на светцком и ти ништа .Прво нас је усрао Ћорђевић када је Јокић био резерва Бирчевићу а сада неспособни Даниловић.

nikosnikos942@gmail.com

pre oko 1 godinu

Idi kandiduj se kad si toliko sposoban
M

MiskoR

pre oko 1 godinu

Zamisli obocnog radnika u nekoj firmi koji radi za platu od 60-70.000 din i jedan dan ga nema na poslu i zove ga sef,a on mu kaze ne mogu fizicki i mentalno sam se istrosio!!! More mars bre preplaceni manekeni i cmizdre treba vas staviti u polozaj obicnog radnika pa da vidite,a ne da ste ovako bahati. Treba bre sam da zove da pita da igra za nacionalni tim a ne da ga neko moli
D

Dejan811111

pre oko 1 godinu

Igrati za reprezentaciju nije posao
B

BoTKo

pre oko 1 godinu

Pogresno tumacis. Zamisli nekog ko radi u rudniku po 12h(u inostranstvu) i onda da ga pozove sef iz iz njegove zemlje i kaze "dobio si mesec dana slobodno mogao bi kod nas da drvis po 12h". E to je pravo poredjenje. Njegov sef je u Americi i debelo ga placa. Ja sam za da se treba odazvati pozivu ali ne treba biti pregrub i ici iz krajnosti u krajnost.
m

miou

pre oko 1 godinu

Dejan- druze IGRATI ZA REPREZENTACIJU JE CAST! BAR NEKAD BILA.
C

Cilj

pre oko 1 godinu

Reče Pešić:Cilj Olimpijske igre.Znači,Jokić vredan 270 miliona dolara bi trebalo da dodje i pomogne da se taj cilj ostvari i da Srbija ode na OI?
G

GostBojan

pre oko 1 godinu

Ko god da igra od igraca svi mi cemo navijati za Srbiju,ajmo ljudi malo pozitive nije sve tako crno,sport bi trebalo da bude zabava,svaka igra mora da ima onog ko pobedi i ko izgubi...gledajte sport i uzivajte.Danas pobedis,sutra izgubis pa nije smak sveta...
Z

Zn

pre oko 1 godinu

Klasican šmrlja
d

dzon Travolta

pre oko 1 godinu

Mozda su mu pretili ovi iz okk beo. Mozda ga je crkva zamolili. Nikad se ne zna.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Nije umoran kad tamo igra svaku po 40 minuta i to na 2 dana
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Ljudi, ne ljutite se na mene. Ja imam fobiju od Zvezde, pa je moram uvek pomenuti. Uništila mi je detinjstvo. Izvinjavam se.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

A od koga ti imas fobiju, pa moras covjeku da krades nik? Ovo sto ti radis kao nije pateticno?
@

@Grga..

pre oko 1 godinu

I neka mu je ukrao, jel to šta radi taj Milojko, to nije normalno. Iz dana u dan, evo on danas na ovoj vesti pominje Erakovića. Nema vesti gde on Zvezdu ne pominje, taman bilo i mačevanje.
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Odgovornost je kad Adebaja i Entoni Dejvisa pravis smesnim ,kad cinis mareja i portera 5x boljim nego sto jesu....a ne da sem bogdana vuces na ledjima 10 menadzerskih igraca koja bas niko nece...
g

gostinjo karioka

pre oko 1 godinu

svi klinci mastaju da jednog dana igraju za svoju zemlju, da su na postolju u tom svetom dresu do pevaju himnu sa suzom u oku... ili ipak ne sve...
G

Gostxx

pre oko 1 godinu

To je nekad bilo stvar prestiža, sad se drzavljanstva menjaju kao carape, klinci misle samo na lovu, koga briga za drzavu.
D

DGL

pre oko 1 godinu

Bilo je nekad to tako...
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Vrlo moguće da postoji problem između Jokića i Pešića i igrača koji se guraju a samo pogledajte spisak Topić, Beslać, Simanic, Petrusev i slični. Nešto slično kao ovo poslednje u fudbalu između Mitra i Piksija gde se isto određeni igrači guraju zbog procenta, pr. Eraković.
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Aj ne mlati gluposti
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Aj prati karling a ne kosarku.., Siri spisak nije i konacni, moras da imas vise igraca na trenizima u slucaju da se neko povredi i da zamenu bude u ritmu… Inace ta 4 igraca koja si naveo 99% nece da budu u 12 kao ni Trifunovic tvoj grobar… Sto se fudbala tice mnogo bi nam bilo bolje da ne Erak igrao umesto one kiksare Milenkovica posto sigurno ne bi dva puta zaspao za ofsajd pa bi mozda i dobili kamerunce…
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Vrlo moguće da postoji problem između Jokića i Pešića i igrača koji se guraju a samo pogledajte spisak Topić, Beslać, Simanic, Petrusev i slični. Nešto slično kao ovo poslednje u fudbalu između Mitra i Piksija gde se isto određeni igrači guraju zbog procenta, pr. Eraković.
G

Gostxx

pre oko 1 godinu

Jokicev jedini problem je sto ga boli uvo da igra za Srbiju, ne bitno ko je selektor ili predsednik saveza lik nece igrati...
R

RadonjaLudi

pre oko 1 godinu

Mogao si u prvoj recenici da popljujes Erakovica, nego da pises ovaj roman da bi se nekako dohvatio zvezde. Eto pretili smo i njemu kao i Miroticu pa nece da dodje. Jel ti lakse sad?
L

Littmann

pre oko 1 godinu

Erakovic je izmislio fudbal za onog vaseg Pavlovica. Toliko.
p

pantelija86

pre oko 1 godinu

Druže, On za maks 10 godina ide u penziju, pri tome obezbedio praunučiće, već nekoliko puta odbija reprezentaciju, od kada je završio sezonu odmara... Šta da kažu ljudi koji rade fizičke poslove po 10-12 sati dnevno da bi preživeli... Da je dobar sportista, to nema pogovora, al' za njega je Bogdan Bogdanović INSTITUCIJA!
J

Junker

pre oko 1 godinu

Umor koji imA jedan profesionalni sportista za mesec dana, taj takav radnik ne vidi u godini. Jednostavno, svako moze da radi fizicke poslove, malo ko moze da bude vrhunski sportista/.
И

И

pre oko 1 godinu

И на све то, прорачунато одбија позив тек након што је потрошио годишњи одмор у Србији и одлази. Што није јасно рекао пре месец дана? Да му неко не би добацио нешто негативно на улици? Због тога трпи репрезентација? Крајње безобразно и крајње штетно за тим.
B

Bok

pre oko 1 godinu

Mitrović povređen? U 5 mečeva finala ABA lige bio je najbolji u Zvezdi. Kako tek igra kada nije povređen.
2

222222

pre oko 1 godinu

Ako se secas Mitrovic je nekoliko puta odradio kompletne pripreme sa reprezentacijom i u zadnjem trenutku otpadao sa spiska.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Al zato je se decko ponudio da bude tu za sve kvalifikacije iako zna da nece biti u konacnih 12, niti ga je iko pominjao da bude u 12 igraca za ovo svetsko.
Z

Zvezda padalica

pre oko 1 godinu

Sve razumem, i mene je ove sezone psihicki i fizicki iscrpelo pracenje Denvera. Iduce sezone necu ispratiti ni highlights.
b

bratunga

pre oko 1 godinu

Evo sada necemo moci da spavamo i Denver ce se ugasi ,zato sto ti vise neces da ih pratis
U

U mozak

pre oko 1 godinu

Jokic je jedna beda ljudska. Veliki pozdrav za Bodirogu, Djordjevica, Stojakovica, Paspalja, Tea, Bogdana, Novickog, Djinobilija, Skolu, Sabonisa, Gasola, Parkera, Doncica, Janisa, Jao Minga, itd, itd...Vama nesrecnicima, navijacima NBA fransize iz Kolorada, takodje pozdrav. Svaki mec da ste ispratili, u 3h budjenje pa onda na posao za 400 Evra.
G

Gostxx

pre oko 1 godinu

Kako ubaci Stojakovica ovde?
S

SimonS

pre oko 1 godinu

Sad sam malo zbunjen. Da li ja smem da ustajem u 3 ujutru i da gledam Jokica,a plata mi 930 evra!? Da li u tom slucaju ja narusavam tvoj zakon o gledanju meceva Nikole Jokica?
@

@SimonS

pre oko 1 godinu

Ako je takva situacija ti mozes od poluvremena da pratis…
C

Coban

pre oko 1 godinu

Cuj stojakovic. On nikako nije igrao za Srbiju, cak mu i sin javio da ce igrati za grcku
J

Jao Ming

pre oko 1 godinu

Nihau brate moj!Otpozdrav tebi!:))
k

koli

pre oko 1 godinu

Previse lidera u reprezentaciji, JOKIĆ oče da bude lider, ili ne igra, isto kao NBA, on je glavni ane drugi, on je glavni, igrac.
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

"Docek na balkonu...za Noleta i Jokića pa da nas se skupi milion" "Jokara jedva ceka da se vraca u Sombor, bas ga briga za pehar za sve, legenda." "Koliko je veliki Nikola, 90% ove ekipe a mrtav ladan brat na kraju " "Kakav car Nikola.Volimo ti familiju i konje" "Nole - ulazak u istoriju; Nikola - ulazak u istoriju. BRAVO! Idemo dalje!" "Dokazuje da je jedan od najboljih u istoriji, a vreme je tek pred njim." "Поноси се Србинееееее!" "Има Бога! Има Бога! Длајгаду ембиде!" Itd.
С

Српски син

pre oko 1 godinu

Могу да разумем и повреде..али да неко каже да, је истрошен и уморан, то не могу да разумем..ало рођаци то је национални тим...играте за своју земљу..па за земљу своју игра се срцем
K

Koki34

pre oko 1 godinu

Pa nije robot. Ja ne mogu da verujem šta ljudi pišu. Imaš li ti pojma koliko je on odigrao utakmica? Koliko se tamo trenira da bi uopšte imao snagu da bi se rvao sa onim životinjama ispod koša? Šta će ti u reprezentaciji neko ko je umoran. On pošteno kaže.Ne izmišlja povrede.
e

e sad

pre oko 1 godinu

Krenulo je pljuvanje, a velika većina svih nas bi uradila isto kao i on. Pa pogledajte tko je sve otkazao Amerima i drugim velikim nacijama. NBA je ogromna multinacionalna kompanija,i tamo je drugi režim, a svi igrači su tamo "zaposlenici". Na stranu zanos, nacija, medalja. Ne živi nijedan od njih od toga. Pustite ga,igrat će na Olimpijadi
@

@e sad

pre oko 1 godinu

Ameri imaju igrce.. I kad neko otkaze to se ne oseti u timu. A mi ne znam da li imamo 5 dobrih.

Ivan Komnenovic

pre oko 1 godinu

ne treba nam, trebamo svi bojkovati reprezentaciju ako ga kari pozove na olimpiske igre
u

umorni

pre oko 1 godinu

Od silnih para što im daju svi osim reprezentacije,pa im nekako mi nema smisla igrat,jasno za amere i njihove usrane klubove do poslednje kapi znoja i krvi..
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

A moze da skače sa litice u Drinu! Jokic nam treba na možda 3 ključne utakmice i neka igra po 30 minuta... Znaci dečko nije spreman fizički i mentalno da izdrži sat ipo igre za nacionalni grb...
s

simkva

pre oko 1 godinu

Svejedno to nije bio Jokic koji je skakao hahaha
M

Maestro44

pre oko 1 godinu

Pošteno od Jokića. I razumem ga. Čovek je očigledno iscrpljen i fizički i mentalno. Odigrao za 9 meseci preko 100 utakmica. Nije ni čudo što su mu prve reči i to onako očjno i umorne bile - Idemo kući. Čoveku je potreban odmor. Bolje ovako pošteno da kaže da ne može nego da ode i da svi od njega čuda očekuju a on da bude senka na terenu. Pitao bi sve vas koji ćete sada da ga pljuvate kako bi ste se ponašali da nakon godinu dana teškog posla u nekoj firmi napokon dobijete godišnji odmor a onda vam kažu da od toga nema ništa nego imaš 5 slobodnih dana i opet se vraćaš na posao? Pa skrenuli bi sa uma. Momku je potreban odmor. Nijedan igrač koji je na spisku reprezentacije nije odigrao ni delić onoga što je on odigrao i ove sezone i nijedan nije najvažniji igrač ekipe u kojoj igra. Zato ostavite momka na miru.
Č

Ček bre

pre oko 1 godinu

A ostali nisu odigrali oko 100 utakmica? Ostali nisu iscrpljeni? Daj molim te, ovo je klasično nepoštovanje zemlje.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Da me plaćuji ko njega ne bi ni tih 5 dana uzeo.
1

1707

pre oko 1 godinu

Ja se bavim fizickim poslom i imam manje odmora od doticnog "gospodina". Pritom ti garantujem da je svaki moj dan na poslu tezi od njegovog! Sta je sa njegovim saigracem Murray-em? Kako on nije umoran ili nespreman za svoju zemlju? A najvece ponizenje je to sto se on nece udostojiti da se obrati novinarima. Kao igrac vrh- kao covek 0!
M

Maestro44

pre oko 1 godinu

50% utakmica nisu odigrali koliko je on. Niti su se toliko potrošili. Ne možeš da upoređuješ Bogdana koji u Atlanti odigra 14 minuta u proseku a Jokić 35. Plus što Jokića toliko tugu i udaraju i rve se svaku utakmicu sa prejakim likovima. Bogdan se ne potroši fizički u meču ni 15% koliko se Jokić potroši plus to važi za sve ostale reprezentativce. Niko se od njih nije toliko fizički i emocionalno istrošio od njega ove sezone.
v

vucz

pre oko 1 godinu

Umoran je kad treba da igra za narod, nema dolara i umor svih vrsta je prisutan.. Ne bih vise da ga komentarisem ispalio je ko zna koji put..Daleko mu lepa kuca..Kad bi bar imali 12-est Bogdana decko je primer za sve..ove jajare sto su umorne precrtati za sva vremena i cao, nisu dostojni dresa ni zastave pod koju treba da stanu.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Pa nisi ni ti pa si nažalost ipak tu
B

BA

pre oko 1 godinu

Nije spreman da prihvati odgovornost osvojio covek prsten u Nba, jel ovo neka sala posalica?
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Lepo nek kaže da ga reprezentacija ne zanima i pošteno.
S

Sad

pre oko 1 godinu

Je, svima jasno. Da postoji problem Jokića i saveza. Ovo objašnjenje Pešića je tragikomično.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

A Jelene je bila spremna tri meseca posle porođaja da povede ekipu do titule,a on nije sprema posle pijančenja. Neko je Jelena,a neko je Nikola.
g

glupp

pre oko 1 godinu

Pešić standardno samo o problemima, već gradi priču za izgovore.
D

DraganKojic

pre oko 1 godinu

Polako se pretvara u ono sto voli .
c

cv

pre oko 1 godinu

kako nije umoran da ide po koncertima i da dolazi u sombor
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

Neprijatno pitanje...